Connect with us

Annet

Jordan Henderson – på tide å levere varene!

Publisert

den

Jordan Henderson | Liverpool FC

Jordan Henderson | Liverpool FC

Jordan Henderson ble hentet av det forrige regimet på Anfield, men har ennå ikke slått ut i full blomst… og spørsmålet er om han vil gjøre det ? Ut fra rapportene så jobber han utrettelig på treningsfeltet, men virker samtidig å være veldig langt bak i køen i forhold til en plass på midtbanen til Liverpool.

Brendan Rodgers var tidlig ute å roste unge Jordan opp i skyene etter at han tok over på Anfield, og har ved flere andre anledninger rost hans proff innstilling på trening…. Helgens kamp mot Manchester United var første gang Jordan Henderson fikk minutter i Premier League denne sesongen – på 5.forsøk….

Når han ikveld trolig får sjansen i Ligacupen, er dette mer et resultat av at Liverpool ønsker å spare sine viktigste spillere til helgen – samtidig å gi bl.a spillere som Jordan Henderson en gyllen sjanse til å spille seg inn i førstelags diskusjonen igjen! Henderson er etter alle solemerker bak spillere som Gerrard, Allen, Shelvey og Lucas i køen på midten – og mest trolig også Nuri Sahin når han har fått matchtrening nok. I kveldens kamp mot West Bromwich blir det således et viktig poeng i kampen hvordan Sahin & Henderson fungerer i tospann på midten, og hvem som stikker seg mest frem….

Brendan Rodgers gikk idag også tydelig ut å utfordret Henderson til å gjøre det så vanskelig for ham som mulig å utelate ham fremover – en periode hvor vi virkelig trenger spillere som står frem… Jordan Henderson er absolutt en av de man bør forvente tar mer ansvar i situasjoner som dette, men spørsmålet er samtidig – er han god nok ? Er han effektiv nok ?

Personlig har jeg sett alt for mange støttepasninger og «trygge» løsninger fra den kanten siden han kom som første sommersignering ifjor sommer… han jobber utrettelig – men det blir veldig lite «end product» for å si det slik.
Henderson må begynne å ta tak i kampene på en helt annen måte enn tidligere – vise hvem som bestemmer!

Tidligere har unge Henderson blitt plassert mye på kanten av Kenny Dalglish, men ikveld får han trolig sjansen i fraværet av bl.a Allen & Gerrard sjansen til å sette sitt preg… spørsmålet jeg da stiller – er han mann nok til å styre Liverpool-skuten på midten ?

Henderson er på mange måter en typisk Rodgers spiller på mange måter: bevegelig, pasningssikker, utholdenhet, m.m. Derfor har det også vært noe overraskende at han ikke har sluppet mer til i kampene til nå, men regner med at Brendan ser ting på trening som vi ikke ser… Det er også verd å merke seg selvsagt at Rodgers prøvde å innlemme Henderson i en bytteavtale med Clint Dempsey på overgangsvinduets siste dag – men hvor Henderson ikke ønsket dette… Ikke akkurat et signal om at han inngår i planer for fremtiden. Charlie Adam var en annen som ble prøvd byttet bort i en tilsvarende deal mot Dempsey – men gikk istedenfor til Stoke…

Henderson har utvilsomt et press på seg i kveld, og de kommende ukene for å vise seg fra en annen side enn til nå – overgangsvinduet i Januar blir nok aktivt for Liverpool sin del også – og hvem vet ? Om ikke Jordan Henderson har spilt seg inn i varmen hos Rodgers til da, kan man da utelukke at han vil bli forsøkt skiftet ut .. igjen ? Trolig ikke! Kombinasjon av høy lønn, og lite spilletid var grunnen til at mange spillere forsvant i sommer – og vil nok også være et tema igjen i Januar…

Nå er tiden å gripe sjansen Jordan – det kan være en av de siste sjansene du har å få Liverpool karrieren din på rett kjøl igjen……

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her
Advertisement
Klikk for å kommentere

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Aktuelt

We Are Liverpool: This Means More

Publisert

den

Av

Hva er det som gjør Liverpool unik ? Hva er forskjellen på oss og andre klubber ?

Liverpool FC – en fantastisk fotballklubb med en sjel og historie uten sidestykke i engelsk fotball og fotball Europa!

I 32 år av mitt liv har det farget dagene mine – og vil for alltid gjøre det fremover.

Født og oppvokst i Bergen, og siden 1985/86 har Liverpool vært – mitt mekka, min lidenskap, min besettelse og stolthet! Klubben står for ett motto jeg alltid har levd etter – og det er å aldri gi opp – uansett hvor vanskelig utgangspunktet måtte være.

Jürgen Klopp kom inn dørene på Anfield 8.oktober 2015, og Liverpool fikk for første gang på mange år en manager som virkelig forstod klubben, sjelen, historien og fansen. Klopp har snudd «doubters to believers» – og spiller en fotball vi ikke har sett siden 1980-tallet på Merseyside – og dette er bare begynnelsen!

