Connect with us

Nyheter

Årets store høydepunkt i Kiev nærmer seg!

Publisert

den

Liverpool spiller sin åttende finale i Champions League neste helg i Kiev, Ukraina kl. 20.45 – og forberedelsene til oppgjøret mot Real Madrid og trofé nummer 6 i rekken er allerede godt i gang.

Spillerne gjør sine forberedelser til årets høyepunkt i sol og varme i Marbella – mens fansen jobbet febrilsk med løsninger for å bare komme seg til finalen i Kiev – og ikke minst hjem igjen på en måte som ikke går på helsen løs og/eller ruinerer en fullstendig.

Mye har vært skrevet om de latterlige tilstandene som råder i den Ukrainske hovedstaden før kampen, men hoteller som kansellerer og tilbyr re-booking for mangedoble priser av normalen – i tillegg til at UEFA selv beholder over 50% av billettene på stadion til egne sponsorer og dyrkjøpte pakker for «nøytrale» tilskuere…

At Liverpool og Real Madrid er begge tilgodesett med i underkant av 17.000 billetter hver til en stadion som tar 70.000 – er intet mindre enn skandaløst – og faktum at Kiev ikke har kapasitet eller infrastruktur til å huse et slikt stort arrangement (les: hotell kapasitet, etc) er også forbausende i seg selv.

Prisene på overnattinger (de få som ennå er tilgjengelig i hovedstaden) er latterlige – med opp mot 80.000 kroner (!!!) bare for enkle 3 stjerners standard hotellrom for én natt (1) – og dette må føre til endringer for fremtiden – for det er på det rene at om det ikke var den drømmefinalen dette ligger an til å bli – så hadde vel neppe dette skjedd? (referanse: kyivpost.com)

Liverpool og Real Madrid har en enorm tilhengerskare på verdensbasis og lagenes tilhengere får til de grader svi for dette. Hadde en finale mellom Monaco og Sevilla (med all respekt) ført til samme tilstander? Det er på det rene at det må en regulering til for fremtiden.

Det burde med andre ord vært som standard at byen som hoster CL-finalen forplikter seg til å garantere et maks pristak på overnatting i forbindelse med finalen med dokumentasjon om gyldig billett til arrangementet – slik ville man kunne forhindret tilstandene som nå råder.

Bare det å komme seg til arrangementet er en utfordring i seg selv, og med diverse flybytter og potensielt lange togturer for å å komme seg frem og tilbake – og nå viser det seg også at om Liverpool skulle vinne finalen – vil fansen i Ukraina ha problemer med å rekke tilbake i tide til feiringen i Liverpool.

Liverpool med historisk overtak på Madridistaene

Liverpool har spilt én tidligere finale i Champions League (da serievinnercupen) mot Real Madrid – og LFC vant da 1-0 i Paris den 27.05.1981 etter mål av Alan Kennedy i 82.minutt.

Liverpool har totalt sett vunnet 3 av de totalt 5 kampene Liverpool har spilt mot Real Madrid i obligatoriske kamper siden – men hvor Real har vunnet de 2 siste i den siste og svake sesongen (2014/15) til Brendan Rodgers – da vi til alt overmål stilte med et B-lag i Madrid (tapte 0-1), og ble et nummer for lite på Anfield i returkampen i gruppespillet og tapte da (0-3).

Verd å merke seg er at ikke i noen av kampene har det endt uavgjort, og ei heller har begge lag scoret i noen av disse kampene (1-0, 3-0, 4-0, 1-0, 1-0), så kanskje finne verd å sette penger på hos bookmaker ?

Liverpool er mestscorende i Champions League denne sesongen med god margin, og har også 3 av de 4 mestscorende spillerne i turneringen denne sesongen – gjennom Firmino (10), Salah (10) og Mané (9). Det er kun Cristiano Ronaldo hos Real Madrid (15) som har scoret flere mål enn vår fryktede trio på top.

Ronaldo alene har faktisk alene scoret over 50% av målene til Real Madrid i CL så langt.

Om forfatteren:
Denne gjesteartikkelen er skrevet av Hans Martin Bredesen, en lidenskapelig fotballfan og online gambling ekspert.
URL: http://www.casinoer.com/

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her
Advertisement
Klikk for å kommentere

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

This is Melwood

Ox’s emosjonelle vei tilbake | This Is Melwood

Publisert

den

Av

Alex Oxlade-Chamberlain prater åpent om den fryktelige ACL-skaden som trolig holder ham utenfor hele sesongen 2018/19. This is Melwood

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Bezzies

BEZZIES with Van Dijk & Gomez

Publisert

den

Av

Siste i LFC.tv serien av ‘Bezzies’. Vår solide defensive duo med Joe Gomez og Virgil van Dijk har funnet skikkelig tonen så langt denne sesongen – hvor mye vet de om hverandre utenfor banen ?

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Manager

Eksklusivt intervju med Jürgen Klopp

Publisert

den

Av

Mens vi teller ned til seriespill igjen til helgen – så hvorfor ikke bruke noen minutter på et eksklusivt intervju med Jürgen Klopp i anledning hans 3-års jubileum som Liverpool-manager.

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Kontrakt

Alberto Moreno blir ikke enig om ny kontrakt

Publisert

den

Av

Liverpools Alberto Moreno blir ikke enig med Liverpool om ny kontrakt, og kommer høyst sannsynlig til å forlate klubben til sommeren gratis. Det har vært forsøk på å komme til enighet, men klubben skal ha trukket seg tilbake fra forhandlingene – og er forberedt på å la ham gå gratis.

Moreno har ca. 140 kamper for klubben, og er et soleklart andrevalg bak skotten Andrew Robertson på venstrebacken.

Ryktes at Barcelona kan være nytt stoppested…

(2 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Overganger

Sheyi Ojo til Stade de Reims for sesongen

Publisert

den

Av

Overgangsvinduet er stengt for innkommende i England, men det internasjonale er fortsatt åpent – og flere spillere forventes ut fra Liverpool siste 48 timene av vinduet.

Idag har Sheyi Ojo signert ny avtale med Liverpool, og samtidig blitt lånt ut til fransk fotball og Reims for hele inneværende sesong.

Lykke til Ojo!

(4 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Trending