Connect with us

Annet

Slik behandler Liverpool det enorme draktsalget på verdensbasis

Publisert

den

Liverpool er mester i Champions League, og dermed har populariteten for laget steget enda mer. Selv om de allerede hadde 5 titler i turneringen, og allerede var blant verdens mest populære lag, så er det liten tvil om at neste generasjon bemerker seg seieren deres. Dermed er det klart for en ny runde med draktsalg som kommer til å eksplodere tidligere års salg.

Men hvordan klarer egentlig et fotballag som Liverpool å møte slike enorme ordre? Hvert eneste år selges det flere hundre millioner fotballdrakter på verdensbasis. Liverpool selger flere hundretusen bare i Europa, og på toppen av dette kommer resten av verden, med store markeder både i Afrika og Sør-Amerika, da Liverpool har gode spillere herfra. Nøkkelen til det enorme draktsalget ligger i måten disse pakkes på.

Automatisering i produksjonen sikrer økt kapasitet

I takt med den økte populariteten av fotball og klubber som Liverpool på verdensbasis, så har selvfølgelig også teknologien utviklet seg. For eksempel har roboter lært seg automatisering, noe som betyr at de har mye bedre forutsetninger for å kunne pakke titusenvis av drakter daglig. Faktisk kan disse i teorien pakke ned drakter døgnet rundt dersom dette skulle være nødvendig.

Automatiseringen gjør at prosessene går unna raskere enn noensinne før, og det med færre feil. Robotene som inngår i produksjonen har lært seg selv opp gjennom årene ved hjelp av kunstig intelligens. Dette innebærer at de lærer av sine egne feil. Mange mennesker prøver seg på det, men det er ikke alltid like lett, og det er vanskelig å argumentere for at menneskelig produksjon kan sammenligne seg med roboter.

Slik lages draktene

Draktene er gjerne utviklet i polyester, og merkelappene som skal til, slik som logoen og sponsorer, trykkes på. Her er det selvfølgelig ingen som setter seg ned og syr sammen millioner av drakter, men heller en robot som inngår i produksjonen. Den utfører prosessen fra A-Å, da med noe menneskelig assistanse naturligvis. Kommersielle roboter som disse gjør at våre behov blir møtt.

Samlebånd gjør prosessene enda raskere

En skal helt tilbake til Henry Ford sin tid for å finne grunnlaget til samlebåndet, da han ønsket å lage bilene sine raskere. Den dag i dag bruker vi fortsatt det samme prinsippet, og slik lages også fotballdrakter. Det er altså ikke slik at kun en robot tar seg av å lage Liverpool sine drakter, men det er heller en gruppe med roboter som står bak via et samlebånd.

Nedpakking og logistikk

Etter at draktene er ferdig produsert, så pakkes de også gjerne ned av roboter. Prosessen kan gå unna på få minutter med hundrevis av drakter klare til å pakkes ned, og derfor er det gjerne mange roboter involvert i nedpakkingen også. Her skal dessuten også adresselappene settes på eskene som draktene pakkes ned i.

Selve kjøringen er det oss mennesker som står for, da gjerne i større lastebiler som frakter draktene til utsalgsstedet. I løpet av få dager kan altså den drakta som du ønsker deg med den neste superstjernen dukke opp i butikken eller postkassa!

(9 besøk idag)
Les hele artikkelen her
Advertisement
Klikk for å kommentere

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Annet

Fansen elsker å spille

Publisert

den

Av

Fansen elsker å spille

Det er en grunn for at det finnes såpass mange Liverpoolfans der ute. Det er naturligvis stas å være fan av tidenes beste fotballag, og engasjere seg i alt som dreier seg om mesterlaget Liverpool. Det er ikke rart at Liverpool har oppnådd en så massiv fanskare som de har opp gjennom årene, fotballaget kan tross alt skryte av å ha en av historiens høyeste seiersrater. 

(mer…)
(2 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Annet

De rikeste klubbeierne i Premier League

Publisert

den

Av

De rikeste klubbeierne i Premier League

Premier League er et globalt produkt som kjøpes av millioner av fans over hele verden, noe som genererer store pengebeløp for klubbene gjennom enten billettsalg eller TV-avtaler. Likevel krever det å eie en av disse klubbene at du allerede er ekstremt rik.

(mer…)
(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Annet

Jürgen Klopp gjennom fem år

Publisert

den

Av

Jürgen Klopp er en tysk tidligere fotballspiller, men det er selvfølgelig som fotballtrener han har hatt fantastisk suksess – noen mener at han er verdens beste trener. Etter en suksessrik periode i Borussia Dortmund, kom han i 2015 videre til Liverpool FC. I perioden 2015 – 2020 har han gjort svært mye for klubben, og ledet de til gevinst i mange spennende kamper. I en liga der enkelte trenere bare får noen uker på seg før de får sparken, har Klopp vært svært stabil og fortsetter å gjøre det godt.

(mer…)
(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Annet

Detaljer skal hjelpe Liverpool til Premier League-triumf

Publisert

den

Av

Sesongens forrige Champions League-vinner endte på andreplass i Premier League, det til tross for at de kun tapte  én kamp i løpet av sesongen. Det betyr at det ikke er plass til feiltrinn i sesongen som akkurat er sparket i gang og at små marginer kan ende med å bli avgjørende. Det har Liverpool og Jürgen Klopp tatt høyde for.

(mer…)
(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Aktuelt

We Are Liverpool: This Means More

Publisert

den

Av

Hva er det som gjør Liverpool unik ? Hva er forskjellen på oss og andre klubber ?

Liverpool FC – en fantastisk fotballklubb med en sjel og historie uten sidestykke i engelsk fotball og fotball Europa!

I 32 år av mitt liv har det farget dagene mine – og vil for alltid gjøre det fremover.

Født og oppvokst i Bergen, og siden 1985/86 har Liverpool vært – mitt mekka, min lidenskap, min besettelse og stolthet! Klubben står for ett motto jeg alltid har levd etter – og det er å aldri gi opp – uansett hvor vanskelig utgangspunktet måtte være.

Jürgen Klopp kom inn dørene på Anfield 8.oktober 2015, og Liverpool fikk for første gang på mange år en manager som virkelig forstod klubben, sjelen, historien og fansen. Klopp har snudd «doubters to believers» – og spiller en fotball vi ikke har sett siden 1980-tallet på Merseyside – og dette er bare begynnelsen!

Liverpool er en gigant som for alvor har våknet!
Fremtiden er lys! Fremtiden er rød! Fremtiden er Liverpool FC.
Vi er Liverpool. Det betyr mer!

YNWA

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Trending