Connect with us

Annet

Slik behandler Liverpool det enorme draktsalget på verdensbasis

Publisert

den

Spill på Liverpools kamper med Betssons oddsbygger

Liverpool er mester i Champions League, og dermed har populariteten for laget steget enda mer. Selv om de allerede hadde 5 titler i turneringen, og allerede var blant verdens mest populære lag, så er det liten tvil om at neste generasjon bemerker seg seieren deres. Dermed er det klart for en ny runde med draktsalg som kommer til å eksplodere tidligere års salg.

Men hvordan klarer egentlig et fotballag som Liverpool å møte slike enorme ordre? Hvert eneste år selges det flere hundre millioner fotballdrakter på verdensbasis. Liverpool selger flere hundretusen bare i Europa, og på toppen av dette kommer resten av verden, med store markeder både i Afrika og Sør-Amerika, da Liverpool har gode spillere herfra. Nøkkelen til det enorme draktsalget ligger i måten disse pakkes på.

Automatisering i produksjonen sikrer økt kapasitet

I takt med den økte populariteten av fotball og klubber som Liverpool på verdensbasis, så har selvfølgelig også teknologien utviklet seg. For eksempel har roboter lært seg automatisering, noe som betyr at de har mye bedre forutsetninger for å kunne pakke titusenvis av drakter daglig. Faktisk kan disse i teorien pakke ned drakter døgnet rundt dersom dette skulle være nødvendig.

Automatiseringen gjør at prosessene går unna raskere enn noensinne før, og det med færre feil. Robotene som inngår i produksjonen har lært seg selv opp gjennom årene ved hjelp av kunstig intelligens. Dette innebærer at de lærer av sine egne feil. Mange mennesker prøver seg på det, men det er ikke alltid like lett, og det er vanskelig å argumentere for at menneskelig produksjon kan sammenligne seg med roboter.

Slik lages draktene

Draktene er gjerne utviklet i polyester, og merkelappene som skal til, slik som logoen og sponsorer, trykkes på. Her er det selvfølgelig ingen som setter seg ned og syr sammen millioner av drakter, men heller en robot som inngår i produksjonen. Den utfører prosessen fra A-Å, da med noe menneskelig assistanse naturligvis. Kommersielle roboter som disse gjør at våre behov blir møtt.

Samlebånd gjør prosessene enda raskere

En skal helt tilbake til Henry Ford sin tid for å finne grunnlaget til samlebåndet, da han ønsket å lage bilene sine raskere. Den dag i dag bruker vi fortsatt det samme prinsippet, og slik lages også fotballdrakter. Det er altså ikke slik at kun en robot tar seg av å lage Liverpool sine drakter, men det er heller en gruppe med roboter som står bak via et samlebånd.

Nedpakking og logistikk

Etter at draktene er ferdig produsert, så pakkes de også gjerne ned av roboter. Prosessen kan gå unna på få minutter med hundrevis av drakter klare til å pakkes ned, og derfor er det gjerne mange roboter involvert i nedpakkingen også. Her skal dessuten også adresselappene settes på eskene som draktene pakkes ned i.

Selve kjøringen er det oss mennesker som står for, da gjerne i større lastebiler som frakter draktene til utsalgsstedet. I løpet av få dager kan altså den drakta som du ønsker deg med den neste superstjernen dukke opp i butikken eller postkassa!

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her
Advertisement
Klikk for å kommentere

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Annet

Hvordan finne de beste sider for odds på nettet

Publisert

den

Av

Hvordan finne de beste sider for odds på nettet

Det er mange sider der du kan spille på det du er interessert i. Vi nordmenn er spesielt fotballinteresserte, og det gjør at det også finnes mange odds sider, der du kan tippe på fotball. Hvordan du finner de beste, kan du lese mer om her. 

Sånn tipper du på nettet

Det finnes mange gode odds sider som gjør det mulig å tippe på nettet. Men hvordan tipper man egentlig på nettet? Det er blitt lettere å tippe på nettet, ettersom interessen for det er vokset de siste årene. Tipping på nettet er blitt svært populært, og dermed er det også flere sider som gjør det mulig å tippe. 

