Connect with us

Fotballreise

Fotballreise til Liverpool

Publisert

den

Har du drømt om å reise til England for å se Livepool FC spille fotballkamp på legendariske Anfield? Vel, den drømmen kan enkelt gå i oppfyllelse. Det finnes flere ulike måter å komme seg på kamp, og vi skal se på noen muligheter du har nå.

Pakkereiser eller ordne på egenhånd?

En av de viktigste avgjørelsene å ta når man skal reise på fotballtur til England, om det er å se Liverpool eller noen av de andre lagene, er om man skal kjøpe en pakkereise eller ordne ting på egenhånd. Som regel vil det være billigere å ordne det meste selv, men det finnes noen fordeler med å bestille en pakketur.

Kjøper du billetter gjennom den norske Liverpool supporterklubben blir du geleidet gjennom hele oppholdet. Transport til og fra kampen kan ordnes og mye av det praktiske er tatt hånd om for deg. Du trenger bare å møte opp og slipper å planlegge noe selv. Er det første gang du reiser på fotballtur kan det derfor være greit å bestille en slik pakke. Har du imidlertid vært på kamp før kan det å ordne ting på egenhånd være en enkel måte å spare litt penger på. Kjøp billetten for seg selv og se om du kan finne billige flybilletter til byen.

Du kan også sammenligne billettpriser via brokertjenester som sender deg videre til deres ulike partnere. Fotballbilletter.org er en av de mest kjente slike tjenester i Norge, og aktørene som du blir henvist til her er medlem av reisegarantifondet og tilbyr enten bare billett eller billett med hotellopphold. Se Liverpool billetter på denne siden.

Pass på at aktøren du kjøpe billettene av er medlem av reisegarantifondet. Blir kampen avlyst eller flyttet på grunn av dårlig vær eller andre uforutsette forhold, vil du kunne få problemer med å få pengene refundert om aktøren ikke er medlem. Med billetter som fort kan koste noen tusen kroner er det noe som alltid er lurt å sjekke opp i.

Byen Liverpool 

Om du drar til Liverpool for å se fotball bør du også legge inn tid til å dra på en sightseeingrunde rundt i byen. Den ligger ved grensen til Wales og her bor det knappe 450 000 innbyggere. Med sin beligenhet rett ved havet er det blitt en viktig eksporthavn med mye industri. Ta en gåtur gjennom byens sentrum og kom deg til Matthew Street. Her ligger verdensberømte «The Cavern Club», plassen hvor byens mest kjente band spilte regelmessig før de slo gjennom. Bandets navn? The Beatles!

Liverpoolkatedralen er også vel verdt et besøk. Det er en angelikansk katedral som sto ferdigbygget i 1978 og er med det Englands nyeste.

God tur!

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her
Advertisement
Klikk for å kommentere

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Trending