Connect with us

Kamp

Match Preview: Liverpool – Portsmouth

Publisert

den

Premier LeagueLiverpool tar imot enda mer kriserammede Portsmouth til en «must-win» kamp på Anfield mandag kveld. Helgens resultater har gitt noe mer optimisme i Liverpool leiren, uten at det riktignok ikke er så mye Liverpool sin fortjeneste. Manchester Citys uavgjortkamp borte mot Sunderland, og Aston Villas 0-0 mot Stoke, sikrer at Liverpool går opp på 5.plass med seier imorgen kveld. Ikke akkurat mye å juble over, men i det minste bare ett poeng bak Tottenham på 4.plassen – riktignok med en kamp mer spilt.

Dette er en mulighet Liverpool ikke har råd til å la gå fra seg, all den tid neste seriekamp ikke forventes vunnet borte mot formsterke Manchester United – skjønt forrige sesong var tilsvarende oppgjør en katalysator til en kjempeavslutning på sesongen – men tør egentlig noen håpe på noe tilsvarende etter prestasjonene denne sesongen ? Jeg tviler på de er i flertall!!

Portsmouth er altså i langt større problemer enn Liverpool (som om det er en mager trøst for meg egentlig :), og er vel bortimot sikret nedrykk etter denne sesongen. Portsmouth har vist oppadgående formkurve de siste ukene selv etter det demotiverende 9 poengs fratrekket, denne uken ble rundt 50 ansatte i klubben sparket for å bremse utgiftene på en gjeld som er på svimlende £600-700m. Klubben står i stor fare for å slutte å eksistere etter denne sesongen – noe som selvsagt hadde vært trist for engelsk fotball om så skulle skje.

Liverpool må imorgen gå ut og våge å angripe fra start – prøve noe nytt etter uker med tafatt spill og redsel for å gjøre feil. Det er på tide at Liverpool slipper seg løs, og prøver nye impulser og ideer. Liverpool MÅ gi en positiv forestilling til fansen – det holder ikke bare å vinne – men gjøre det med overbevisning og dermed også spille på seg litt selvtillit. Liverpool skal klare å vinne denne kampen, og bør også ha interesse av å revansjere det pinlige 2-0 tapet i motsatt oppgjør tidligere i sesongen på Fratton Park.

En annen kuriositet å ta med seg til dette oppgjøret er at kampen som sagt spilles på en mandag – og Liverpool har på sine siste 9 mandagskamper – ingen seire! Hvorfor det er så utrolig vanskelig å spille på en mandag må gudene vite…

Vi tror følgende startoppstilling imorgen kveld. Det er på tide at Lucas får fred  (eller reisepass),  og at håper Aquilani får spille seg varm i trøyen -men trolig er han er tiltenkt en mer sentral rolle hjemme mot Lille senere i uken, og dermed går tipset i retning Kuyt bak Torres.. Jeg tror egentlig dette er en kamp som kan passe Aquilani bra, og hva hadde vært bedre om vi kunne fått et lite gjennombrudd og litt troen på at mannen kan bli en suksess på Anfield – men tviler på om Benitez ser det på samme måten.

Maxi Rodriguez kommer trolig til igjen å bekle høyrevingen (ikke ut fra prestasjon, men det faktum at han ikke er spilleberettiget i Europa Ligaen senere – som er neste kamp)

Liverpool 4-2-3-1
ReinaCarragher, Kyrgiakos, Agger, Insua – Benayoun, Mascherano, Gerrard, Rodriguez  – Kuyt – Torres

Tiden begynner å renne ut for Liverpool i serien, og dette er en kamp som skal og må vinnes – og da bør vi satse offensivt!

Tips:
Liverpool – Portsmouth 2-0
Mål: Torres, Benayoun

Tiden begynner å renne ut for Liverpool i serien, og dette er en kamp som skal og må vinnes – og da bør vi satse offensivt!
(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her
Advertisement
Klikk for å kommentere

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Kamp

Liverpool vinner serien i år!

Publisert

den

Av

Premier League-klubber signerer nye avtaler

Spenningen er over, trofeet kommer hjem!

Det å følge laget i sitt hjerte, og spesielt sesongen 2019/2020, har vært en opptur.  Champagnen kan sprettes om ikke lenge, ventetiden på 30 år er snart over. Oddsene er lave på Liverpool-seier i hver enkelt kamp, men det er vel bare positivt. Det er ingen tvil om hvem som vinner sesongen 2019/2020. Selv om oddsene er lave for Liverpool-seier per kamp, kan du sette opp forskjellige kombinasjoner f.eks. antall cornere per lag, og sitte igjen med en liten gevinst. 

(mer…)
(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Kamp

Tidene har aldri vært bedre for tipping på Liverpool

Publisert

den

Av

Hvordan kan vi som Liverpoolfans være så involverte i deres kamper som mulig? Som supportere av et av de beste fotballagene noensinne, så er det helt klart at vi alle ønsker å finne måter vi best mulig kan involvere oss i spillet på. Det er en ting å sitte foran TV-en med noen øl og noen venner, og heie favorittlaget frem til seier, og det er en annen ting å være på stadionet fysisk!

(mer…)
(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Kamp

Har du tippet at Liverpool skal bli enda bedre i år?

Publisert

den

Av

Hva er egentlig oddsen for at Liverpool vinner ligaen i 2020? En ting skal være sikkert: Mange er spente og ivrige etter at Liverpool skal sikre sin første ligatittel på over 30 år. Liverpool har lagt en av sine beste sesonger på lenge bak seg, og spenningen stiger nå som den nye ligarunden setter i gang. Har du satset på at laget skal stikke av med seieren i Premier League? Her ser vi nærmere på om oddsen er Liverpools favør, eller om du heller bør bruke pengene dine på blackjack og spilleautomater.

(mer…)
(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

inside anfield

Inside Anfield : Liverpool 3-0 Bournemouth

Liverpool rundspilte Bournemouth etter alle kunstens regler og vant ikke med et eneste mål for lite.
Opplev kampen fra innsiden av Anfield.

Publisert

den

Av

Liverpool rundspilte Bournemouth etter alle kunstens regler og vant ikke med et eneste mål for lite.
Opplev kampen fra innsiden av Anfield.

Mohamed Salah, Georginio Wijnaldum & Sadio Mané scoret målene.

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

inside anfield

Inside Anfield 30.01.19 : Liverpool – Leicester City 1-1

Publisert

den

Av

Gjennopplev Liverpools dramatiske 1-1 kamp på Anfield mot Leicester City.
Sadio Mané scoret Liverpools mål.

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Trending