Connect with us

Nyheter

Opplev magiske Anfield!

Publisert

den

Liverpoos manager har siste månedene prøvd å mane Liverpools tilhengere til å gjenskape den magiske stemningen fra 70- og 80-tallet på Anfield – og de siste ukene har det vært tegn på at tilskuerne er i ferd med å «våkne» fra dvalen – og sakte men sikkert hever taket på Anfield.

Det er riktignok – en lang vei å gå å kunne skape den samme stemningen – som man opplevde den gang Liverpool var utelukkende ståplasser – og andelen Liverpool-turister fra fjern og nær var på et minimum – men siste ukenes kamper mot Arsenal (3-3) og avansementet til cupfinalen mot Stoke (etter straffer) bar preg av optimisme og entusiasme på tribunen, som har lenge vært fraværende.

Jürgen Klopp har helt klart gjort sitt for å mane supporterne til å bli den 12.mann som spillerne trenger da det butter imot som mest. Tilskuerne kan være den 12.mann som nærmest «drar ballen imål» på slutten av kampene – og kampene mot West Bromwich (Origi 96′), Arsenal (Allen 92′), straffesparkene mot Stoke i ligacup semifinalen.

Opplev stemningen – og bli en del av den….

Undertegnede har årlige reiser til England og Liverpool for å oppleve stemningen i og rundt klubben – og nesten uten unntak så har det vært magiske opplevelser alle sammen… The Kop er for meg den ultimate opplevelsen, det å være tilstede og delaktig i sanger, etc er hva hele klubben handler om – være med å skape historiske øyeblikk sammen med mennesker som har den samme lidenskapen som en selv… glemme seg selv for noen timer og bli i ett med massen – og gi energi til de 11 røde ute på banen. Hver og en på tribunen har et kollektivt ansvar for å skape den elektriske stemningen som Anfield i alle år har vært så viden kjent for og som er en del av vår identitet – og som Jürgen Klopp også gjør sitt ytterste utenfor og ikke minst på banen for å gjenskape.

Neste gang du er ute etter billetter til Liverpool FC sine kamper – bruk noen minutter på å sette deg inn og øve på noen av de kjente Liverpool Supportersangene – og syng med…. det gjør noe med stemningen og opplevelsen automatisk…. ikke bare stå og se på – du ville ikke akseptert det av spillerne selv. Gjør noe – og det vi kan gjøre er å stille oss bak spillerne og gi dem ekstra energi når det trengs som mest på slutten av kampenen… gjøre uavgjort til seier og tap til uavgjort er det det handler om – og der har supporterne en viktig rolle!

Et utvalg kamper sett siste årene…

FA Cup semifinale – Liverpool – Everton 2-1 : Carroll & Suarez
Premier League: Liverpool – Arsenal 4-1 (Crouch 3, Agger)
Premier League: Liverpool – Arsenal 2-1 (Alonso & Mellor)
Premier League: Liverpool – Hull 6-1 (Babel 2, Torres 3, Gerrard)

Neste store event blir 28.02 : Liveprool mot Manchester City på Wembley (Anfield South som den også kalles på folkemunne)
– og satser på at det blir enda en minnerik opplevelse med mitt kjære Liverpool i førersetet.

Opplev og bli en del av magiske Anfield du også!

 

Anbefales

Dejan Lovren – Mitt liv som flyktning

Publisert

den

Se den fulle dokumentaren om Dejan Lovren og han historie fra da de flyktet fra krigen på Balkan.

Les hele artikkelen her

Anbefales

Mo Salah – A football Fairytaile

Publisert

den

En ny dokumentar om Mohamed Salah og hans fantastiske første sesong i Liverpool.
44 mål ble fasiten – og selv om det ikke ble det ønskede resultatet i finalen i Kiev – og skaden til Salah – så er det ingen tvil om hvilken utrolig påvirkning han har hatt på klubb, og fans sesongen som har vært.

