Connect with us

Manager

Kenny Dalglish som ny manager ?

Publisert

den

Kenny Dalglish skal ifølge den engelske avisen The Guardian og flere andre siste døgn kjørte flere saker på at Kenny Dalglish forbereder et sensasjonelt comback som manager i Liverpool. Dette skjer mer eller mindre samtidig som Rafael Benitez har takket ja, og på det nærmeste er klar for Champions League vinner Inter.

Dalglish gikk av som manager på Anfield i 1991, og er for øyeblikket pålagt jobben med å identifisere klubbens nye manager – ved siden av klubbdirektør Christian Purslow. Liverpool-legenden, derimot, er villig til å legge sitt eget kandidatur inn i prosessen og har troen på at han kan være mannen som kan snu trenden med et begrenset budsjett – og i tillegg kunne overbevise Steven Gerrard & Fernando Torres om å bli i Liverpool under ham.
For Steven Gerrard vil en ansettelse av  Kenny Dalglish trolig være noe som vil virkelig kunne svinge pendelen i retning av å bli værende der han er!

Dalglish, som nå er 59 år, har uttalt en anger for at han sluttet som Liverpool manager for 19 år siden – som et resultat av stress og utbrenthet som følge av Hillsborough-tragedien. Etter eget utsagn skulle han være klar igjen til å komme tilbake etter en kort pause, men Liverpool ansatte Graeme Souness – og resten er historie……..

Skottens higen etter jobben som ny manager vil trolig gi Christian Purslow og Anfield styret et lite problem. Roy Hodgson har stått frem som den største favoritten til jobben i etterkan av Benitez sin avgang forrige uke, og selv om ingen henvendelse til Fulham har blitt sendt. En utnevning av Dalglish som ny manager – og som ikke har vært i «gamet» siden han forlot Celtic i 2000, vil trolig være et meget populært valg blant de fleste Liverpool-fans i en turbulent tid. Liverpool mangler ressurser til å lokke til seg store navn denne sommeren, og som nevnt kan være med på «lokke» spesielt Gerrard bort fra ryktene om et nytt overgangsstunt fra Jose Mourinho & Real Madrid.

Kenny Dalglish ble som de fleste kjenner til manager i etterkant av Heysel tragedien i 1985, da han tok over etter Joe Fagan. Skotten, som kom fra Celtic som spiller i 1977 og vant syv ligatrofeer, tre europeiske cuper og fem nasjonale cuper på Anfield, sikret seg The Double (serie + FA cup) i sin første sesong i klubben, og gjennom sine 6 år på Anfield som manager – vant han 2 flere serietitler og FA Cupen i 1989 i etterkant av Hillsborough. Senere samme år i 1991 returnerte han til Blackburn, og tok dem fra nivå 2, til Premier League mestere i 1995. Etter hans opphold på Ewood Park, gikk veien videre til Newcastle, hvor han styrte dem til en 2.plass i serien, og FA Cup-finalen i 1998.

I mellomtiden går det også rykter at Rafael Benitez – som ventet – ønsker å ta med seg mye av sitt personell fra Anfield når han iløpet av dagen idag tar over Inter – og personer som Mauricio Pellegrino, keepertrener Xavi Valero og fitness coach Paco de Miguel er nevnt. Ellers er det sterke signaler på at Javier Mascherano vil være Benitez sitt største transfermål så snart han er offisielt på plass på i Milan.

Kenny Dalglish som ny manager – hva synes du ?

vg

(1 besøk idag)

Video

Eksklusivt intervju med Jürgen Klopp

Publisert

den

Av

Mens vi teller ned til seriespill igjen til helgen – så hvorfor ikke bruke noen minutter på et eksklusivt intervju med Jürgen Klopp i anledning hans 3-års jubileum som Liverpool-manager.

Les hele artikkelen her

Champions League

Jurgen Klopp Pre-Match Press Conference | Roma vs. Liverpool

Se Liverpool og Jürgen Klopp sin preseekonferanse før kampen i Roma i sin helhet her

Publisert

den

Av

Se Liverpool og Jürgen Klopp sin preseekonferanse før kampen i Roma i sin helhet her.
Praten går løst om sikkerhetsopplegget før kampen, noen nord om Zeljko Buvac, 5-2 kampen på Anfield og veien videre til Kiev i slutten av Mai, m.m

 

Les hele artikkelen her

Video

YNWA Malaysia: – Er du alltid like glad ?

Publisert

den

Av

YNWA Malaysia intervjuet Jürgen Klopp i etterkant av 2-1 tapet mot Manchester United – men stemningen på kontoret er som vanlig god når Klopp tar imot reportere for en prat.

For en fantastisk manager vi har! Good times!

Les hele artikkelen her

Manager

Video: Steven Gerrard og Jürgen Klopp snakker om manageryrket i Liverpool

Publisert

den

Av

Se utvidet samtale mellom Steven Gerrard og Jürgen Klopp på Melwood – hvor de diskuterer manageryrket og Gerrards første sesong med ansvar for Liverpool U18-laget – deriblant vår egen Edvard Tagseth.

Les hele artikkelen her

Manager

Jürgen Klopps første dag som Liverpool-manager

Publisert

den

Av

Følg Jürgen Klopp’s første dag som Liverpool-manager, med kommentarer fra tidligere spillere, m.m

Les hele artikkelen her

Trending