Connect with us

Chelsea – Liverpool 4.april 2023

Publisert

den

Chelsea - Liverpool 4.april 2023

Liverpool skulle egentlig møte Chelsea på Stamford Bridge i september, men grunnet dødsfallet til Dronning Elizabeth II den 8.september 2022 ble kampen utsatt. Tirsdag 4.april er begge lagene klar, men hvordan vil kampen ende?

Det er et svar det kan føles umulig å svare på slik formen til Liverpool har vært gjennom sesongen. Derfor har vi tatt en titt på statistikken mellom lagene, samt sett på hvordan formen til enkelte spillere fra Liverpool blir lagt frem. 

Uavgjort

Sist kamp mellom lagene ble spilt i januar og stillingen endte 0-0. Alt i alt en ganske jevn kamp som reflekteres i resultatet, men Chelsea var nok litt mer på hugget enn Liverpool. Chelsea endte med et annullert mål og var det beste laget på banen store deler av kampen.

Liverpool hadde en trøblete start på nyåret, men de to siste kampene for Chelsea har endt med tap. Kan det ligge til rette for at kommende kamp lover godt for Liverpool?

Ikke sterkest på bortebane  

Mens vi venter på kampen anbefaler vi deg å se en av de mange fotballdokumentarene gjennom tidene. Det finnes både gamle og nye filmer som er verdt en titt for å lære mer om hvordan en fotballklubb drives. Det er ikke et lite apparat som har ført til Liverpool sine 12 seire, 6 uavgjorte og 8 tap så langt i sesongen.

Liverpool skal ha en sjanse til å hente tre nye poeng og jakte videre på en topp fire plass i årets Premier League. Skal vi studere statistikken litt mer, er definitivt formen deres på bortebane betraktelig dårligere enn på hjemmebane. Sesongen har vist mange nedturer for favorittene våre og kampen mot Brighton ønsker vi blant annet ikke å se tilbake på.

Selv om formen deres er bedre enn i starten og midten av sesongen, kan det tyde på en kamp som Liverpool kan håndtere på en god måte, men det blir absolutt ikke noe walk in the park for «The Reds».

Gjør Salah det igjen

Mohamed Salah er registrert med flest mål med sine elleve scoringer for Liverpool, etterfulgt av  Darwin Nunez og Roberto Firmino som begge kan skilte med åtte mål. Ser vi på statistikken for bortebane viser den at Nunez har tre mål var på bortebane, og Firmino bare fikk et mål vekke fra Anfield. Salah har satt fem baller i mål på bortebane så er det lov å håpe på at vi ser dette igjen i kampen mot Chelsea, og dette er nok mannen som har best odds for å produsere både assists og mål for laget til Liverpool.

Toppscoreren til Chelsea er Kai Havertz med sine syv mål og generelt ligger statistikken til rette for at dette er en kamp der det er Liverpool som ender med mål. Det at kampen spilles på bortebane er en stort uromoment.

Selv om begge lag ikke har gjort en formidabel jobb foran konkurrentenes mål denne sesongen, er det ikke til å unngå at hjemmebane gir en fordel for Chelsea.

Hvilket lag er i best form?

Liverpool er laget med den beste formen og ligger over Chelsea på det meste av statistikker. Med tanke på hvordan året startet for Liverpool har det skjedd noen endringer, og fans har lov til å håpe på at Van Dijk og resten av forsvaret står imot presset fra Chelsea. Van Dijk er desidert tilbake i storform og arbeider kontinuerlig i forsvaret til Liverpool.

Samtidig skaper skaden til midtbanespiller Stefan Bajcetic litt hodebry. Stefan Bajcetic er bare 18 år, men har spilt elleve Premier League-kamper og fire i Champions League for Liverpool. Etter en skade i låret er han dessverre ute for resten av sesongen.

En avgjørende kamp for å klare fjerdeplassen

Klopp og gjengen spiller med høye skuldre i denne kampen. Ønsker laget å ende opp på fjerdeplassen er det avgjørende at Liverpool vinner over Chelsea. Det gjenstår tolv kamper for Liverpool i årets Premier League, og vi alle vet at Klopp er på jakt etter en fjerdeplass for å ende opp med spill i Champions League neste sesong.

