Connect with us

Video

Video: Roberto Firmino skills 2016/2017

Publisert

den

Inside training

Inside Training: Første trening med Alisson m.m

Publisert

den

Få med deg det beste av første treningsøkten til Alisson Becker – med bl.a verdensklasse redning fra Marko Grujic

Les hele artikkelen her

Allez Allez Allez

‘Allez, Allez, Allez’ i Michigan før Liverpool – Manchester United… med Jürgen Klopp og Jamie Webster

Publisert

den

En «must see» video hvor Jamie Webster med minikonsert før Liverpool – Manchester United i Michigan blir overrasket av besøk av Jürgen Klopp

Les hele artikkelen her

Anbefales

Dejan Lovren – Mitt liv som flyktning

Publisert

den

Se den fulle dokumentaren om Dejan Lovren og han historie fra da de flyktet fra krigen på Balkan.

Les hele artikkelen her

Anbefales

Mo Salah – A football Fairytaile

Publisert

den

En ny dokumentar om Mohamed Salah og hans fantastiske første sesong i Liverpool.
44 mål ble fasiten – og selv om det ikke ble det ønskede resultatet i finalen i Kiev – og skaden til Salah – så er det ingen tvil om hvilken utrolig påvirkning han har hatt på klubb, og fans sesongen som har vært.

Les hele artikkelen her

Overganger

Velkommen Fabinho!

Publisert

den

Liverpool signerte sin første spiller dette overgangsvinduet (om vi ikke regner med Naby Keita) mandag – og tror de fleste Liverpool-supportere ble tatt på sengen av Fabinho overgangen fra Monaco – ihvertfall gjorde undertegnede dette. Normalt drar det ut med rykter den ene og den andre veien, men – booom – så var Fabinho ikke bare på vei til Liverpool for å signere, men satt der i Liverpool-utstyret og pratet med LFC.tv.

En overgang etter den gamle Liverpool-skolen med andre ord – og noe overraskende med tanke på størrelsesordenen på overgangen også. £39.6m er blitt nevnt, og stemmer dette – kan dette virkelig vises seg å være valuta for pengene. Liverpool har signert en av de – om ikke DEN beste – defensive midtbanespilleren i Ligue 1 siste sesongene (selv om hans siste sesong var litt svakere – ihvertfall på høsten).

Fabinho er rask, har rekkevidde, pasningssikker og overblikk til å spille den avgjørende pasningen, er sikker på straffespark (19 av 20 satt for Monaco) og en generelt god avslutter selv om han ikke kommer i posisjon til å score alt for ofte fra sin posisjon i banen.

Overgangen virker veldig spennende, og lett å se at Fabinho kommer til å ta rollen til Emre Can (som trolig signerer for Juventus denne uken) – og det trenger så avgjort ikke være noe steg tilbake – snarere tvert imot.

Fabinho er uprøvd i Premier League, så vil jo være en viss usikkerhet – og ikke veldig god i engelsk for å si det slik, men har bl.a Roberto Firmino til å hjelpe seg i starten – og en god sommer og oppkjøring med lagkameratene vil nok hjelpe godt på integreringen.

Spennende spiller – og spennende tider i Liverpool om dagen – og trolig bare en av 4-5 stykk som kommer til klubben i sommer.

Les hele artikkelen her
Advertisement

Facebook

Mest populært


Advertisement
Advertisement

Trending