Connect with us

Aktuelt

Sturridge senket Tottenham!

Publisert

den

Liverpool tok imot Tottenham på Anfield ikveld til en kamp man trodde skulle kunne bli et fyrverkeri av en fotballkamp med to offensive lag – men førsteomgangen ble et ganske så stort antiklimaks. Det var to veldig B-pregede lagoppstillinger på papiret ikveld – med Daniel Sturridge og Divock Origi på topp for Liverpool sammen med unge lovende Ovie Ejaria.

Tottenham begynte best og la Liverpool under press tidlig, men en personlig feil av Tottenhams nyervervelse fra Marseille – Nkoudou sørget for at Marko Grujic fikk ballen utenfor 16-meteren – og fyrte av et skudd som gikk via et Tottenham-bein og til Daniel Sturridge som var aggresiv på rett plass og fikk tuppet ballen i mål i duell med Michel Vorm i Tottenham-buret.

Stort mer var det ikke å skrive hjem om i første omgang for Liverpools del….et par ok sjanser til hvert av lagene, og et generelt overtak spillemessig fra Tottenham – men alt i alt ganske upresist og bar preg av to lag med mange spillere som ikke har mange minuttene sammen.

Frisk 2.omgang

2.omgang begynte langt friskere for Liverpool, og anført av en stadig mer aktiv Divock Origi begynte vi å kjenne igjen bevegelsene til Liverpool. Det virket å bli farlig omtrent hver gang Liverpool gikk i angrep først 20 minuttene av 2.omgang, og Daniel Sturridge, Danny Ings & Divock Origi kunne alle greit ha puttet flere mål hadde det ikke vært for en meget aktiv Michel Vorm i Tottenham buret, og noe rustne avslutninger fra Ings & Sturridge spesielt.

Bare millimetere var forskjellen på at Sturridge fikk sitt – og burde hatt – hattrick ikveld – men Vorm fikk akkurat fistet ballen i tverrliggeren og ut – men dette var helt klart et godt svar på tiltale fra Sturridge. Ingenting hadde vært bedre enn å ha gode gamle Sturridge tilbake… og dette var virkelig et sjumilssteg i riktig retning for Daniel.

Positiv debut fra Ovie Ejaria fra start

Ungguttene Ovie Ejaria og Trent Alexander-Arnold fikk sine debuter fra start for Liverpool ikveld, og spesielt Ovie Ejaria gjorde en god figur med fine involveringer i det offensive spillet i 2.omgang sespeitl da det åpnet seg mer opp. Alexander-Arnold som har hatt en meget god sesong på U23 laget i høst var litt mer rufsete, og pådro seg også et gult kort for en litt stygg takling halvveis i 1.omgang – men totalt sett gjorde ingen av dem seg bort. #positivt

Tottenham’s scoring kom etter et billig straffespark – forøvrig forårsaket av en ellers god Lucas Leiva i midtforsvaret – satt i mål av Vincent Janssen.

 

 

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her
Advertisement
Klikk for å kommentere

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This is Melwood

This Is Melwood : Virgil Van Dijk

Publisert

den

Av

Eksklusivt intervji levert av Liverpools FC sponsor BetVictor.
Virgil Van Dijk tar oss rundt Liverpools treningsannlegg – hvor han prater om basketball, humor på innsiden og sin første tid på Anfield.

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Aktuelt

VAR i kvartfinalene i Champions League i år ?

Publisert

den

Av

Skulle Liverpool gå videre til kvartfinalene i Chamnpions League til våren, så er det meget mulig det blir introdusert VAR (Video Assisted Refereeing) allerede denne sesongen.
UEFA skal ha blitt imponert (!) over hvordan det ble håndtert i sommerens VM-sluttspill i Russland, og vurderer nå seriøst å innføre det i de siste rundene i årets Champions League skal vi tro The Times.

UEFA har vært skeptisk til det store ressursbruken det ville krevd allerede fra kvalikk og gruppespillskamper – men fra og med kvartfinalene skal det være langt mer håndterbart med tanke på personell nødvendig.

Forrige sesong ble Liverpools kamp i FA-cupen mot West Bromwich gjennomført med VAR…

(2 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Premier League

LIVE 14:30 | Jürgen Klopp’s pre-match pressekonferanse vs. Crystal Palace

Publisert

den

Av

Følg Jürgen Klopps pressekonferanse kl. 14.30 LIVE på Liverpoolbloggen.no

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

pressekonferanse

LIVE: Jürgen Klopp’s Pre-Match vs. West Ham Pressekonferanse kl. 11.45

Publisert

den

Av

Følg Jürgen Klopps pressekonferanse kl. 11.45 LIVE på Liverpoolbloggen.no

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

DeadlineDay

Danny Ings på lån – og så permanent til Southampton neste sommer

Publisert

den

Av

Liverpool hadde en stille Deadline Day da vi hadde gjort unna overgangene våre tidlig i år – og må sies å ha vært et meget vellykket overgangsvindu – i motsetning til flere av våre direkte konkurrenter om topp plasseringene i Premier League. Liverpool ble klubben som brukte mest, men effektivt har vi i bunn og grunn brukt pengene vi fikk for Coutinho i Januar denne sommeren – så netto så er det så avgjort ikke så ille 🙂

Det kan fortsatt forsvinne spillere permanent (utlandet) eller på lån (championship og til utlandet) frem til 31.08.18 – men nå er det ubønnhørlig stopp for innkommende frem til 1.januar 2019 for Premier League klubbene.

Danny Ings forlot Liverpool helt på tampen igår kveld, og har signert for 4 år for sørkystklubben – så kanskje på tide at vi gir litt tilbake til dem også. Overgangen er første sesongen et rent lån, men at overgangen gjøres permanent fra 01.07.19 for 3 år – og Soton er forpliktet til å kjøpe ham for £18m + 2m ved visse klausuler. Liverpool har også sikret seg 20% av et eventuelt videresalg av den populære spilleren. Ings kom til Liverpool for £6,5m i 2015, og når han nå forlater klubben neste sommer må klubben også ut med 20% av overskuddet til Burnley som del av avtale om 20% videresalgsklausul som også de satt inn i avtalen den gangen….

Vi ønsker Danny Ings all lykke i sesongen og tiden som kommer – en fantastisk hyggelig og flott spiller – som desverre fikk sin tid på Anfieldf ødelagt av to stygge korsbåndskader – som igjen gjorde at det stoppet på 25 kamper og 4 mål for A-laget.

 

(3 besøk idag)
Les hele artikkelen her
Advertisement

Facebook

Mest populært

Advertisement

Trending