Connect with us

Nyheter

Opplev magiske Anfield!

Publisert

den

Liverpoos manager har siste månedene prøvd å mane Liverpools tilhengere til å gjenskape den magiske stemningen fra 70- og 80-tallet på Anfield – og de siste ukene har det vært tegn på at tilskuerne er i ferd med å «våkne» fra dvalen – og sakte men sikkert hever taket på Anfield.

Det er riktignok – en lang vei å gå å kunne skape den samme stemningen – som man opplevde den gang Liverpool var utelukkende ståplasser – og andelen Liverpool-turister fra fjern og nær var på et minimum – men siste ukenes kamper mot Arsenal (3-3) og avansementet til cupfinalen mot Stoke (etter straffer) bar preg av optimisme og entusiasme på tribunen, som har lenge vært fraværende.

Jürgen Klopp har helt klart gjort sitt for å mane supporterne til å bli den 12.mann som spillerne trenger da det butter imot som mest. Tilskuerne kan være den 12.mann som nærmest «drar ballen imål» på slutten av kampene – og kampene mot West Bromwich (Origi 96′), Arsenal (Allen 92′), straffesparkene mot Stoke i ligacup semifinalen.

Opplev stemningen – og bli en del av den….

Undertegnede har årlige reiser til England og Liverpool for å oppleve stemningen i og rundt klubben – og nesten uten unntak så har det vært magiske opplevelser alle sammen… The Kop er for meg den ultimate opplevelsen, det å være tilstede og delaktig i sanger, etc er hva hele klubben handler om – være med å skape historiske øyeblikk sammen med mennesker som har den samme lidenskapen som en selv… glemme seg selv for noen timer og bli i ett med massen – og gi energi til de 11 røde ute på banen. Hver og en på tribunen har et kollektivt ansvar for å skape den elektriske stemningen som Anfield i alle år har vært så viden kjent for og som er en del av vår identitet – og som Jürgen Klopp også gjør sitt ytterste utenfor og ikke minst på banen for å gjenskape.

Neste gang du er ute etter billetter til Liverpool FC sine kamper – bruk noen minutter på å sette deg inn og øve på noen av de kjente Liverpool Supportersangene – og syng med…. det gjør noe med stemningen og opplevelsen automatisk…. ikke bare stå og se på – du ville ikke akseptert det av spillerne selv. Gjør noe – og det vi kan gjøre er å stille oss bak spillerne og gi dem ekstra energi når det trengs som mest på slutten av kampenen… gjøre uavgjort til seier og tap til uavgjort er det det handler om – og der har supporterne en viktig rolle!

Et utvalg kamper sett siste årene…

FA Cup semifinale – Liverpool – Everton 2-1 : Carroll & Suarez
Premier League: Liverpool – Arsenal 4-1 (Crouch 3, Agger)
Premier League: Liverpool – Arsenal 2-1 (Alonso & Mellor)
Premier League: Liverpool – Hull 6-1 (Babel 2, Torres 3, Gerrard)

Neste store event blir 28.02 : Liveprool mot Manchester City på Wembley (Anfield South som den også kalles på folkemunne)
– og satser på at det blir enda en minnerik opplevelse med mitt kjære Liverpool i førersetet.

Opplev og bli en del av magiske Anfield du også!

 

(2 besøk idag)

This is Melwood

Ox’s emosjonelle vei tilbake | This Is Melwood

Publisert

den

Av

Alex Oxlade-Chamberlain prater åpent om den fryktelige ACL-skaden som trolig holder ham utenfor hele sesongen 2018/19. This is Melwood

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Bezzies

BEZZIES with Van Dijk & Gomez

Publisert

den

Av

Siste i LFC.tv serien av ‘Bezzies’. Vår solide defensive duo med Joe Gomez og Virgil van Dijk har funnet skikkelig tonen så langt denne sesongen – hvor mye vet de om hverandre utenfor banen ?

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Manager

Eksklusivt intervju med Jürgen Klopp

Publisert

den

Av

Mens vi teller ned til seriespill igjen til helgen – så hvorfor ikke bruke noen minutter på et eksklusivt intervju med Jürgen Klopp i anledning hans 3-års jubileum som Liverpool-manager.

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Kontrakt

Alberto Moreno blir ikke enig om ny kontrakt

Publisert

den

Av

Liverpools Alberto Moreno blir ikke enig med Liverpool om ny kontrakt, og kommer høyst sannsynlig til å forlate klubben til sommeren gratis. Det har vært forsøk på å komme til enighet, men klubben skal ha trukket seg tilbake fra forhandlingene – og er forberedt på å la ham gå gratis.

Moreno har ca. 140 kamper for klubben, og er et soleklart andrevalg bak skotten Andrew Robertson på venstrebacken.

Ryktes at Barcelona kan være nytt stoppested…

(2 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Overganger

Sheyi Ojo til Stade de Reims for sesongen

Publisert

den

Av

Overgangsvinduet er stengt for innkommende i England, men det internasjonale er fortsatt åpent – og flere spillere forventes ut fra Liverpool siste 48 timene av vinduet.

Idag har Sheyi Ojo signert ny avtale med Liverpool, og samtidig blitt lånt ut til fransk fotball og Reims for hele inneværende sesong.

Lykke til Ojo!

(12 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Trending