Les hele artikkelen her

Nyheter

Liverpool jakter Lascelles fra Newcastle ?

Publisert

den

Liverpool er på jakt etter å forsterke midtforsvaret, og skal ha kastet sine øyne på Jamaal Lascelles fra Newcastle som et potensielt transfermål.

Det store spørsmålet er vel om The Magpies er interessert i å selge sin antatt beste spiller og forsvarssjef til de røde fra Merseyside ?

Sannsynligheten er liten, og om så skulle skje – vil dette være dråpen som får Rafael Benitez til å trekke seg ut av Newcastle ? Det har vært et spørsmål om overgangsmidler for Newcastle hele sesongen, og Benitez gjorde en formidabel jobb med å holde Newcastle i Premier League med strengt tatt samme mannskap som han rykket opp med sesongen før – og er eventuelt et salg av Lascelles et forsøk på å få inn midler til forsterkninger i andre ledd – og står det så dårlig til med en av de mest ikoniske klubbene i Premier League ?

Jamaal Lascelles vil være en god spiller å ha i en lang sesong med fire turneringer å konkurrere i – og alle skadene på Klavan, Matip og Lovren forrige sesong har synliggjort behovet for ytterligere dekning neste sesong.

Les hele artikkelen her

Overganger

Echo: Nabil Fekir klar imorgen

Publisert

den

Liverpool og Michael Edwards personlig har idag gjort store fremskritt vedrørende overgangen til Nabil Fekir fra Lyon – og skal være enige om en avtale på £48,4m + £4,4m i klausuler ved visse kriterier etter samtaler idag.

Fekir er med det franske landslaget, men skal være klar på å gjennomføre medisinsk test i Frankrike imorgen Fredag sammen med representanter fra Liverpools medisinske team.

Jean Michel Aulas skal forøvrig idag gått ut og sagt at Fekir ikke vil signere for en ny klubb før, eller under VM – og at alt må vente til etter verdensmesterskapet i Russland. Fekir på den andre siden har gitt tydelig beskjed om at Liverpool er eneste reelle alternativ, og at en budkrig med lag som Bayern Munchen, etc ikke vil få ham til å endre mening….

Overgangen vil være den tredje overgangen dette vinduet, etter Naby Keïta og Fabinho er klare – og om overgangssummen stemmer – så vil Liverpool effektivt ha brukt alle pengene for Coutinho overgangen på disse tre spillerne – og styrket ettertrykkelig midtbaneleddet inn mot den nye sesongen.

Fokus nå er ventet å ligge på en ny keeper og trolig også en ny midtstopper i tiden fremover – og kanskje også Goncalo Guedes som det har vært mye snakk om.
Goncalo Guedes scoret forøvrig 2 mål i kveldens oppvarmingskamp før VM mot Algerie – i en kamp Portugal vant 3-0.

 

Les hele artikkelen her

Nyheter

Ingen Oblak i sommer ?

Publisert

den

Liverpool skal på det nærmeste ha resignert i kampen om å sikre seg Jan Oblak i sommer fra Atletico Madrid – etter at klubben ikke virker å ville fire en tomme på overgangssummen som ventes å ligge på godt over £80m for den slovenske landslagskjempen. Dette vil effektivt være over dobbelt så mye som den gjeldende overgangsrekorden for en keeper i verden, og Liverpool synes dette er i meste laget.

Det er ventet at Liverpool vil signere en ny keeper, og spesielt etter den svake kampen til Loris Karius i Champions League finalen – men etter signalene å dømme blir det altså ikke Oblak om ikke noe radikalt skulle endre seg der.

Oblak har tre år igjen av sin kontrakt på Wanda Metropolitano.

Flyttes da fokus mot Roma’s Alisson – eller blir også han for dyr ?

Les hele artikkelen her
Advertisement

Facebook

Mest populært


Advertisement
Advertisement

Trending