Connect with us

EFL Cup

EFL Cup: Leicester – Liverpool preview

Publisert

den

Ikveld spilles Liverpools 4.runde kamp i EFL Carabao Cup på King Power Stadium mot Leicester – og det er ventet store endringer på laget i forhold til siste par kampene for Liverpool.

Spillere som Dominic Solanke, Ben Woodburn, Marko Grujic og Danny Ings hadde normalt vært aktuell for gårsdagens oppgjør mot West Ham (2-0 seier i U23-ligaen) , men glimret med sitt fravær så det er nærliggende å tro at de er ment å spille en større rolle i kveldens kamp.

Liverpool kommer trolig til å stille et slagkraftig mannskap i kveld, men i likhet med helgens kamp mot Burnley – blir det store forandringer fra foregående kamp nok en gang.

Leicester stiller definitivt uten Jamie Vardy og Christian Fuchs fra normal startoppstilling grunnet skader.

Trolig blir dette laget til kveldens kamp:

Ward
Moreno – Gomez – Klavan – Arnold
Grujic – Wijnaldum – Henderson
Woodburn – Solanke – Oxlade-Chamberlain

 

(1 besøk idag)

EFL Cup

Inside Anfield 26.09.18 : Carabao Cup Liverpool – Chelsea 1-2

Publisert

den

Av

Se dramaet i Carabao Cup mellom Liverpool – Chelsea på nytt bak kulissene..

Les hele artikkelen her

EFL Cup

What a waste of money!

Publisert

den

Av

Liverpool spilte en meget god 1.omgang mot Leicester igår, og synonymt med at Coutinho og Wijnaldum forsvant ut av kampen forsvant også Liverpool hodestups ut mot Leicester med 2-0 på King Power Stadium igår kveld. Liverpool skulle og burde ha avgjort kampen (som vanlig) i førsteomgang da Leicester praktisk talt ikke var over midten og de røde pøste på med sjanser.

En som derimot IKKE imponerte noen igår var banens desidert svakeste, Alex Oxlade-Chamberlain. Nyervervelsen fra Arsenal virker totalt blottet for selvtillit – og leverte den ene dårlige avleveringen etter den andre. Mulig at det hadde sett litt annerledes ut om han hadde hatt litt mer tur med avslutningen som ble blokkert på blank kasse i første omgang, men det er tydelig at selvtilliten til Ox er meget skjør. Avsluttet karrieren med Arsenal med 0-4 på Anfield, og etter overgangen tapte 0-5 på Etihad, 2-2 mot Sevilla, 1-1 mot Burnley og nå 0-2 mot Leicester. I samme periode har også Arsenal 2 seire og 1 uavgjort mot Chelsea borte – og £40m rikere….

Det er nok litt tidlig å avskrive Oxlade-Chamberlain men han bør på ingen måte være sikret spilletid sentralt på midten etter gårsdagen for han er hva man på engelsk kaller en «liability» med sine balltap og svake avleveringer – in invitasjon til brudd imot. Nå kom riktignok ikke noen av målene som direkte følge av Oxlade-Chamberlain tabber – men dette var utrolig svakt på alle mulige tenkelige måter… og positive er at det faktisk kan bare bli bedre.

Ox bør få seg litt tid på benken og samtrening med guttene før neste opptreden – og heller innhopp lengst fremst i banen hvor han gjør minst skade for eget lag – og kanskje kan få seg noen positive opplevelser… for noe sentral midtbanemann er han definitivt ikke pr. idag slik han fremstod idag!

Tilbøyelig til å si det (allerede nå) : What a waste of money!

Les hele artikkelen her

Aktuelt

Historisk Ben Woodburn da Liverpool gikk til semifinale i EFL Cup

Publisert

den

Av

Liverpool U23-spiss Ben Woodburn ble tidenes yngste Liverpool-scorer i alle turneringer ikveld mot Leeds.
Unggutten kom inn som innbytter på stillingen 0-0 for en noe svak og skadet Kevin Stewart – og fikk gleden av å nette 2-0 målet etter et mønsterangrep som involverte Origi, Mané og Wijnaldum – før Ben Woodburn banken ballen opp i høyrehjørnet for keeper fra 7 meter – en vakker avslutning fra unggutten.

Divock Origi fikk æren av å sende Liverpool i føringen etter 76 minutter etter et nydelig innlegg fra Trent-Alexander Arnold – før altså Woodburn ble historisk.

Liverpool hadde flere gode sjanser i kampen, men Leeds United var langt fra noe kasteball i dette oppgjøret – og hadde flere store sjanser selv til å score mot et reservepreget Liverpool-forsvar, men de kom ikke nærmere enn et stolpeskudd fra distanse fra Kemal Roofe – men alt i alt kan Leeds være stolte av innsatsen ikveld!

Liverpool er altså i hatten imorgen kveld, sammen med Hull – som slo Newcastle på straffer…. imorgen vet vi mer om det blir dem, eller vinnerne av kampene Arsenal – Southampton eller Manchester United – West Ham….  magefølelsen sier tre oppgjør mot Manchester United i Januar mnd (inkl. seriekampen) – men håper jo selvsagt dobbeltoppgjør mot Hull… 🙂

 

Les hele artikkelen her

EFL Cup

Liverpool hjemme mot Leeds i kvartfinalen av EFL Cup

Publisert

den

Av

Liverpool fikk hjemmekamp mot Leeds i neste runde av EFL Cup – men slik er stemningen rundt Liverpool om dagen at jeg tror vi kunne trukket hvem som helst – og likevel hatt en meget god følelse for utfallet av kampen…

Med tittelforsvarer Manchester City og Chelsea ute av turneringen ikveld øker sjansene for suksess for Liverpool selvsagt – og vi må vel i utgangspunktet være godt fornøyd med ny hjemmekamp og mot Championship motstand i slutten av November..

Kvartfinalene:

Liverpool – Leeds
Man Utd – West Ham
Hull – Newcastle
Arsenal – Southampto

Les hele artikkelen her

Trending