Samtidig vet vi at når Chelsea og Manchester United er klare for kvartfinaler i Champions League og Europa League, blir den usikker nærmeste fremtiden for om Premier League sin fjerdeplass faktisk fører til Champions League. Uansett må laget gjør sitt beste for å lande fjerdeplassen og ha en reel sjanse for å komme på topp fire.

Derfor må armene brettes opp og innsatsen må være på topp for at Liverpool og Klopp skal klare å slå Chelsea på bortebane, det er det ingen tvil om. Samtidig kan man kanskje være glad for at kampen ble utsatt for Liverpool sin del og håpe på at sjansene er bedre på nåværende tidspunkt.

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her
Advertisement

Tre måter du kan drive med fotballinteressen din på

Publisert

den

Av

Fotball, og det å være supporter av et lag, er en stor del av manges fritid og det å se på kamper er en av de viktigste måtene man utlever dette på. Men det er også mange andre måter man kan drive med interessen sin for fotball på. Så hvis du har lyst til at fotball, og kjærligheten din for Liverpool, skal bli en enda mer integrert del av hverdagen din, er denne artikkelen for deg. Her skal vi nemlig gi deg noen tips og triks i forhold til hvordan du kan gjøre nettopp dette!

01 Følg med på kampene

Dette sier seg selv. Det er en av de aller mest populære måtene å integrere fotball i hverdagen sin, men det er flere forskjellige måter man kan gjøre dette til en mer både hyggelig og ikke minst spennende aktivitet.

  • Lag fotballkvelder og se kampene sammen med vennene dine. Dette er en bra måte å skape mer fellesskap rundt interessen din og vil gi deg mye mer enn å bare se dem alene – med mindre det er det du har lyst til selvsagt.
  • Spill på odds. Det å spille på odds er noe som kan gjøre kampene litt mer spennende. Det å spille på utfallet av disse store kampene er noe mange gjør, og det er mange forskjellige steder du kan gjøre det. Bare husk å aldri spille for mer enn du har råd til å tape – sånn i tilfelle.
  • Dra på fotballreiser. Det å dra på fotballreiser og se kampene til Liverpool i virkeligheten og ikke bare å TV, er noe som for mange er en drøm. Dra med de beste vennene dine, som også elsker Liverpool, og kos dere.

02 Spill fotball selv

Hvor aktuelt dette er, avhenger selvsagt av hvor man er i livet og hva man har mulighet for. Men nesten uansett hvor gammel eller ung man er, finnes det lag man kan spille på. Det finnes til og med fotballag der man bare trener og ikke spiller kamper, noe som kan være aktuelt for de som bare vil ha fotball som en del av hverdagen og som en fin treningsform, men kanskje ikke bryr seg så mye om det å konkurrere.

Det å få spillet i kroppen er noe mange liker, fordi det gir en helt annen følelse av deltagelse og kan gjøre at man føler seg nærmere sporten enn det man hadde gjort ellers.

03 Engasjer deg i nærmiljøet

Hvis du har barn som er i fotballalder og kanskje har spilt fotball selv, er det stor mulighet for at du kan engasjere deg i nærmiljøet og kanskje trene noen av de lagene ungene spiller.

Det å få lov til å være en del av det å bygge den gleden og dette engasjementet de små får for sporten kan være noe som kan gi deg en helt annen følelse av å være fordypet i fotball – også kan du selvsagt sørge for å påvirke dem i retning av å holde med Liverpool!

Les hele artikkelen her

Invester deg frem til din neste fotballtur

Publisert

den

Av

Invester deg frem til din neste fotballtur

Å dra på fotballtur er noe av det morsomste som finnes, og det ligger nok på toppen av ønskelisten til de fleste fotballfans. Det er jo ingen ting som er bedre enn å oppleve de andre engasjerte supporterne, og til og med se favorittlaget ditt live i hjemme stadion. Ja, alt dette med fotballturer er fantastiske, men det kan også bli svært dyrt, og det er ikke alle som har råd til å reise på fotballtur når de selv ønsker. For å kunne finansiere en slik tur må man spare, og for å tjene litt ekstra penger kan man også investere noen av pengene sine.

