Connect with us

Nyheter

Opplev magiske Anfield!

Publisert

den

Liverpoos manager har siste månedene prøvd å mane Liverpools tilhengere til å gjenskape den magiske stemningen fra 70- og 80-tallet på Anfield – og de siste ukene har det vært tegn på at tilskuerne er i ferd med å «våkne» fra dvalen – og sakte men sikkert hever taket på Anfield.

Det er riktignok – en lang vei å gå å kunne skape den samme stemningen – som man opplevde den gang Liverpool var utelukkende ståplasser – og andelen Liverpool-turister fra fjern og nær var på et minimum – men siste ukenes kamper mot Arsenal (3-3) og avansementet til cupfinalen mot Stoke (etter straffer) bar preg av optimisme og entusiasme på tribunen, som har lenge vært fraværende.

Jürgen Klopp har helt klart gjort sitt for å mane supporterne til å bli den 12.mann som spillerne trenger da det butter imot som mest. Tilskuerne kan være den 12.mann som nærmest «drar ballen imål» på slutten av kampene – og kampene mot West Bromwich (Origi 96′), Arsenal (Allen 92′), straffesparkene mot Stoke i ligacup semifinalen.

Opplev stemningen – og bli en del av den….

Undertegnede har årlige reiser til England og Liverpool for å oppleve stemningen i og rundt klubben – og nesten uten unntak så har det vært magiske opplevelser alle sammen… The Kop er for meg den ultimate opplevelsen, det å være tilstede og delaktig i sanger, etc er hva hele klubben handler om – være med å skape historiske øyeblikk sammen med mennesker som har den samme lidenskapen som en selv… glemme seg selv for noen timer og bli i ett med massen – og gi energi til de 11 røde ute på banen. Hver og en på tribunen har et kollektivt ansvar for å skape den elektriske stemningen som Anfield i alle år har vært så viden kjent for og som er en del av vår identitet – og som Jürgen Klopp også gjør sitt ytterste utenfor og ikke minst på banen for å gjenskape.

Neste gang du er ute etter billetter til Liverpool FC sine kamper – bruk noen minutter på å sette deg inn og øve på noen av de kjente Liverpool Supportersangene – og syng med…. det gjør noe med stemningen og opplevelsen automatisk…. ikke bare stå og se på – du ville ikke akseptert det av spillerne selv. Gjør noe – og det vi kan gjøre er å stille oss bak spillerne og gi dem ekstra energi når det trengs som mest på slutten av kampenen… gjøre uavgjort til seier og tap til uavgjort er det det handler om – og der har supporterne en viktig rolle!

Et utvalg kamper sett siste årene…

FA Cup semifinale – Liverpool – Everton 2-1 : Carroll & Suarez
Premier League: Liverpool – Arsenal 4-1 (Crouch 3, Agger)
Premier League: Liverpool – Arsenal 2-1 (Alonso & Mellor)
Premier League: Liverpool – Hull 6-1 (Babel 2, Torres 3, Gerrard)

Neste store event blir 28.02 : Liveprool mot Manchester City på Wembley (Anfield South som den også kalles på folkemunne)
– og satser på at det blir enda en minnerik opplevelse med mitt kjære Liverpool i førersetet.

Opplev og bli en del av magiske Anfield du også!

 

(3 besøk idag)

Overganger

Sheyi Ojo til Stade de Reims for sesongen

Publisert

den

Av

Overgangsvinduet er stengt for innkommende i England, men det internasjonale er fortsatt åpent – og flere spillere forventes ut fra Liverpool siste 48 timene av vinduet.

Idag har Sheyi Ojo signert ny avtale med Liverpool, og samtidig blitt lånt ut til fransk fotball og Reims for hele inneværende sesong.

Lykke til Ojo!

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

This is Melwood

This Is Melwood : Virgil Van Dijk

Publisert

den

Av

Eksklusivt intervji levert av Liverpools FC sponsor BetVictor.
Virgil Van Dijk tar oss rundt Liverpools treningsannlegg – hvor han prater om basketball, humor på innsiden og sin første tid på Anfield.

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Aktuelt

VAR i kvartfinalene i Champions League i år ?

Publisert

den

Av

Skulle Liverpool gå videre til kvartfinalene i Chamnpions League til våren, så er det meget mulig det blir introdusert VAR (Video Assisted Refereeing) allerede denne sesongen.
UEFA skal ha blitt imponert (!) over hvordan det ble håndtert i sommerens VM-sluttspill i Russland, og vurderer nå seriøst å innføre det i de siste rundene i årets Champions League skal vi tro The Times.

UEFA har vært skeptisk til det store ressursbruken det ville krevd allerede fra kvalikk og gruppespillskamper – men fra og med kvartfinalene skal det være langt mer håndterbart med tanke på personell nødvendig.

Forrige sesong ble Liverpools kamp i FA-cupen mot West Bromwich gjennomført med VAR…

(2 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Overganger

Loris Karius lånes ut for 2 år til Besiktas

Publisert

den

Av

Loris Karius er i ferd med å signere en låneavtale for 2 år, med kjøpsopsjon på slutten av perioden.
Prisen skal være £1,25 pr. år + ca. £2m etter siste sesongen – dermed vil Liverpool få igjen ganske nøyaktig hva de betalte for Karius for et par sesonger siden.

Simon Mignolet blir da etter alle solemerker ny 2.keeper denne sesongen bak Alisson Becker, og må nok vente seg å bli værende som følge av Karius-avtalen.

(2 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Premier League

LIVE 14:30 | Jürgen Klopp’s pre-match pressekonferanse vs. Crystal Palace

Publisert

den

Av

Følg Jürgen Klopps pressekonferanse kl. 14.30 LIVE på Liverpoolbloggen.no

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her
Advertisement

Facebook

Mest populært

Advertisement

Trending