Connect with us

Aktuelt

Årets store klassiker på Anfield noen timer unna….

Publisert

den

Liverpool spiller årets store klassiker på Anfield ikveld kl. 21.00 mot Manchester United – og det bygger seg opp til å bli en riktig klassiker. Personlig hadde jeg vært mer trygg på seier om Adam Lallana og Georginio Wijnaldum hadde startet, men offensivt har vi ihvertfall flere strenger å spille på.

Slik Jose Mourinho’s Manchester United har spilt denne sesongen, så skal dette være en kamp vi vil være favoritter til å vinne – men skader på noen sentrale spillere gjør det om mulig enda mer åpent.. når det er sagt så lever disse kampene sitt eget liv, så form etc kan man egentlig kaste litt ut av vinduet egentlig inn mot denne kampen. Det kommer til å bli noen saftige dueller ikveld, og forventer et Liverpool som går rett i strupen på United fra start…. så får vi bare håpe at ikke United klarer å få igang noe ordentlig kontringsspill – da det er det jeg forventer at United vil gå for ikveld.

Liverpools angrepsspill skal være overlegent United sitt, og forsvaret til United forventer jeg skal få et og annet å bryne seg på ikveld mot Mane, Sturridge/Origi, Coutinho & Firmino.

Siden Liverpool høyst trolig stiller uten Georginio Wijnaldum forventer jeg at Jordan Henderson spiller noe mer fremskutt, og at Emre Can vil være mannen som får et spesielt øye til Paul Pogba hos United – og det i seg selv vil være en meget spennende duell…. 🙂

Loris Karius vil eller ventelig starte i mål for Liverpool – og håper han holder Liverpools første smultring for sesongen – for det vil kunne bli veldig avgjørende ikveld… Liverpool har ennå til gode å holde nullen i seriespill denne sesongen, og hvilken kamp det måtte være å starte med idag…

Forventer et offensitvt Liverpool, og får vi en tidlig scoring kan det meste skje.. Personlig liker jeg ikke helt å være favoritt inn mot disse kampene, men Jürgen Klopps statistikk mot Mourinho (1 tap på 5 kamper) gjør meg forsiktig optimist før ikveld.

 

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her
Advertisement
Klikk for å kommentere

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

This is Melwood

This Is Melwood : Virgil Van Dijk

Publisert

den

Av

Eksklusivt intervji levert av Liverpools FC sponsor BetVictor.
Virgil Van Dijk tar oss rundt Liverpools treningsannlegg – hvor han prater om basketball, humor på innsiden og sin første tid på Anfield.

(2 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Aktuelt

VAR i kvartfinalene i Champions League i år ?

Publisert

den

Av

Skulle Liverpool gå videre til kvartfinalene i Chamnpions League til våren, så er det meget mulig det blir introdusert VAR (Video Assisted Refereeing) allerede denne sesongen.
UEFA skal ha blitt imponert (!) over hvordan det ble håndtert i sommerens VM-sluttspill i Russland, og vurderer nå seriøst å innføre det i de siste rundene i årets Champions League skal vi tro The Times.

UEFA har vært skeptisk til det store ressursbruken det ville krevd allerede fra kvalikk og gruppespillskamper – men fra og med kvartfinalene skal det være langt mer håndterbart med tanke på personell nødvendig.

Forrige sesong ble Liverpools kamp i FA-cupen mot West Bromwich gjennomført med VAR…

(3 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Premier League

LIVE 14:30 | Jürgen Klopp’s pre-match pressekonferanse vs. Crystal Palace

Publisert

den

Av

Følg Jürgen Klopps pressekonferanse kl. 14.30 LIVE på Liverpoolbloggen.no

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

pressekonferanse

LIVE: Jürgen Klopp’s Pre-Match vs. West Ham Pressekonferanse kl. 11.45

Publisert

den

Av

Følg Jürgen Klopps pressekonferanse kl. 11.45 LIVE på Liverpoolbloggen.no

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

DeadlineDay

Danny Ings på lån – og så permanent til Southampton neste sommer

Publisert

den

Av

Liverpool hadde en stille Deadline Day da vi hadde gjort unna overgangene våre tidlig i år – og må sies å ha vært et meget vellykket overgangsvindu – i motsetning til flere av våre direkte konkurrenter om topp plasseringene i Premier League. Liverpool ble klubben som brukte mest, men effektivt har vi i bunn og grunn brukt pengene vi fikk for Coutinho i Januar denne sommeren – så netto så er det så avgjort ikke så ille 🙂

Det kan fortsatt forsvinne spillere permanent (utlandet) eller på lån (championship og til utlandet) frem til 31.08.18 – men nå er det ubønnhørlig stopp for innkommende frem til 1.januar 2019 for Premier League klubbene.

Danny Ings forlot Liverpool helt på tampen igår kveld, og har signert for 4 år for sørkystklubben – så kanskje på tide at vi gir litt tilbake til dem også. Overgangen er første sesongen et rent lån, men at overgangen gjøres permanent fra 01.07.19 for 3 år – og Soton er forpliktet til å kjøpe ham for £18m + 2m ved visse klausuler. Liverpool har også sikret seg 20% av et eventuelt videresalg av den populære spilleren. Ings kom til Liverpool for £6,5m i 2015, og når han nå forlater klubben neste sommer må klubben også ut med 20% av overskuddet til Burnley som del av avtale om 20% videresalgsklausul som også de satt inn i avtalen den gangen….

Vi ønsker Danny Ings all lykke i sesongen og tiden som kommer – en fantastisk hyggelig og flott spiller – som desverre fikk sin tid på Anfieldf ødelagt av to stygge korsbåndskader – som igjen gjorde at det stoppet på 25 kamper og 4 mål for A-laget.

 

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her
Advertisement

Facebook

Mest populært

Advertisement

Trending