Når du skal tippe på nettet, så skal du finne en odds side hvor du kan legge inn dine odds. Deretter så er det bare å vente på at kampen er blitt spilt, så man kan se resultatet og om man eventuelt har tippet riktig. For deg som synes fotball er veldig spennende, så er det ikke så rart at tipping er blitt populært. Det er jo noe man uansett diskuterer som fan, hvor stor sannsynlighet det er for at yndlingslaget vinner, eller hvor stor sannsynlighet det er for at en kamp blir avgjort på den ene eller andre måten. Derfor er det opplagt for mange å tippe på det resultatet de tror, som en måte å gjøre underholdningen ved sport enda mer underholdende på. 

Gi kampen en ekstra dimensjon 

Det gir nemlig en ekstra spenning hvis man tipper. Det kan også gjøre kamper med lag man ikke selv nødvendigvis er fan av, mye mer spennende. Når du tipper har du noe mer på spill enn om yndlingslaget ditt vinner eller taper, og derfor kan man på mange måter si, at man kan tippe på andre ting enn det man er mest interessert i. Det er bare det, at for å kunne tippe så kvalifisert som mulig, så krever det en del kjennskap til spillere og taktikker. 

Derfor er det lurt, hvis man har lyst til å tippe, at man sørger for å sette seg godt inn i det man tipper på. Det er selvfølgelig lov til å gjette, men det gir ikke nødvendigvis et godt resultat. Det er en grunn til at det er blitt en så stor industri rundt tipping som det er blitt. Det er blant annet fordi det er mulig å tjene penger på tipping, både for den som tipper og for odds sidene. Det er lurt å tippe fordi man synes det er gøy, og fordi det gjør det morsommere å følge med på en kamp eller en liga. 

Når man tipper gjør man sporten litt ekstra morsom, og derfor er det blitt en stor økning i odds sider på nettet, som gjør det mulig for deg å tippe på nettet. Det er alltid lurt å sette seg inn i risiko og researche de forholdene man vil tippe på grundig før man tipper online, hvis man vil ha de beste forutsetningene for å tippe. 

Tipping kan gjør det litt ekstra morsomt å følge med på en kamp, men det kan også bidra til å gjøre sport som helhet litt morsommere. Hvis man synes det er gøy å prøve å forutse hva som vil skje, og hvordan en kamp vil utspille seg, så er tipping kanskje noe for deg. Heldigvis finnes det mange odds sider på nettet. 

(6 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Annet

Bedre fotballopplevelser ved bruk av app

Publisert

den

Av

Bedre fotballopplevelser ved bruk av app

Det er ikke alle som liker tanken på å sitte å vente til fotballsesongen begynner igjen. Det har derfor blitt utviklet en rekke digitale verktøy til deg som er utålmodig. Bruk tiden til å se på tidligere kamper som favorittlaget ditt har spilt. Invester gjerne i en hjemmekino slik at kampene kan sees på storskjerm.

(mer…)
(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Annet

Finansier fotballturen med betting på e-Sport

Publisert

den

Av

Finansier fotballturen med betting på e-Sport

Drømmer du om å reise på fotballtur? Mange nordmenn ønsker å reise til England for å se favorittlaget sitt spille i virkeligheten. Stemningen og atmosfæren er helt unik, og vanlige TV-kamper kan ikke måle seg med opplevelsen av å være på en ekte engelsk fotballkamp. Tippelag går gjerne sammen om å dra på slike turer, men først må man ha spart opp nok midler til å finansiere den.

(mer…)
(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Annet

Liverpool har signert Thiago Alcantara

Publisert

den

Av

Skal man spille på Liverpool som vinner av Premier League 2020/21

Liverpool har signert midtbanespilleren Thiago Alcantara fra Bayern München. Den spanske landslagsspilleren har signert en langtidskontrakt med de røde. Han følger dermed i Kostas Tsimikas fotspor, og blir klubbens andre signering dette overgangsvinduet.

(mer…)
(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Annet

En verden full av tippemuligheter på nett

Publisert

den

Av

En verden full av tippemuligheter på nett

Nordmenn elsker både sport og spill, og hva er vel bedre enn å kombinere de to? Ved å tippe på nettet får du uendelige muligheter av både sportsmarkeder og ulike oddsspill. Uansett hvilken sportsbegivenhet du har satt deg ned i godstolen for å se på TV-en, finner du nesten garantert noen tippemuligheter på oddssider. Vi skal se nærmere på noen av alternativene som finnes.

(mer…)
(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her
Advertisement

Facebook

Mest populært

Advertisement

Trending