Connect with us

Loan Watch

Loan watch: Suso (Almeria)

Publisert

den

Liverpools eminente spanske tekniker Suso som for tiden er utlånt til Almeria i Spania, har gjort seg bemerket denne sesongen – og uttalte nylig at han gjerne kunne tenke seg et nytt utlån neste sesong – men først ville han fornye kontrakten med Liverpool (heldigvis).

Suso er en spiller undertegnede har stor tro på – og det virker som spanske klubber har merket seg den elegante midtbanemannen også.
Etter en periode ute av laget grunnet noe som skjedde utenfor banen, har Suso igjen kjempet seg inn i førsteelveren igjen – og der har han tenkt å bli.

Almeria kjemper i bunnen av Primera Liga – men Suso har vært fremtredene på midtbanen og ligger helt i toppen av serien hva angår målgivende – noe som må sies å være en utmerket prestasjon når man ser på hvilke spillere som til daglig leverer varene for bl.a Real Madrid, Barcelona og Atletico Madrid.

Liverpool skal forhåpentligvis ut i Champions League neste sesong – og i mine øyne er dette en spiller som vil få langt flere sjanser på Anfield i så måte kommende sesong…. bør være klar for å kunne ta litt av børen på Coutinho fremover….

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her
Advertisement
Klikk for å kommentere

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Loan Watch

Loan Watch: Chris Wilder om Ben Woodburn

Publisert

den

Av

Ben Woodburn er gått på lån til Sheffield United for kommende sesong, og debuterer trolig mot Swansea i helgen. Sheffield United manager Chris Wilder uttaler seg om hans nye signering fra Liverpool.

PS! Tidligere i sommer solgte Liverpool Yan Dhanda til Swansea, og han kan meget gjerne få sin Swansea debut i samme kampen

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Loan Watch

Loan Watch: Harry Wilson (Hull City)

Publisert

den

Av

Harry Wilson kavalkade fra hans tid i Hull City og Liverpool U23 sålangt denne sesongen. En meget spennende spiller for fremtiden til Liverpool – som heldigvis signerte ny langtidskontrakt i Januar før han tok turen til Hull i Championship.

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Aktuelt

Loan Watch: Marko Grujic (Cardiff City)

Publisert

den

Av

Liverpools serbiske midtbanemann forlot Liverpool på lån til Cardiff City i Januar, og forleden scoret han også sitt første mål for den walisiske klubben.

Marko Grujic var en av mange U23-spillere som gikk på utlån i Januar, og har gjort sakene sine meget bra i Championship for høytflygende Cardiff City.

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Loan Watch

Loan Watch: Lazar Markovic vs. Arsenal

Publisert

den

Av

Mye har vært sagt om Liverpools manglende kjøp i Januar-vinduet – i forhold til spillere inn, men Lazar Markovic -som aldri ble noen suksess på Anfield – skiftet beite fra Sporting Lisboa til Hull City i overgangsvinduet som var – og har nå begynt å vise seg frem i England etter et meget skuffende låneopphold i Portugal…

Han fikk sin debut for Hull City i hjemmemøtet i EFL Cup mot Manchester United – da han kom inn i 2.omgang – og var delaktig i at Hull City vendte det oppgjøret til 2-1 seier (selv om det dessverre ikke var nok til avansement) -med et utsøkt lobbet gjennomspill til Clucas som spilte fri den tidligere Brann-floppen Oumar Niasse for 2-1.

Markovic fikk også tid i bortemøtet med United i serien (0-0), og hadde bl.a. et frekt forsøk i stangen i den kampen i 2.omgang som hadde fortjent en bedre skjebne….

Markovic var selvsagt ikke tilgjengelig til Hull sitt hjemmeoppgjør mot Liverpool siden han var lånt ut fra nettopp Liverpool – men var tilbake og i startoppstillingen til borteoppgjøret mot Arsenal i helgen – og var en av de mest fremtredende spillerne på et Hull lag som har virket friske siden de fikk ny trener i Januar (bl.a fire strake hjemmeseier – deriblant mot Liverpool og Manchester United).

Flere friske raid på kanten slik vi kanskje hadde forventet å se ham på Liverpool under Rodgers – men lider fortsatt under av at det blir mye løping og litt lite sluttprodukt – i form av et kvalitetsinnlegg, pasning eller kvalitetsavslutning…. mye likt det vi fikk se i Liverpool. Er Hull City nivået til Markovic, eller kan han få en ny sjanse til sommeren i Liverpool ?

Liverpool betalte £20m for ham fra Benfica i sin tid – og uansett om han har en fremtid i Liverpool eller ikke (tviler) – så øker han ihvertfall sjansene for at Liverpool kan få igjen en større sum for ham til sommeren om han fortsetter å spille slik han har gjort i de siste kampene!

Det er lov å håpe at han vil utvikle seg til den spilleren Liverpool håpte han skulle bli – men lite tyder på at Jürgen Klopp vil satse på ham til sommeren – så Markovic er på alle måter i utstillingsvinduet for nye klubber denne våren… for det skal tross alt en fantastisk vår til med Hull City for at han vil bli vurdert på nytt da vi skriver Mai mnd…..

 

 

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Loan Watch

Video: Ryan Kent’s første seniormål

Publisert

den

Av

Liverpools meget lovende kantspiller Ryan Kent – scoret sitt første seniormål på utlån til Coventry igår kveld – en kamp Covenrty vant 4-3. Kent har vært meget delaktig i Coventry sin sterke sesongstart – og det går nå også rykter om at Jürgen Klopp har kalt Kent tilbake til Liverpool stallen, for for å ta ham nærmere i øyensyn.

Helt klart er det ihvertfall at Ryan Kent er en meget lovende spiller – spennende å se om han kan ta steget opp på Liverpool’s A-lag med tiden.

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her
Advertisement

Facebook

Mest populært

Advertisement

Trending