Connect with us

Kamp

Tap 1-2 mot Roma i rotete kamp..

Publisert

den

Liverpool tapte i natt 1-2 mot Roma i en kamp som i første omgang var til tider bra, men hvor Liverpool virket i langt mer ubalanse på midtbanen og i forsvar enn i foregående kamper. Alex Manninger fikk sin debut for de for anledningen svartkledde Liverpool, og allerede innen de første 5 minuttene måtte han i aksjon med en meget god redning på avslutning fra Edin Dzeko. Samme mann fikk eller ca. halvspilt i 1.omgang muligheten til å sende Roma i ledelsen med 1-0 etter svakt press fra Dejan Lovren – og en påfølgende ikke altfor imponerende prestasjon i mål av vår 39-årige nye tredjekeeper… Skuddet er ikke knallhardt, og innenfor forventet rekkevidde for Manninger…

Liverpook hadde flere gode sjanser i første omgang selv, og brorparten av dem falt til Daniel Sturridge – men «rustne» avslutninger og svake touch i Roma boksen gjorde at det ikke ble mål. Like før dommeren blåste av kampen til pause, fikk derimot Liverpool sin scoring. En corner fra Liverpools bestemann idag – James Milner – ble kontant headet tilbake i boksen av Dejan Lovren, og Sheyi Ojo fikk en enkel jobb med å styre den i tomt bur på bakre stolpe.

Georginio Wijnaldum fikk spille ca 70 minutter av dagens kamp, og var positiv i første del av 1.omgang – men forsvant mer og mer bort i 2.omgang i tråd med veldig mange bytter på begge lag – men de involveringene han hadde var bra.

Emre Can spilte sine første minutter med pre-season, og imponerte ikke nevneverdig i sin retur etter EM-fotballen… tydelig rusten!

2.omang ble alt i alt et eneste stort gjesp egentlig, uten at noen av lagene imponerte. Det er ellers lov å håpe at Liverpools nykomponerte midtforsvar i 2.omgang – Wisdom og Stewart – ikke blir å se mye som en duo på A-laget fremover.

Roma skulle få seiersmålet sitt etter ca. 60 minutter, da Simon Mignolet først hadde en meget god reaksjonsredning som spretter opp og ned rett foran og mellom ham og Wisdom – som igjen prøver å skjerme ballen for at Mignolet skal plukke den opp (uten at det skjer) – og tidligere Chelsea-spiler Mohammed Salah kan dermed enkelt «tappe» ballen i praktisk talt åpent mål. Særdeles lite imponerende og usikkert keeperspill og kommunikasjon…. urovekkende før seriestart om ca. 1 1/2 uke.

Defensivt var det veldig mye mer rusk i dagens kamp, og spesielt Lovren var ikke like solid som tidligere i pre-season – mens Ragnar Klavan igjen klarte seg best av duoen bak i mine øyne.

En god del å rette på til Barcelona-kampen lørdag – så får vi håpe at vi ikke pådrar oss flere skader frem mot Arsenal kampen den 14.08. Moreno gikk ut med en smell på baksiden av låret, men trolig mest for sikkerhetsskyld – ellers stod Divock Origi over grunnet en smell – men varmet opp på siden før kampen og skal ikke være noe alvorlig heldigvis.. Vi krysser fingrene!!

 

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her
Advertisement
Klikk for å kommentere

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

inside anfield

Inside Anfield 07.10.18: Liverpool – Manchester City 0-0

Publisert

den

Av

Gjennopplev Liverpools kamp mot Manchester City fra innsiden av Anfield.
Gjensyn med Djibril Cisse & Alex Oxlade-Chamberlain bl.a

(3 besøk idag)
Les hele artikkelen her

EFL Cup

Inside Anfield 26.09.18 : Carabao Cup Liverpool – Chelsea 1-2

Publisert

den

Av

Se dramaet i Carabao Cup mellom Liverpool – Chelsea på nytt bak kulissene..

(2 besøk idag)
Les hele artikkelen her

inside anfield

Inside Anfield 22.09.18 : Liverpool – Southampton 3-0

Publisert

den

Av

Liverpool feide greit tilside Southampton på Anfield idag med 3-0, etter scoringer av Wesley Hoedt (selvmål), Joel Matip og Mohamed Salah.
Xherdan Shaqiri fikk sin første start for klubben i Premier League, og svarte med et flott skudd i tverrligger i foranledningen til Salah’s «tap-in» scoring på 3-0 – men også hans skudd som gikk via to Southampton forsvarere og 1-0 til Liverpool i 1.omgang.

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Champions League

Inside Anfield 18.09.18 Champions League : Liverpool – PSG 3-2

Publisert

den

Av

Liverpool fikk best mulig start på gruppespillet med seier 3-2 hjemme mot PSG etter en nervepirrende kamp mot PSG.
Gjennopplev kampen fra innsiden av Anfield.

Målscorere for Liverpool:
Daniel Sturridge, James Milner og Roberto Firmino

(3 besøk idag)
Les hele artikkelen her

inside anfield

Inside Anfield 25.08.18 : Liverpool – Brighton 1-0

Publisert

den

Av

Gjennopplev Liverpool – Brighton på innsiden av Anfield.

Målscorer (som vanlig) Mohamed Salah

(2 besøk idag)
Les hele artikkelen her
Advertisement

Facebook

Mest populært

Advertisement

Trending