Connect with us

Nyheter

Ung trio med nye kontrakter.

Publisert

den

Tre av Liverpools unggutter signerte idag nye langtidskontrakter med klubben – og det er godt nytt for fremtiden til Liverpools akademi. Det er et signal til andre lovende spillere i klubben og potensielt nye om at Liverpool har tro på og ønsker å gi muligheter til de beste talentene – og ikke bare kjøpe dyrt fra øverste hylle…

Hvorvidt dette er en god idé rent sportslig kan man selvsagt diskutere, men faktum er at det kommer sesonger fremover når belastningen blir langt større på spillerne enn den er inneværende sesong – og ved å ha lokale spillere til å bli gitt sjansen regelmessig i cuper, etc uten å binde opp store ressurser i lønn på benkeslitere er en god ide. Liverpools fremtid avhenger av en god ungdomssatsning – og dette er et klart signal om at vi har tro på dem.

Trent-Alexander Arnold og Ben Woodburn har hatt en meget god sesongstart for U23-laget til Liverpool – og imponerte også tidvis stort under pre-season med A-laget – og sees på som store talenter i klubben. 17-årige Woodburn har fått 3 årig ny kontrakt (maks tillatt for 17-åringer, men kan se for meg at den blir igjen fornyet innen et års tid da han fyller 18-år.
Ben Woodburn sees på i klubben som et stort angrepstalent, og ønsker neppe å slippe ham til noen av konkurrentene.

Kevin Stewart var sistemann til å signere idag, og har vist seg mer enn nyttig for Jürgen Klopp ved gjentatte anledninger. 17-kamper for A-laget har han til dags dato – og har gjort sakene sine meget bra de gangene han har blitt bedt om å tre inn i midtbaneleddet. No fuzz, og gjør ting enkelt – og det virker å ha gjort susen. Det enkle er ofte det beste 🙂

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her
Advertisement
Klikk for å kommentere

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Overganger

Sheyi Ojo til Stade de Reims for sesongen

Publisert

den

Av

Overgangsvinduet er stengt for innkommende i England, men det internasjonale er fortsatt åpent – og flere spillere forventes ut fra Liverpool siste 48 timene av vinduet.

Idag har Sheyi Ojo signert ny avtale med Liverpool, og samtidig blitt lånt ut til fransk fotball og Reims for hele inneværende sesong.

Lykke til Ojo!

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

This is Melwood

This Is Melwood : Virgil Van Dijk

Publisert

den

Av

Eksklusivt intervji levert av Liverpools FC sponsor BetVictor.
Virgil Van Dijk tar oss rundt Liverpools treningsannlegg – hvor han prater om basketball, humor på innsiden og sin første tid på Anfield.

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Aktuelt

VAR i kvartfinalene i Champions League i år ?

Publisert

den

Av

Skulle Liverpool gå videre til kvartfinalene i Chamnpions League til våren, så er det meget mulig det blir introdusert VAR (Video Assisted Refereeing) allerede denne sesongen.
UEFA skal ha blitt imponert (!) over hvordan det ble håndtert i sommerens VM-sluttspill i Russland, og vurderer nå seriøst å innføre det i de siste rundene i årets Champions League skal vi tro The Times.

UEFA har vært skeptisk til det store ressursbruken det ville krevd allerede fra kvalikk og gruppespillskamper – men fra og med kvartfinalene skal det være langt mer håndterbart med tanke på personell nødvendig.

Forrige sesong ble Liverpools kamp i FA-cupen mot West Bromwich gjennomført med VAR…

(2 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Overganger

Loris Karius lånes ut for 2 år til Besiktas

Publisert

den

Av

Loris Karius er i ferd med å signere en låneavtale for 2 år, med kjøpsopsjon på slutten av perioden.
Prisen skal være £1,25 pr. år + ca. £2m etter siste sesongen – dermed vil Liverpool få igjen ganske nøyaktig hva de betalte for Karius for et par sesonger siden.

Simon Mignolet blir da etter alle solemerker ny 2.keeper denne sesongen bak Alisson Becker, og må nok vente seg å bli værende som følge av Karius-avtalen.

(2 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Premier League

LIVE 14:30 | Jürgen Klopp’s pre-match pressekonferanse vs. Crystal Palace

Publisert

den

Av

Følg Jürgen Klopps pressekonferanse kl. 14.30 LIVE på Liverpoolbloggen.no

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her
Advertisement

Facebook

Mest populært

Advertisement

Trending