Connect with us

Overganger

Adam Bogdan skal ta opp kampen med Mignolet…

Publisert

den

Liverpool har allerede sikret seg James Milner på Bosman fra Manchester City, og Danny Ings er dager unna og signere fra Burnley – og idag kom nyheten om at Liverpool etter alle solemerker sikrer seg 27-årige Adam Bogdan fra Bolton… også dette på Bosman! Ganske oppsiktsvekkende er det at Liverpool sikrer seg såpass stor kontingent spillere «gratis»…

Adam Bogdan debuterte for Bolton tilbake da laget spilte i Premier League, og husker ham som en god og reaksjonssterk keeper – men utviklingen har ikke gått helt slik han gjerne hadde håpet ved at han denne sesongen har vært 2.keeper for Bolton i Championship – bak Lonergan… Adam Bogdan voktet målet på Anfield i FA-cup kampen i Januar som så kjent endte 0-0 – og kampens store snakkis i mediene etterpå var prestasjonene til den rødhårede ungareren i Bolton målet…

En rekke pene redninger, og 0-0 på Anfield virker kanskje å ha vært tungen på vektskålen for Rodgers !? Hvem vet – men virker altså at Liverpool igjen får en ungarsk reservekeeper etter Peter Gulacsi (nå Red Bull Salzburg) som varmet benken i flere sesonger bak Pepe Reina for noen år tilbake…

Inside Anfield Transfer

Alisson Becker – verdens dyreste keepers første dag i Liverpool

Publisert

den

Verdens dyreste keeper gjennom tidende er Liverpoolspiller.
£66,5m er summen som måtte til for å friste Roma til å frigi sin eminente brasilianske målvakt.
Velkommen Alisson til verdens største og beste familie!

Les hele artikkelen her

Inside Anfield Transfer

Xherdan Shaqiri’s første dag i Liverpool

Publisert

den

Følg Liverpool’s nye nummer 23 gjennom signeringsdagen.
Velkommen Xherdan Shaqiri

Les hele artikkelen her

Overganger

Echo: Nabil Fekir klar imorgen

Publisert

den

Liverpool og Michael Edwards personlig har idag gjort store fremskritt vedrørende overgangen til Nabil Fekir fra Lyon – og skal være enige om en avtale på £48,4m + £4,4m i klausuler ved visse kriterier etter samtaler idag.

Fekir er med det franske landslaget, men skal være klar på å gjennomføre medisinsk test i Frankrike imorgen Fredag sammen med representanter fra Liverpools medisinske team.

Jean Michel Aulas skal forøvrig idag gått ut og sagt at Fekir ikke vil signere for en ny klubb før, eller under VM – og at alt må vente til etter verdensmesterskapet i Russland. Fekir på den andre siden har gitt tydelig beskjed om at Liverpool er eneste reelle alternativ, og at en budkrig med lag som Bayern Munchen, etc ikke vil få ham til å endre mening….

Overgangen vil være den tredje overgangen dette vinduet, etter Naby Keïta og Fabinho er klare – og om overgangssummen stemmer – så vil Liverpool effektivt ha brukt alle pengene for Coutinho overgangen på disse tre spillerne – og styrket ettertrykkelig midtbaneleddet inn mot den nye sesongen.

Fokus nå er ventet å ligge på en ny keeper og trolig også en ny midtstopper i tiden fremover – og kanskje også Goncalo Guedes som det har vært mye snakk om.
Goncalo Guedes scoret forøvrig 2 mål i kveldens oppvarmingskamp før VM mot Algerie – i en kamp Portugal vant 3-0.

 

Les hele artikkelen her

Overganger

Ejaria bekreftet på lån til Glasgow Rangers

Publisert

den

Liverpools lovende midtbanespiller Ovie Ejaria går på lån til Rangers den kommende sesongen. Ejaria avsluttet nylig sitt sesonglange utlån til Sunderland (som på tross av dette rykket ned til League One). Ejaria bokførte seg for 1 scoring i 3-0 hjemmeseieren mot Wolverhampton i siste kamp – utover det ble det varierende med kamper for den tidligere Arsenal-gutten.

Les hele artikkelen her

Overganger

Emre Can med 4-årskontrakt hos Juventus

Publisert

den

Ikke den store nyheten, men Emre Can er etter sigende enig med Juventus om en overgang på Bosman i sommer – og skal signere en kontrakt på 4-år. Liverpool har hele tiden holdt døren på gløtt for Emre Can i forhold til fortsatt tilværelse på Merseyside – men etter signeringen av Fabinho og Naby Keita så virker det klart at behovet for Can trolig ikke lengre er det største.

I tillegg er Nabil Fekir fra Lyon fortsatt et hett alternativ for Liverpool, og flere eksperter på fransk fotball skal ha det til at det ikke er et spørsmål «om» men heller «når» Fekir blir Liverpool-spiller denne sommeren.

Les hele artikkelen her
Advertisement

Facebook

Mest populært


Advertisement
Advertisement

Trending