Invester i aksjer

Det er mange som interesserer seg for aksjer for tiden, og flere privatpersoner investerer penger i aksjer som en inntektskilde på siden. Dessuten lærer man mye av å investere, og det er en smart hobby å ha. Hvem som helst som vil kan i utgangspunktet investere i aksjer, men det krever både tid og kunnskap, og du må sette deg godt inn i det før du begynner. Når du kjøper en aksje hos et selskap, så kjøper du en liten del av det gjeldende selskapet. Da er du også med på alle eventuelle opp- og nedturer. Før du kjøper er det derfor viktig at du har analysert selskapet og markedet, og tar smarte og begrunnede valg i prosessen.

Invester i kryptovaluta

Hvis du virkelig ønsker litt spenning og risiko i investeringene dine, så kan du kjøpe kryptovaluta. Dette er desentralisert valuta som ikke blir regulert av sentralbanker, og dermed kan verden svinge enormt. Dette kan være både på godt og vondt. Ser man på Bitcoin sin kurs for eksempel, som er den mest verdifulle kryptovalutaen, så kan man se at den har steget enormt i pris. Du kan dermed tjene gode penger på det, men det følger stor risiko med. Derfor må du også her bruke tid til å sette deg godt inn i fenomenet kryptovaluta, hvordan du kjøper og selger, og analysere hva som er gode valg å ta. Du må med andre ord sette opp en strategi for investeringen.

Tips til å spare penger

For å investere trenger man penger, og det gjelder å være god til å spare. Penger du sparer i hverdagen kan brukes til smartere ting, slik at du kan tjene mer, og til og med få råd til en fotballtur. Det er mange måter man kan spare, og det kommer an på hvor i livet du befinner deg. Sparing for de under 30 år handler nok om noe annet enn for de over. Noen enkle grep du kan ta er å for eksempel kutte ned på transportavgifter, ta kollektivt, eller enda bedre gå! Man kan også kutte mye når det kommer til mat, ved å forberede mat hjemme, og velge rimeligere varer. Du kan også selge ting du ikke bruker, sette opp småsparingsavtaler i banken, eller leie ut et rom i huset eller leiligheten. Hvis du er god nok med sparingen så vanker det kanskje en fotballtur i 2022?

Les hele artikkelen her

Casino

Finn de beste norske casinoene online

Publisert

den

Av

Finn de beste norske casinoene

Det er mange norske casinoer å velge mellom, så hvordan finner man den beste? Det er en måte som er bedre enn å bare google, og det er den vi skal snakke om her. I tillegg får du vite det du trenger å vite om norske casinoer og ikke minst hvordan man vet om det er en norsk casino som er verdt å spille på eller ikke. For det er nemlig stor forskjell, og de beste er verdt en ekstra innsats når det kommer til å finne dem.

(mer…)
Les hele artikkelen her

Casino

Finn de beste norske casinoene

Publisert

den

Av

Finn de beste norske casinoene

Det å spille pengespill på nett, er noe som bare blir mer og mer populært, og særlig i løpet av det siste året, der vi alle sammen har vært mer hjemme enn vi kanskje har vært noensinne før, så har det å spille spill på nettet virkelig blitt populært. Det er en av de få aktivitetene som ikke har blitt berørt av pandemien, og derfor en av de tingene som mange har endt opp med å bruke tid på. Men hvordan finner man de beste norske sidene å spille på?

For mange er det å spille pengespill på nett, noe de koser seg veldig med, med for mange er det at de aller fleste sidene er på engelsk, en utfordring. Når man spiller disse spillene, er det nemlig viktig at man forstår alt som står der, sånn at man vet at man skjønner alle reglene og andre ting man skal sette seg inn i for å vinne. Det gjør at mange føler seg mer trygge, når de kan spille på sider som vpncasino.no og valhall.io, fordi det er på norsk.

Sidene i seg selv er ikke norske, men det at det både er norsk tekst og norsk kundeservice, gjør likevel at det nesten er det samme som om siden faktisk var det. Det gjør at mange føler seg mye tryggere på å spille på den måten. Det er litt som når man skal booke en fotballtur for å se en Liverpool-kamp for eksempel – man føler seg bare mer sikker når man gjør det via en norsk side eller et norsk byrå, fordi man vet at man får med seg alt.

