Connect with us

Nyheter

Opplev magiske Anfield!

Publisert

den

Liverpoos manager har siste månedene prøvd å mane Liverpools tilhengere til å gjenskape den magiske stemningen fra 70- og 80-tallet på Anfield – og de siste ukene har det vært tegn på at tilskuerne er i ferd med å «våkne» fra dvalen – og sakte men sikkert hever taket på Anfield.

Det er riktignok – en lang vei å gå å kunne skape den samme stemningen – som man opplevde den gang Liverpool var utelukkende ståplasser – og andelen Liverpool-turister fra fjern og nær var på et minimum – men siste ukenes kamper mot Arsenal (3-3) og avansementet til cupfinalen mot Stoke (etter straffer) bar preg av optimisme og entusiasme på tribunen, som har lenge vært fraværende.

Jürgen Klopp har helt klart gjort sitt for å mane supporterne til å bli den 12.mann som spillerne trenger da det butter imot som mest. Tilskuerne kan være den 12.mann som nærmest «drar ballen imål» på slutten av kampene – og kampene mot West Bromwich (Origi 96′), Arsenal (Allen 92′), straffesparkene mot Stoke i ligacup semifinalen.

Opplev stemningen – og bli en del av den….

Undertegnede har årlige reiser til England og Liverpool for å oppleve stemningen i og rundt klubben – og nesten uten unntak så har det vært magiske opplevelser alle sammen… The Kop er for meg den ultimate opplevelsen, det å være tilstede og delaktig i sanger, etc er hva hele klubben handler om – være med å skape historiske øyeblikk sammen med mennesker som har den samme lidenskapen som en selv… glemme seg selv for noen timer og bli i ett med massen – og gi energi til de 11 røde ute på banen. Hver og en på tribunen har et kollektivt ansvar for å skape den elektriske stemningen som Anfield i alle år har vært så viden kjent for og som er en del av vår identitet – og som Jürgen Klopp også gjør sitt ytterste utenfor og ikke minst på banen for å gjenskape.

Neste gang du er ute etter billetter til Liverpool FC sine kamper – bruk noen minutter på å sette deg inn og øve på noen av de kjente Liverpool Supportersangene – og syng med…. det gjør noe med stemningen og opplevelsen automatisk…. ikke bare stå og se på – du ville ikke akseptert det av spillerne selv. Gjør noe – og det vi kan gjøre er å stille oss bak spillerne og gi dem ekstra energi når det trengs som mest på slutten av kampenen… gjøre uavgjort til seier og tap til uavgjort er det det handler om – og der har supporterne en viktig rolle!

Et utvalg kamper sett siste årene…

FA Cup semifinale – Liverpool – Everton 2-1 : Carroll & Suarez
Premier League: Liverpool – Arsenal 4-1 (Crouch 3, Agger)
Premier League: Liverpool – Arsenal 2-1 (Alonso & Mellor)
Premier League: Liverpool – Hull 6-1 (Babel 2, Torres 3, Gerrard)

Neste store event blir 28.02 : Liveprool mot Manchester City på Wembley (Anfield South som den også kalles på folkemunne)
– og satser på at det blir enda en minnerik opplevelse med mitt kjære Liverpool i førersetet.

Opplev og bli en del av magiske Anfield du også!

 

pressekonferanse

LIVE: Jürgen Klopp’s Pre-Match vs. West Ham Pressekonferanse kl. 11.45

Publisert

den

Følg Jürgen Klopps pressekonferanse kl. 11.45 LIVE på Liverpoolbloggen.no

Les hele artikkelen her

DeadlineDay

Danny Ings på lån – og så permanent til Southampton neste sommer

Publisert

den

Liverpool hadde en stille Deadline Day da vi hadde gjort unna overgangene våre tidlig i år – og må sies å ha vært et meget vellykket overgangsvindu – i motsetning til flere av våre direkte konkurrenter om topp plasseringene i Premier League. Liverpool ble klubben som brukte mest, men effektivt har vi i bunn og grunn brukt pengene vi fikk for Coutinho i Januar denne sommeren – så netto så er det så avgjort ikke så ille 🙂

Det kan fortsatt forsvinne spillere permanent (utlandet) eller på lån (championship og til utlandet) frem til 31.08.18 – men nå er det ubønnhørlig stopp for innkommende frem til 1.januar 2019 for Premier League klubbene.

Danny Ings forlot Liverpool helt på tampen igår kveld, og har signert for 4 år for sørkystklubben – så kanskje på tide at vi gir litt tilbake til dem også. Overgangen er første sesongen et rent lån, men at overgangen gjøres permanent fra 01.07.19 for 3 år – og Soton er forpliktet til å kjøpe ham for £18m + 2m ved visse klausuler. Liverpool har også sikret seg 20% av et eventuelt videresalg av den populære spilleren. Ings kom til Liverpool for £6,5m i 2015, og når han nå forlater klubben neste sommer må klubben også ut med 20% av overskuddet til Burnley som del av avtale om 20% videresalgsklausul som også de satt inn i avtalen den gangen….

Vi ønsker Danny Ings all lykke i sesongen og tiden som kommer – en fantastisk hyggelig og flott spiller – som desverre fikk sin tid på Anfieldf ødelagt av to stygge korsbåndskader – som igjen gjorde at det stoppet på 25 kamper og 4 mål for A-laget.

 

Les hele artikkelen her

Nyheter

Inside Anfield: Liverpool – Torino 3-1

Publisert

den

Gjennopplev den uoffisielle hjemmedebuten til Alisson Becker, Fabinho, Xherdan Shaqiri og Naby Keita.

Les hele artikkelen her

Aktuelt

Highlights: Liverpool – Torino 3-1

Publisert

den

Liverpool rundspilte og slo italienske Torino 3-1 på Anfield.
Se høydepunktene fra kampen her. Målene til Liverpool ble scoret av Roberto Firmino, Georginio Wijnaldum og Daniel Sturridge

Les hele artikkelen her

Nyheter

Knuste Napoli 5-0 i Irland

Publisert

den

Liverpool tok i mot Napoli på Aviva Stadium i Irland, og et fullsatt stadion fikk se festfotball fra Liverpool (igjen).
Målene ble scoret av Milner, Wijnaldum, Salah, Sturridge og Moreno.

Seieren kunne og burde vært større, hvor også Firmino fikk et feilaktig annulert mål bl.a (noe også Napoli gjorde for å være ærlig).
Nydelig kamp mot fjorårets nummer 2 i Italia – og feelgood faktoren bare øker inn mot sesongstart til helgen.

Alisson Becker gjorde sin debut i målet til Liverpool, og kom greit fra det. Et par usikre opptredener i kampen, men viste sin gode distribusjonsferdigheter og hadde stort sett god kontroll på alt som kom i luften og på skudd.

Les hele artikkelen her
Advertisement

Facebook

Mest populært


Advertisement
Advertisement

Trending