Connect with us

Premier League

PL Preview: Liverpool – Manchester United

Publisert

den

Premier LeagueLiverpool tar imot Manchester United søndag formiddag bare dager etter en ørliten moralboost i Sveits mot Young Boys. Positive fra kampen der var uten tvil at laget scoret 5 mål, men nok en gang viser laget at det defensive er åpenbart et problemområde ennå for Brendan Rodgers menn… Liverpoolspillerne vil ikke trenge noe påminnelse av hvor mye som står på spill i helgens kamp – en kamp som på mange måter vil kunne definere hvilken sesong vi kan vente oss fremover….

Forrige hjemmekamp mot Arsenal ble vi straffet ubønnhørlig for personlige feil på vei fremover, og etter nok en inngripen fra Pepe Reina som ikke var helt heldig – det har vært alarmerende mange av dem de siste par sesongene… positive er at laget slipper ikke motstanderne til så ofte, men det kommer som oftest på grunn av personlige feil og tabber. Dette må lukes bort søndag om Liverpool skal ha den minste sjanse å ta poeng – og aller helst 3 poeng…. betydningen av 3 poeng søndag for Liverpool skal ikke undervurderes – den er enorm!

Spørsmålet er hvordan Liverpool tenker sette opp laget sitt til kampen ? Personlig tror jeg at laget vil legge Joe Allen dypt i banen, med Steven Gerrard og Jonjo Shelvey foran seg på midten. For øyeblikket er Joe Allen & Jonjo Shelvey våre to mest formsterke midtbanespillere, mens Steven Gerrard har hatt en meget svak start på sesongen etter hans standard. Gerrard har ikke disiplin nok til å få defensivt ansvar, og personlig tror jeg en rolle på kanten hadde vært det beste – og skjøvet Nuri Sahin inn sentralt, og da gjerne defensivt sammen med Joe Allen, med Jonjo foran seg – men siden Sahin spilte 90 minutter torsdag er han neppe i tankene fra start søndag kl. 14.30.

Forsvarsrekken blir nok som tidligere, med Glen Johnson på venstrekant (mye grunnet en halvskadet & formsvak Enrique), Agger og Skrtel sentralt og Kelly på høyreback. Ingen av disse spilte i midtuken, og er nok ment å starte kampen mot Manchester United.

Angrepstrioen blir etter alle solemerker Sterling, Borini og Suarez. De to førstnevnte fikk noen minutter torsdag som innbytter, og spesielt Borini virket da frisk og bidro til å snu kampen for Liverpool mot Young Boys.

Nøkkelen til suksess ligger også veldig mye i hvordan United tenker å gjennomføre kampen – da de har et sterkere lag og tropp – og spiller de som forrige sesongs oppgjør på Anfield kan ikke Liverpool påkoste seg mange feil i de bakre rekker før de blir straffet for det…. satser Liverpool på kontringer er det alpha-omega at Liverpool beholder roen og bruker tid på å bryte ned United, og ikke like utålmodig som mot Arsenal – for da kan kampen fort utvikle seg til et mareritt.

Undertegnede sitter med en snikende følelse av at Jordan Henderson kommer til å spille en sentral rolle søndag….! Uvisst hvorfor, men hadde ihvertfall en av sine absolutt beste kamper for Liverpool mot United i tilsvarende oppgjør forrige sesong!

 

 

(1 besøk idag)

inside anfield

Inside Anfield : Liverpool 3-0 Bournemouth

Liverpool rundspilte Bournemouth etter alle kunstens regler og vant ikke med et eneste mål for lite.
Opplev kampen fra innsiden av Anfield.

Publisert

den

Av

Liverpool rundspilte Bournemouth etter alle kunstens regler og vant ikke med et eneste mål for lite.
Opplev kampen fra innsiden av Anfield.

Mohamed Salah, Georginio Wijnaldum & Sadio Mané scoret målene.

Les hele artikkelen her

Premier League

Inside Anfield 30.01.19 : Liverpool – Leicester City 1-1

Publisert

den

Av

Gjennopplev Liverpools dramatiske 1-1 kamp på Anfield mot Leicester City.
Sadio Mané scoret Liverpools mål.

Les hele artikkelen her

inside anfield

Inside Anfield 19.01.19 : Liverpool 4-3 Crystal Palace

Publisert

den

Av

Opplev thrilleren mellom Liverpool og Crystal Palace på Anfield.
Gjestene fra Selhurst Park er laget utenfor topp 6 med flest poeng mot topp 6 denne sesongen – og viste hvorfor….

Les hele artikkelen her

inside anfield

Inside Anfield 29.12.18 : Liverpool 5-1 Arsenal

Publisert

den

Av

Gjennopplev den fantastiske 5-1 kampen mot Arsenal og et historisk hattrick for Roberto Firmino på Anfield mot Arsenal fra insiden.

Les hele artikkelen her

inside anfield

Inside Anfield 16.12.18 : Liverpool 3-1 Manchester United

Publisert

den

Av

Gjennopplev Liverpools 3-1 seier mot Manchester United – og Xherdan Shaqiris double 🙂

Les hele artikkelen her

Trending