Stort utvalg av spennende spill

På de norske sidene finner man det samme, store utvalget av spennende spill man kan velge mellom, som man gjør på de store internasjonale sidene, men i tillegg til alt det, får man altså muligheten til å spille på norsk. Faktis er det fleste sidene som finnes på skandinaviske språk, akkurat de samme som de store internasjonale sidene, og derfor går man ikke glipp av noe fordi man velger en norsk side over en internasjonal side.

Mange har nemlig en oppfattelse av at de norske sidene har et mindre utvalg av spennende spill enn de internasjonale sidene har, men det er ikke riktig. De internasjonale sidene er nemlig bare oversatt til norsk, og i tillegg har man lagt til norsk kundeservice, sånn at nordmenn skal kunne få hjelp på sitt eget språk for eksempel. Det er derfor ingen grunn til å velge store internasjonale sider over de populære norske sidene man kan finne.

Sidene som ble nevnt over, er noen av de beste sidene som finnes på norsk, og det er god grunn til å velge dem når du har lyst til å spille online. En annen måte å spille om penger online er å velge å spille på fotball, for det er også en mulighet som mange ikke tenker over. Men der kan du spille på yndlingslaget ditt, og vinne penger på det!

Les hele artikkelen her

Annet

Bestill snus på nett

Publisert

den

Av

Bestill snus på nett

Når man skal kjøpe snus er det ikke helt til å komme unna at prisen er en helt avgjørende faktor for hvor man velger å kjøpe den fra. De aller fleste som snuser har ikke lyst til å kjøpe hva som helst, for det merket man liker best, er det man kommer til å kjøpe, så det å finne det stedet som har den beste prisen på den snusen man snuser, er noe de aller, aller fleste som snuser bryr seg om. Det er nemlig mye penger å spare på å kjøpe snusen sin på nettet.

Det å handle snus er noe som de aller fleste snusere tenker på. For hvis man røyker det som helsedirektoratet sier er gjennomsnittet er det mye snus man snuser, og ikke minst mange penger man bruker på snus. De sier nemlig at de som snuser, snuser omtrent ti poser snus hver dag! Og ti poser snus hver dag, det tilsvarer omtrent en halv boks med snus, noe som ikke akkurat er en ubetydelig mengde penger å bruke på snus. Her kan det lønne seg å bestille snus på nett.

Enkel bestilling, direkte levering

Det er mange grunner til at det å handle på nett er noe som i løpet av de siste årene har blitt så enormt populært. Og gjennom det siste året, der det å handle i butikkene har vært vanskelig, litt farlig og i mange tilfeller ikke mulig engang, har det å bestille ting på nettet vært den beste og noen ganger eneste måten å få tak i de tingene man trenger og har lyst på. Det er en tjeneste som i løpet av de siste mange årene bare har økt i popularitet og har gjort at vi handler på en helt annen måte i dag enn vi gjorde før. Og den måten har kommet for å bli!

Taxfree er drøm

Alle de som snuser eller røyker, pleier å kjøpe til maks av den kvoten de får lov til, når de har vært ute å reise og kommer tilbake til Norge. Det er nemlig utrolig dyrt å kjøpe snus og røyk i Norge, og derfor er det ekstra mange som ønsker seg snus når de har venner eller familie som drar til utlandet. Det er også veldig vanlig å kjøpe absolutt maks av kvoten hvis man drar til Sverige for å handle også, men etter at covid-19 kom har det jo blitt helt umulig. Og det har kostet dyrt.

Når man ikke lenger kan kjøpe snus og røyk verken i Sverige eller i taxfree på vei hjem fra ferie i utlandet, er det nok mange nordmenn som har opplevd at den vanen de har med å snuse eller røyke nok har kostet dem litt mer det siste året enn i årene før. Det å kjøpe snus på nett i Norge blir aldri helt det samme i forhold til prisen, men det er ofte billigere enn å kjøpe i butikken, fordi det er mange kostnader firmaene sparer når de ikke har en butikk.

Les hele artikkelen her

Trending