Liverpool er en gigant som for alvor har våknet!
Fremtiden er lys! Fremtiden er rød! Fremtiden er Liverpool FC.
Vi er Liverpool. Det betyr mer!

YNWA

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Annet

Mohamed Salah: – Det er en bra sang!

Publisert

den

Av

Mohamed Salah og James Milner prater med BT Sport etter Champions League kvartfinalen igår mellom Liverpool og Manchester City.
Salah viser tydelig sin entusiasme for «Egyptian King» sangen hans 🙂

 

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Aktuelt

Minst viktige Mereyside derbyet på mange år

Liverpool har en tøff skadesituasjon, og mange viktige kamper foran seg – og Jürgen Klopp står overfor en vanskelig oppgave å komponere laget sitt imorgen tidlig formiddag – og samtidig ha et blikk på kampen på tirsdag.

Publisert

den

Av

Liverpool har en tøff skadesituasjon, og mange viktige kamper foran seg – og Jürgen Klopp står overfor en vanskelig oppgave å komponere laget sitt imorgen tidlig formiddag – og samtidig ha et blikk på kampen på tirsdag. Everton har ikke slått Liverpool på veldig mange år nå, og vil se dette som en mulighet til å bryte denne forbannelsen – og spesielt tatt skadesituasjonen til Liverpool i betraktning og det faktum at Liverpool allerede på tirsdag skal ut i sesongens store kamp hvor de skal forsvare 3-0 ledelsen fra onsdag borte mot Manchester City.

På keeperplassen fortsetter nok helt sikkert Loris Karius i mål, og foran seg vil nok Virgil Van Dijk ta én av to stopperroller – så spørs det om Dejan Lovren tar plass ved siden av eller om Conor Masterson får sin førstelagsdebut – etter å ha sittet på benken mot City. Klopp virker å være en stor fan av spilleren, og det er meget mulig at det kan vanke en debut imorgen.

Det er ventelig at backene Trent Alexander-Arnold og Andrew Robertson får hvile da dette er plassen vi har best dekning på pr. idag.

Jordan Henderson er suspendert til oppgjøret tirsdag kveld, og kommer 100% sikkert til å spille sentralt på midtbanen til Liverpoo, og sammen med ham ventes det trolig at Georginio Wijnaldum tar plass i en av indreløper rollene, og mitt outside tips er derfor at Curtis Jones får sin ilddåp som den siste indreløperen – etter fantastisk bra spill for U18 og U23 denne sesongen.

Lengst fremme regner jeg med at både Sadio Mané og Roberto Fimino får hvile fra start av, og at Solanke og Ings vil ta to av plassene – og siden Salah trolig også blir hvilt med tanke på kjenningen onsdag – så blir det plass til Ben Woodburn på kant – alternativt Rafael Camacho som har trent jevnlig med A-laget denne våren.

Loris Karius

Nathaniel Clyne
Virgil Van Dijk
Conor Masterson
Alberto Moreno

Jordan Henderson
Curtis Jones
Georginio Wijnaldum

Ben Woodburn
Dominic Solanke
Danny Ings

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Aktuelt

Alex-Oxlade Chamberlain har for alvor begynt å levere varene!

Publisert

den

Av

Mange hevet øyenbrynene da Liverpool signerte «The Ox» i sommer for £40m fra Arsenal, og de første par månedene i Liverpool var heller ikke spesielt imponerende. Debuten hans borte mot Manchester City på Etihad med 5-0 tap var ikke akkurat den beste plassen å debutere da han kommer inn i 2.omgang etter at Sadio Mané hadde fått sitt røde kort.

I bortekampen mot Leicester (1-2 tap) i Carabao Cup i høst var han fullstendig hjelpeløs – og totalt blottet for selvtillit – og ble på mange måter en hoggestabbe for fansen da de røde røk ut denne kvelden. Liverpool fansen begynte «høflig» å spørre om det var retturrett på kjøpet fra Arsenal (meg inkludert) – men fra november/desember så begynte det å skje ting….

Bortekampen mot West Ham (4-1 seier) scoret han det viktige 3-1 målet rett etter reduseringen til West Ham, og var toneangivende i en god Liverpool-prestasjon på London Stadium.

Desember måned var også bra for Chamberlain – og spesielt borte mot Bournemouth (4-0 seier) var han toneangivende, og fulgte opp med et godt innhopp og mål mot Swansea (5-0) i slutten av desember.

