Connect with us

Premier League nyheter

Kan Liverpool vinne igjen?

Publisert

den

Skal man spille på Liverpool som vinner av Premier League 2020/21

Premier League begynner endelig å nærme seg avspark for alvor, med de første kampene klokken 16:00 lørdag 12. september. Liverpool kommer til å møte Leeds, og her kan vi nok forvente en glatt seier om vi skal tro hva oddsen har å si om saken. Åpningsspillet er ikke det som pleier å være det mest spennende for de lagene som er blant vinnerfavorittene for sesongen. For Liverpool-fansen er det oppgjøret med Manchester City som unektelig blir det mest interessante og spennende denne sesongen.

City ligger nemlig som favoritt for å vinne sesongen i år på bettingsider i Norge. Men, de har Liverpool hakk i hel, og er derfor langt ifra trygge. Titter vi ned på tredjeplass og videre, begynner oddsen å antyde at det fort kan bli Liverpool og City som kommer til å avgjøre sluttspillet for sesongen. Andre rivaler som United, Chelsea og Arsenal har ikke i nærheten den samme oddsen. En må selvfølgelig ikke la seg lure til å tro at noe er avgjort allerede, men prognosene for sesongen ser gode ut for Liverpool. Det er ingen tvil om at Liverpool har det som trengs for å nå til topps igjen i 2020.

Supporterne har gledet seg over å ta del i seiersrusen til favorittlaget, og i så måte kan vi bare regne med at fansen vil stille opp for Liverpool med godt humør og godt mot. Det kan hende de ikke får muligheten til å gjøre det fra tribunene i år, som er veldig leit. Men å være Liverpool fan er kanskje litt som å tro på noe – det er kanskje ikke så nøye med hvor og hvordan til slutt, så lenge man bærer det med seg i sitt hjerte.

Så fryd deg, kjære Liverpool-fan. Premier League kommer, og det kommer snart. Vi kan stole på at City vil gjøre motstand nok til at det eventuellt vil bli en hardt vunnet, og følgelig velfortjent seier til Liverpool denne sesongen også. Det er jo sportslig å ha respekt for sine rivaler og motstandere, men det kan bare bli én vinner, og vi vet godt hvem det burde bli.

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her
Advertisement

Premier League nyheter

Premier League-klubber signerer nye avtaler

Publisert

den

Av

Hvordan finne de beste sider for odds på nettet

Flere Premier League-klubber har signert nye avtaler den siste tiden. Både Fulham og Tottenham henter inn mer penger i årene framover.

Det går godt med klubbene i Premier League, til tross for utfordringene koronapandemien har medført. Nye avtaler signeres på løpende bånd, og enda mer penger pøses inn i fotballen.

(mer…)
Les hele artikkelen her

Trending