Connect with us

Nyheter

Ung trio med nye kontrakter.

Publisert

den

Tre av Liverpools unggutter signerte idag nye langtidskontrakter med klubben – og det er godt nytt for fremtiden til Liverpools akademi. Det er et signal til andre lovende spillere i klubben og potensielt nye om at Liverpool har tro på og ønsker å gi muligheter til de beste talentene – og ikke bare kjøpe dyrt fra øverste hylle…

Hvorvidt dette er en god idé rent sportslig kan man selvsagt diskutere, men faktum er at det kommer sesonger fremover når belastningen blir langt større på spillerne enn den er inneværende sesong – og ved å ha lokale spillere til å bli gitt sjansen regelmessig i cuper, etc uten å binde opp store ressurser i lønn på benkeslitere er en god ide. Liverpools fremtid avhenger av en god ungdomssatsning – og dette er et klart signal om at vi har tro på dem.

Trent-Alexander Arnold og Ben Woodburn har hatt en meget god sesongstart for U23-laget til Liverpool – og imponerte også tidvis stort under pre-season med A-laget – og sees på som store talenter i klubben. 17-årige Woodburn har fått 3 årig ny kontrakt (maks tillatt for 17-åringer, men kan se for meg at den blir igjen fornyet innen et års tid da han fyller 18-år.
Ben Woodburn sees på i klubben som et stort angrepstalent, og ønsker neppe å slippe ham til noen av konkurrentene.

Kevin Stewart var sistemann til å signere idag, og har vist seg mer enn nyttig for Jürgen Klopp ved gjentatte anledninger. 17-kamper for A-laget har han til dags dato – og har gjort sakene sine meget bra de gangene han har blitt bedt om å tre inn i midtbaneleddet. No fuzz, og gjør ting enkelt – og det virker å ha gjort susen. Det enkle er ofte det beste 🙂

pressekonferanse

LIVE: Jürgen Klopp’s Pre-Match vs. West Ham Pressekonferanse kl. 11.45

Publisert

den

Følg Jürgen Klopps pressekonferanse kl. 11.45 LIVE på Liverpoolbloggen.no

Les hele artikkelen her

DeadlineDay

Danny Ings på lån – og så permanent til Southampton neste sommer

Publisert

den

Liverpool hadde en stille Deadline Day da vi hadde gjort unna overgangene våre tidlig i år – og må sies å ha vært et meget vellykket overgangsvindu – i motsetning til flere av våre direkte konkurrenter om topp plasseringene i Premier League. Liverpool ble klubben som brukte mest, men effektivt har vi i bunn og grunn brukt pengene vi fikk for Coutinho i Januar denne sommeren – så netto så er det så avgjort ikke så ille 🙂

Det kan fortsatt forsvinne spillere permanent (utlandet) eller på lån (championship og til utlandet) frem til 31.08.18 – men nå er det ubønnhørlig stopp for innkommende frem til 1.januar 2019 for Premier League klubbene.

Danny Ings forlot Liverpool helt på tampen igår kveld, og har signert for 4 år for sørkystklubben – så kanskje på tide at vi gir litt tilbake til dem også. Overgangen er første sesongen et rent lån, men at overgangen gjøres permanent fra 01.07.19 for 3 år – og Soton er forpliktet til å kjøpe ham for £18m + 2m ved visse klausuler. Liverpool har også sikret seg 20% av et eventuelt videresalg av den populære spilleren. Ings kom til Liverpool for £6,5m i 2015, og når han nå forlater klubben neste sommer må klubben også ut med 20% av overskuddet til Burnley som del av avtale om 20% videresalgsklausul som også de satt inn i avtalen den gangen….

Vi ønsker Danny Ings all lykke i sesongen og tiden som kommer – en fantastisk hyggelig og flott spiller – som desverre fikk sin tid på Anfieldf ødelagt av to stygge korsbåndskader – som igjen gjorde at det stoppet på 25 kamper og 4 mål for A-laget.

 

Les hele artikkelen her

Nyheter

Inside Anfield: Liverpool – Torino 3-1

Publisert

den

Gjennopplev den uoffisielle hjemmedebuten til Alisson Becker, Fabinho, Xherdan Shaqiri og Naby Keita.

Les hele artikkelen her

Aktuelt

Highlights: Liverpool – Torino 3-1

Publisert

den

Liverpool rundspilte og slo italienske Torino 3-1 på Anfield.
Se høydepunktene fra kampen her. Målene til Liverpool ble scoret av Roberto Firmino, Georginio Wijnaldum og Daniel Sturridge

Les hele artikkelen her

Nyheter

Knuste Napoli 5-0 i Irland

Publisert

den

Liverpool tok i mot Napoli på Aviva Stadium i Irland, og et fullsatt stadion fikk se festfotball fra Liverpool (igjen).
Målene ble scoret av Milner, Wijnaldum, Salah, Sturridge og Moreno.

Seieren kunne og burde vært større, hvor også Firmino fikk et feilaktig annulert mål bl.a (noe også Napoli gjorde for å være ærlig).
Nydelig kamp mot fjorårets nummer 2 i Italia – og feelgood faktoren bare øker inn mot sesongstart til helgen.

Alisson Becker gjorde sin debut i målet til Liverpool, og kom greit fra det. Et par usikre opptredener i kampen, men viste sin gode distribusjonsferdigheter og hadde stort sett god kontroll på alt som kom i luften og på skudd.

Les hele artikkelen her
Advertisement

Facebook

Mest populært


Advertisement
Advertisement

Trending