I hjemmekampen mot Manchester City (4-3 seier) i Januar var Alex Oxlade-Chamberlain vår antatt beste spiller, og scoret et knallskudd av et mål i starten av kampen og var alt i alt involdert i det meste fra sentralt i banen – plassen han hadde ønsket seg hele veien etter overgangen fra Arsenal – og som han gradvis har vist mer og mer at han faktisk har noe kraftfullt å bidra med. Har alltid blitt sett på som en kantspiller i Arsenal, og i tillegg vingback – men i akkurat denne kampen mot City fikk vi virkelig se hvor eksplosiv og direkte han kan være – og hvilken trussel han kan være når han setter fart på sentralt.

Nå skal det sies at et av ankepunktene mot «The Ox» er at han har flere gode kamper, og så er han helt borte i flere av de neste kampene – men stabiliteten hans har vært meget bra siden Januar – med et få unntakstilfeller hvor han ikke har vært helt på – men det svinger for alle, men jevnt over har han vært å stole på siden det «store gjennombruddet» i midten av Januar.

Gårsdagens 3-0 seier mot Manchester City var enda en stor opptreden av Oxlade-Chamberlain – han jobbet utrettelig gjennom hele kampen offensivt og tok sin tørn defensivt – og igjen kronet kampen med et kremmerhus av en scoring fra 25-meter. Det tok pusten av de fleste – meg inkludert – og ble målt til smått ufattelige 109 km/t i studio.

Alex Oxlade-Chamberlain har kommet en del i skyggen av Mohamed Salah, Roberto Firmino og Sadio Mané på topp – og det har trolig vært en god ting for ham – siden han har fått tid til å finne sin plass i gruppen – og spille seg inn uten det altfor store fokuset på hans prestasjoner – og det er kanskje det vi ser fruktene av idag. Presset en stor overgangssum representerer, kombinert med begrenset uttelling og resultat i kampene – kan være en ekstrem ekstra belastning.

«The Ox» har allerede scoret flere mål denne sesongen for Liverpool – enn han gjorde i noen av sine sesonger på The Emirates – og står pr. idag med 4 scoringer for Liverpool og 5 målgivende på 16 starter.

Han har virkelig fått fart på karrieren sin på Anfield – og undertegnede er ikke så sikker på om vi har sett det beste av ham ennå.
Videoen over viser touch, pasninger, skudd og scoringer av «The Ox» i rødt denne sesongen – og det er virkelig mye som bor i ham – og Jürgen Klopp er meget vel mannen som får ut det utvilsomme potensialet som bor i mannen.

£40m fra Arsenal – begynner sakte men sikkert å vise seg som en god deal for Liverpool.
Arsene Wenger gremmes nok sikkert litt idag….

 

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Annet

Hvordan kunne skille et godt fra et dårlig casino ?

Publisert

den

Av

Det er en hel haug med online casinoer å velge mellom, og i alle kurver med epler finnes det alltid noen «råtne» – så hva skal du se etter ?

Hva kan du forvente av et bra casino ?

Alle casino skal være sikre og trygge, og ha muligheten til både å sette inn og ta ut penger på en trygg måte når du måtte ønske dette.  Alle casino er pålagt å verifisere din alder på ett eller annet tidspunkt – og skal alltid gjøres under opprettelsen – og ikke i det du prøver å ta ut penger første gang.

I Norge er casino spill lite utbredt grunnet monopolet til Norsk Tipping, og forbud mot reklame for andre tilbydere enn dem – derfor vil det være naturlig å gjerne søke gjennom Google for å finne et alternativ. Det kan her være en fordel å velge en aktør som ligger greit plassert i søk, og gjerne en av de oppføringene som ikke er annonsører – men som ligger der grunnet sin organiske rangering (ikke betalt plassering).

Dette er i hovedsak aktører som er veletablerte og trygge.

Hvor er casinoet lisensiert ?

Hvorfor skulle dette ha noe å si tenker du gjerne – men det er en grunn for det. Forskjellige land har forskjellig historikk når det kommer til hvordan de løser problemer / utfordringer. På generell basis så er casino lisensiert i land som Malta, Gibraltar og Storbritannia gode alternativer, mens ville gjerne styrt unna land som Russland og flere andre østeuropeiske land…

Valg av software er viktig…

De fleste casino benytter seg av kjente software produsenter som f.eks RTG, Net Entertainment eller Microgaming. Benytter casinoet en av disse aktørene sin software til sine spill – er du i praksis sikret en trygg opplevelse. Dette er trolig et av de viktigste punktene å sjekke nøye før man velger aktør!

Sjekk andre sine tilbakemeldinger på casinoet

Hva andre måtte skrive om casinoet kan være greit å få med seg, selv om det på ingen måte er en rettesnor for om et casino er bra eller dårlig – men ha i bakhodet at det finnes aktører som betaler andre for å skrive negative tilbakemeldinger om sine konkurrenter – til fordel sine egne tjenester . Vær kritisk til kilden – og bruk i hovedsak uavhengige kilder.

Før du signerer opp for hos nettcasino – gjør altså en grundig sjekk på flere områder – så reduserer du risikoen for å velge feil.

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Trending