Connect with us

Nyheter

– Wisdom har alt han behøver

Publisert

den

Andre Wisdom | Liverpool FC

Andre Wisdom | Liverpool FC

Brendan Rodgers mener at Andre Wisdom har alle de kvaliteter som trengs for å få en god karriere. 19-åringen er den siste unggutten som har meldt seg på i kampen om plasser på førstelaget.

Det er alltid bra når du setter inn unge spillere på laget og du får sett hvordan de håndterer det, forteller Rodgers til Liverpoolfc.com. Han snakker om Andre Wisdom, som debuterte mot Young Boys i Europa League med en scoring og meget solid spill.

– Jeg synes Andre Wisdom var utmerket på høyrebacken. Han har alle de kvaliteter som jeg mener du behøver for å ha en veldig god karriere.

– Han er hurtig, han er sterk og han er en bra pasningspiller, noe som alltid har vært viktig i denne klubben. Jeg syntes han var et virkelig pluss.

– Det er helt avgjørende, svarer Brendan Rodgers på om det er viktig at de erfarne spillerne nå hjelper ungguttene fram. – Slike som Andre Wisdom ser så mye opp til karer som Jamie Carragher, og det å være på samme bane som han og lære fra ham med sin erfaring og lederskap er veldig, veldig viktig.

– Noen ganger som trener, da kan du trene spillere, du kan snakke med dem, du kan utdanne dem, men når de går ut på gresset, hvis de har toppspillere rundt seg kan de også hjelpe dem med spillet fra innsiden.

– Karer som Carra er i toppklasse når det gjelder det og for meg, dine unge spillere er kun så gode som de erfarne spillerne gjør dem.

 

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her
Advertisement
Klikk for å kommentere

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

This is Melwood

Ox’s emosjonelle vei tilbake | This Is Melwood

Publisert

den

Av

Alex Oxlade-Chamberlain prater åpent om den fryktelige ACL-skaden som trolig holder ham utenfor hele sesongen 2018/19. This is Melwood

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Bezzies

BEZZIES with Van Dijk & Gomez

Publisert

den

Av

Siste i LFC.tv serien av ‘Bezzies’. Vår solide defensive duo med Joe Gomez og Virgil van Dijk har funnet skikkelig tonen så langt denne sesongen – hvor mye vet de om hverandre utenfor banen ?

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Manager

Eksklusivt intervju med Jürgen Klopp

Publisert

den

Av

Mens vi teller ned til seriespill igjen til helgen – så hvorfor ikke bruke noen minutter på et eksklusivt intervju med Jürgen Klopp i anledning hans 3-års jubileum som Liverpool-manager.

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Kontrakt

Alberto Moreno blir ikke enig om ny kontrakt

Publisert

den

Av

Liverpools Alberto Moreno blir ikke enig med Liverpool om ny kontrakt, og kommer høyst sannsynlig til å forlate klubben til sommeren gratis. Det har vært forsøk på å komme til enighet, men klubben skal ha trukket seg tilbake fra forhandlingene – og er forberedt på å la ham gå gratis.

Moreno har ca. 140 kamper for klubben, og er et soleklart andrevalg bak skotten Andrew Robertson på venstrebacken.

Ryktes at Barcelona kan være nytt stoppested…

(2 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Overganger

Sheyi Ojo til Stade de Reims for sesongen

Publisert

den

Av

Overgangsvinduet er stengt for innkommende i England, men det internasjonale er fortsatt åpent – og flere spillere forventes ut fra Liverpool siste 48 timene av vinduet.

Idag har Sheyi Ojo signert ny avtale med Liverpool, og samtidig blitt lånt ut til fransk fotball og Reims for hele inneværende sesong.

Lykke til Ojo!

(13 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Trending