Connect with us

Manager

– Du kan vel umulig (få) fortsette etter dette, Hodgson ?

Publisert

den

Roy Hodgson | Liverpool FC

Liverpool møtte et kraftig svekket Blackburn på bortebane, men selv dette ble en pinlig affære for Liverpool – nok en gang denne sesongen! Roy Hodgson’s menn virker å være helt hjelpesløs – spesielt borte. Liverpool under 3-0 til pause, og et fjell å klatre i 2.omgang… men ingen tro på at man skal klare det. Liverpool reduserte riktignok 1 gang, og burde scoret enda et mål ved Steven Gerrard på straffe – men dette var ikke en kamp Liverpool fortjente å vinne.

John W. Henry | Liverpool | NESVBlackburn hadde de beste sjansene, selv om de ikke hadde veldig mange –  virket de farligere hver gang de var i angrep enn Liverpool. Liverpools forsvar var for anledningen skiftet om fra Agger & Aurelio sist, til Konchesky og Kyrgiakos – og det gikk vel som det måtte gå…. Kyrgiakos ble ellers erstattet etter 50 minutter med Agger (hvorfor ikke fra start kan man bare spørre seg etter en god kamp mot Bolton sist), etter at grekeren hadde hatt en forferdelig kamp i forsvar. Grundig rundlurt og på etterskudd gang etter gang… Konchesky bidro med 1 godt innlegg hele kampen, ellers var det helsvart også for ham…. hva skal egentlig til for at gode unge lovende spillere som Martin Kelly får sjansen på backen istedenfor en konstant underpresterende Konchesky egentlig ?

Oppgittheten og maktesløsheten står skrevet med store bokstaver i ansiktet til spillerne – og selv om jeg ikke mener at de er uten skyld – er det påfallende litespilleglede i laget – men Hodgson fotball inviterer heller ikke til spilleglede… Liverpool er nå igjen 3 poeng over nedrykksstreken 20 kamper ut i sesongen, og hvis ikke eierne nå gjør grep om klubben – og fjerner en manager som virker mer og mer handlingslammet og apatisk for hver kamp som går – er vi i større problemer enn jeg strengt tatt trodde da NESV tok over i oktober…

Kenny Dalglish | LiverpoolTil eiernes forsvar skal det sies at de nok ikke har ønsket å gjøre noe forhastet med tanke på å sparke en manager før de visste at de hadde den perfekte erstatter klar – men spørsmålet er hvilken perfekt manager ville sett på Liverpool i dag som den perfekte jobben ? Trolig ikke noen av supporternes favoritter – eller det vil si vi har Dalglish… dette ville vært en perfekt – ihvertfall kortsiktig løsning – og det kan vel strengt tatt ikke bli verre enn det er idag – kan det vel ?

Supporterne har bedt om Hodgsons hode på et fat for lenge siden, og er tydelig at Hodgson ikke har noe fremtid på Anfield. Spurt forleden om han hadde eiernes støtte – svarte han ikke spesielt overbevisende » Jeg tror det» – og det virker derfor som eierne på langt nær har gitt noen garantier til Hodgson – og det vil neppe komme slike heller etter gårsdagens igjen pinlige bortekamp mot Blackburn….

Det er på tide at eierne tar grep og sparker Roy Hodgson en gang for alle før det virkelig er for sent – og det begynner å nærme seg!!! Jeg spøkte før sesongen med at bare vi klarer 40+ poeng bør vi ihvertfall unngå nedrykk… aldri i mitt liv hadde jeg virkelig trodd at vi skulle synke så lavt – men det viser bare hvor langt Liverpool har falt de siste sesongene – og spesielt denne sesongen!!! Roy Hodgson må bort, før han gjør som med Blackburn på 90-tallet ikke mange årene etter seriegullet – rykker ned!

Vi er ikke bedre enn det vi presterer for øyeblikket – men med rett man bak spakene på Anfield – kan både vi og spillerne begynne å tro igjen.
Det er nemlig ikke bare supporterne som virker å ha mistet troen på Roy Hodgson – det lyser ut av ansiktene til spillerne også!!

Spark Hodgson nå!

(1 besøk idag)

Video

Eksklusivt intervju med Jürgen Klopp

Publisert

den

Av

Mens vi teller ned til seriespill igjen til helgen – så hvorfor ikke bruke noen minutter på et eksklusivt intervju med Jürgen Klopp i anledning hans 3-års jubileum som Liverpool-manager.

Les hele artikkelen her

Champions League

Jurgen Klopp Pre-Match Press Conference | Roma vs. Liverpool

Se Liverpool og Jürgen Klopp sin preseekonferanse før kampen i Roma i sin helhet her

Publisert

den

Av

Se Liverpool og Jürgen Klopp sin preseekonferanse før kampen i Roma i sin helhet her.
Praten går løst om sikkerhetsopplegget før kampen, noen nord om Zeljko Buvac, 5-2 kampen på Anfield og veien videre til Kiev i slutten av Mai, m.m

 

Les hele artikkelen her

Video

YNWA Malaysia: – Er du alltid like glad ?

Publisert

den

Av

YNWA Malaysia intervjuet Jürgen Klopp i etterkant av 2-1 tapet mot Manchester United – men stemningen på kontoret er som vanlig god når Klopp tar imot reportere for en prat.

For en fantastisk manager vi har! Good times!

Les hele artikkelen her

Manager

Video: Steven Gerrard og Jürgen Klopp snakker om manageryrket i Liverpool

Publisert

den

Av

Se utvidet samtale mellom Steven Gerrard og Jürgen Klopp på Melwood – hvor de diskuterer manageryrket og Gerrards første sesong med ansvar for Liverpool U18-laget – deriblant vår egen Edvard Tagseth.

Les hele artikkelen her

Manager

Jürgen Klopps første dag som Liverpool-manager

Publisert

den

Av

Følg Jürgen Klopp’s første dag som Liverpool-manager, med kommentarer fra tidligere spillere, m.m

Les hele artikkelen her

Trending