Connect with us

Landskamper

Virgil Van Dijk med sitt første mål for Nederland

Publisert

den

Virgil Van Dijk vs. Portugal. Hans første landslagsmål for Nederland.

Landskampspauser er for de fleste fotballsfans en søvndyssende affære – og denne pausen har vel igrunn vært intet unntak.

Norsk fans kunne ihvertfall glede seg over noe så sjeldent som to norske landslagsseire – 4-1 mot Australia, og 1-0 mot Albania – men likevel…. det er bare en unødvendig digresjon fra Premier League som er vår «bread-and-butter» 🙂

Virgil Van Dijk scoret ihvertfall sitt første landslagsmål for Nederland igår kveld – da Nederland tok en sterk seier med 3-0 borte mot Portugal.

(1 besøk idag)

Aktuelt

Mignolet bestemmer seg etter VM

Publisert

den

Av

Simon Mignolet har blitt degradert til 2-keeper i Liverpool bak Loris Karius siden nyttår – og er på ingen måte tilfreds med dette.
I et intervju nylig fortalte han pressen at han planlegger å legge fremtiden sin på is til etter VM med Belgia i sommer – og ta en beslutning etter det.

Mignolet er for tiden en klar 2-keeper også på landslaget, bak Thibaut Courtois fra Chelsea – men forventes å spille landskampen mot Saudi Arabia ikveld da nevnte Courtois for tiden er ute med skade.

Simon Mignolet har 3 år igjen av kontrakten med Liverpool, og forventes å ha spilt sin siste offisielle kamp med Liverbirden på brystet – med mer det skulle skje noe med Karius iløpet av de siste kampene av sesongen…

30-åringen er selvsagt skuffet av å få beskjed fra Jürgen Klopp at han er et 2.valg i klubben, men er fast bestemt på å kjempe videre – og se hva som skjer i fremtiden.

Les hele artikkelen her

Video

Mohamed Salah fortsetter å score for Egypt

Publisert

den

Av

Mohamed Salah fulgte opp de fire målene mot Watford, med ny vakker scoring mot Portugal for Egypt. Salah gikk ut på stillingen 1-0 til Egypt, men Portugal snudde kampen i sluttminuttene slik at kampen endte 2-1 til Portugal.

Les hele artikkelen her

Landskamper

Harry Wilson med sitt første mål for Wales mot China

Publisert

den

Av

Harry Wilson scoret sitt første landslagsmål borte mot Kina, i en kamp som forøvrig endte med 6-0 til Wales.

Kampen vil også bli husket som kampen som markerte slutten på Ian Rush sin scoringsrekord for Wales – da Gareth Bale scoret hattrick og er nå oppe i 29-landslagsmål.
Dette er 1 mål mer enn Ian Rush oppnådde for waliserne.

Harry Wilson er for tiden utlånt (siden Januar) til Hull City i Championship – og gjør sakene sine riktig så bra – da han på 7 kamper står med 3 mål og 2 målgivende.
Harry Wilson er også toppscorer for Liverpool U23 denne sesongen med god margin.

Les hele artikkelen her

Trending