Connect with us

Kamp

Premier League: Hull – Liverpool 0-0 FT

Masse sjanser til begge lag, men ingen mål mot allerede nedrykksklare Hull. Et symptomatisk punktum for en forferdelig sesong for Liverpool. Tidenes yngste debutant i Jack Robinson!

Publisert

den

Premier LeagueLiverpool gjestet allerede nedryksklare Hull til en kamp som hadde ingen verdens ting å si for Liverpool – eller det vil si – vi kunne blitt nummer 6 med seier om Aston Villa ikke vant sin kamp mot Blackburn.

Nabil El Zhar fikk en sjelden sjanse fra start for Liverpool, og kunne sendt Liverpool i føringen med et godt langskudd – men Hull-keeper Duke avverget med en flott redning.

Kampen bølget mye frem og tilbake, med flere gode sjanser til begge lag i første omgang – hvor Alberto Aquilani hadde Liverpools beste sjanse da han traff tverliggeren rett før pause, og Daniel Agger avsluttet utenfor på returen. Hull hadde sine sjanser, men heller ikke de var kliniske nok i avslutningene.

Andre omgang begynte roligere for Liverpool, og Hull hadde omtrent det som var av «sjanser» det første kvarteret – før Liverpool igjen begynte å produsere sjanser mot slutten av 2.omgang. Daniel Pacheco var kommet inn for Aquilani i det 73.minutt – og gjør mye fint – men det blir også mye nesten….

Unge Jack Robinson (som ennå ikke har debutert på reservelaget) kom inn til sin Liverpool debut i en alder av 16 år 250 dager – og er med det tidenes yngste Liverpool debutant… ellers er det verd å merke at unge Jack Robinson er hjemmeværende reserve til U17 VM til sommeren…. er regnet som et lovende talent, men er nok mer med grunnet de store skadeproblemene laget har på venstrebacken, og det faktum at reservelaget er på end-of-season turné i Europa.

Kampen i Hull endte 0-0 – men Steven Gerrard hadde en ypperlig mulighet til å avgjøre en jevnspilt kamp – men skjøt i stangen på overtid. Ellers er det verd å merke seg at Pepe Reina fikk «Golden Glove» for fjerde gang på de siste fem sesongene. En god prestasjon, og når man tenker på at Liverpool har sluppet inn 3. minst i Premier League denne sesongen, skjønner man hvor mesteparten av problemene til Liverpool faktisk er samlet sett – og det er mangel på offensive strenger å spille på…

Et «verdig» punktum for en horribel sesong – og nå gjelder det bare å krysse fingrene for at laget ikke kollapser også i sommermånedene….. kommer trolig til å bli tidenes sommer med uro og usikkerhet for supportere med hjertet i Liverpool!!

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her
Advertisement
Klikk for å kommentere

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Kamp

Liverpool vinner serien i år!

Publisert

den

Av

Premier League-klubber signerer nye avtaler

Spenningen er over, trofeet kommer hjem!

Det å følge laget i sitt hjerte, og spesielt sesongen 2019/2020, har vært en opptur.  Champagnen kan sprettes om ikke lenge, ventetiden på 30 år er snart over. Oddsene er lave på Liverpool-seier i hver enkelt kamp, men det er vel bare positivt. Det er ingen tvil om hvem som vinner sesongen 2019/2020. Selv om oddsene er lave for Liverpool-seier per kamp, kan du sette opp forskjellige kombinasjoner f.eks. antall cornere per lag, og sitte igjen med en liten gevinst. 

(mer…)
(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Kamp

Tidene har aldri vært bedre for tipping på Liverpool

Publisert

den

Av

Hvordan kan vi som Liverpoolfans være så involverte i deres kamper som mulig? Som supportere av et av de beste fotballagene noensinne, så er det helt klart at vi alle ønsker å finne måter vi best mulig kan involvere oss i spillet på. Det er en ting å sitte foran TV-en med noen øl og noen venner, og heie favorittlaget frem til seier, og det er en annen ting å være på stadionet fysisk!

(mer…)
(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Kamp

Har du tippet at Liverpool skal bli enda bedre i år?

Publisert

den

Av

Hva er egentlig oddsen for at Liverpool vinner ligaen i 2020? En ting skal være sikkert: Mange er spente og ivrige etter at Liverpool skal sikre sin første ligatittel på over 30 år. Liverpool har lagt en av sine beste sesonger på lenge bak seg, og spenningen stiger nå som den nye ligarunden setter i gang. Har du satset på at laget skal stikke av med seieren i Premier League? Her ser vi nærmere på om oddsen er Liverpools favør, eller om du heller bør bruke pengene dine på blackjack og spilleautomater.

(mer…)
(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

inside anfield

Inside Anfield : Liverpool 3-0 Bournemouth

Liverpool rundspilte Bournemouth etter alle kunstens regler og vant ikke med et eneste mål for lite.
Opplev kampen fra innsiden av Anfield.

Publisert

den

Av

Liverpool rundspilte Bournemouth etter alle kunstens regler og vant ikke med et eneste mål for lite.
Opplev kampen fra innsiden av Anfield.

Mohamed Salah, Georginio Wijnaldum & Sadio Mané scoret målene.

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

inside anfield

Inside Anfield 30.01.19 : Liverpool – Leicester City 1-1

Publisert

den

Av

Gjennopplev Liverpools dramatiske 1-1 kamp på Anfield mot Leicester City.
Sadio Mané scoret Liverpools mål.

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Trending