Connect with us

Kamp

Europa League: Atletico Madrid – Liverpool 1-0 FT

Liverpool spilte 1.kamp i semifinalene i Europa League borte mot Atletico Madrid torsdag kveld – men det skulle bli enda en av «de» kveldene. Yossi Benayoun (bildet) fikk mål feilaktig annulert!

Publisert

den

Europa LeagueLiverpool spilte 1.kamp i semifinalene i Europa League borte mot Atletico Madrid torsdag kveld – og fikk verst tenkelige start med 1-0 i fleisen allerede etter knappe 10 minutter.

Det var den tidligere Manchester United spilleren Diego Forlan som puttet målet etter horribelt forsvarsspill av Liverpool.

Etter pangåpningen hentet Liverpool seg inn igjen, og kom til en del tilløp til målsjanser – og størst av alle da Dirk Kuyt bommer med en avslutning som blir et perfekt gjennomspill til Yossi Benayoun – bare for å bli avblåst for offiside i det han setter ballen i mål. Reprisene viste at dette var en helt feil avgjørelse, og kostet dermed Liverpool et verdifullt bortemål!

Kampen bølget frem og tilbake uten at det ble det helt store spillet og sjansene ut av det – annet enn at bl.a Steven Gerrard hadde en gjennomløpning litt skrått på mål som han hamrer i nettveggen – med feil fot.

Andre omgang blir litt anti-klimax for Liverpool, og greier ikke skape det helt store. De største sjansene tilfaller Tomas Ujfalusi & Simao Sabrosa, men forsvar og keeper Pepe Reina er våken og redder Liverpool et par ganger i 2.omgang.

Kampen ebber ut med 1-0 til Atletico, og dermed en overkommelig oppgave hjemme – men det hadde blitt så mye bedre med et bortemål. Alt i alt fortjent at Atletico Madrid vinner, men nok en gang er det en tvilsom dommeravgjørelse som ikke går Liverpools vei.. men men..

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her
Advertisement
Klikk for å kommentere

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Kamp

Liverpool vinner serien i år!

Publisert

den

Av

Premier League-klubber signerer nye avtaler

Spenningen er over, trofeet kommer hjem!

Det å følge laget i sitt hjerte, og spesielt sesongen 2019/2020, har vært en opptur.  Champagnen kan sprettes om ikke lenge, ventetiden på 30 år er snart over. Oddsene er lave på Liverpool-seier i hver enkelt kamp, men det er vel bare positivt. Det er ingen tvil om hvem som vinner sesongen 2019/2020. Selv om oddsene er lave for Liverpool-seier per kamp, kan du sette opp forskjellige kombinasjoner f.eks. antall cornere per lag, og sitte igjen med en liten gevinst. 

(mer…)
(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Kamp

Tidene har aldri vært bedre for tipping på Liverpool

Publisert

den

Av

Hvordan kan vi som Liverpoolfans være så involverte i deres kamper som mulig? Som supportere av et av de beste fotballagene noensinne, så er det helt klart at vi alle ønsker å finne måter vi best mulig kan involvere oss i spillet på. Det er en ting å sitte foran TV-en med noen øl og noen venner, og heie favorittlaget frem til seier, og det er en annen ting å være på stadionet fysisk!

(mer…)
(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Kamp

Har du tippet at Liverpool skal bli enda bedre i år?

Publisert

den

Av

Hva er egentlig oddsen for at Liverpool vinner ligaen i 2020? En ting skal være sikkert: Mange er spente og ivrige etter at Liverpool skal sikre sin første ligatittel på over 30 år. Liverpool har lagt en av sine beste sesonger på lenge bak seg, og spenningen stiger nå som den nye ligarunden setter i gang. Har du satset på at laget skal stikke av med seieren i Premier League? Her ser vi nærmere på om oddsen er Liverpools favør, eller om du heller bør bruke pengene dine på blackjack og spilleautomater.

(mer…)
(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

inside anfield

Inside Anfield : Liverpool 3-0 Bournemouth

Liverpool rundspilte Bournemouth etter alle kunstens regler og vant ikke med et eneste mål for lite.
Opplev kampen fra innsiden av Anfield.

Publisert

den

Av

Liverpool rundspilte Bournemouth etter alle kunstens regler og vant ikke med et eneste mål for lite.
Opplev kampen fra innsiden av Anfield.

Mohamed Salah, Georginio Wijnaldum & Sadio Mané scoret målene.

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

inside anfield

Inside Anfield 30.01.19 : Liverpool – Leicester City 1-1

Publisert

den

Av

Gjennopplev Liverpools dramatiske 1-1 kamp på Anfield mot Leicester City.
Sadio Mané scoret Liverpools mål.

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Trending