Connect with us

Nyheter

Direktefly fra Bergen til Liverpool fra høsten

Publisert

den

Her er en god nyhet til Liverpool-supportere i Bergen: Widerøe åpner ny rute mellom Bergen og Liverpool. 17. august er det avspark i Premier League. Det blir to ukentlige rundturene mellom Bergen og Liverpool med selskapets nye regionale jetfly. Ruten er den eneste direkteruten til Liverpool fra Skandinavia. Det blir avgang fredager og mandager.

– Dette vet vi blir tatt godt i mot av mange fotballglade vestlendinger. Vi har over tid hatt dialog med Liverpool John Lennon Airport (LJLA) om flyrute til Norge, og deler gleden over at Widerøe nå åpner direkterute mellom Bergen og Liverpool. Liverpool er stor på fotball, men byen har jo så mye mer. Byen er også et mekka for historie, musikk og shopping, sier Tore Hansen, daglig leder i Liverpool FC Supporters Club Norway i en pressemelding.

– Vi ser frem til å knytte Liverpool og Bergen tettere sammen med vår nye rute. Regionen oser av fotballentusiasme og flyplassen er et utmerket utgangspunkt enten du støtter byens helter Liverpool FC, Everton FC eller nabobyens Manchester United FC og Manchester City FC, forteller kommersiell direktør i Widerøe, Christian Skaug.

Kilde: Bt.no

Les hele artikkelen her
Advertisement
Klikk for å kommentere

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Anbefales

Dejan Lovren – Mitt liv som flyktning

Publisert

den

Se den fulle dokumentaren om Dejan Lovren og han historie fra da de flyktet fra krigen på Balkan.

Les hele artikkelen her

Anbefales

Mo Salah – A football Fairytaile

Publisert

den

En ny dokumentar om Mohamed Salah og hans fantastiske første sesong i Liverpool.
44 mål ble fasiten – og selv om det ikke ble det ønskede resultatet i finalen i Kiev – og skaden til Salah – så er det ingen tvil om hvilken utrolig påvirkning han har hatt på klubb, og fans sesongen som har vært.

Les hele artikkelen her

Nyheter

Liverpool jakter Lascelles fra Newcastle ?

Publisert

den

Liverpool er på jakt etter å forsterke midtforsvaret, og skal ha kastet sine øyne på Jamaal Lascelles fra Newcastle som et potensielt transfermål.

Det store spørsmålet er vel om The Magpies er interessert i å selge sin antatt beste spiller og forsvarssjef til de røde fra Merseyside ?

Sannsynligheten er liten, og om så skulle skje – vil dette være dråpen som får Rafael Benitez til å trekke seg ut av Newcastle ? Det har vært et spørsmål om overgangsmidler for Newcastle hele sesongen, og Benitez gjorde en formidabel jobb med å holde Newcastle i Premier League med strengt tatt samme mannskap som han rykket opp med sesongen før – og er eventuelt et salg av Lascelles et forsøk på å få inn midler til forsterkninger i andre ledd – og står det så dårlig til med en av de mest ikoniske klubbene i Premier League ?

Jamaal Lascelles vil være en god spiller å ha i en lang sesong med fire turneringer å konkurrere i – og alle skadene på Klavan, Matip og Lovren forrige sesong har synliggjort behovet for ytterligere dekning neste sesong.

Les hele artikkelen her

Overganger

Echo: Nabil Fekir klar imorgen

Publisert

den

Liverpool og Michael Edwards personlig har idag gjort store fremskritt vedrørende overgangen til Nabil Fekir fra Lyon – og skal være enige om en avtale på £48,4m + £4,4m i klausuler ved visse kriterier etter samtaler idag.

Fekir er med det franske landslaget, men skal være klar på å gjennomføre medisinsk test i Frankrike imorgen Fredag sammen med representanter fra Liverpools medisinske team.

Jean Michel Aulas skal forøvrig idag gått ut og sagt at Fekir ikke vil signere for en ny klubb før, eller under VM – og at alt må vente til etter verdensmesterskapet i Russland. Fekir på den andre siden har gitt tydelig beskjed om at Liverpool er eneste reelle alternativ, og at en budkrig med lag som Bayern Munchen, etc ikke vil få ham til å endre mening….

Overgangen vil være den tredje overgangen dette vinduet, etter Naby Keïta og Fabinho er klare – og om overgangssummen stemmer – så vil Liverpool effektivt ha brukt alle pengene for Coutinho overgangen på disse tre spillerne – og styrket ettertrykkelig midtbaneleddet inn mot den nye sesongen.

Fokus nå er ventet å ligge på en ny keeper og trolig også en ny midtstopper i tiden fremover – og kanskje også Goncalo Guedes som det har vært mye snakk om.
Goncalo Guedes scoret forøvrig 2 mål i kveldens oppvarmingskamp før VM mot Algerie – i en kamp Portugal vant 3-0.

 

Les hele artikkelen her

Nyheter

Ingen Oblak i sommer ?

Publisert

den

Liverpool skal på det nærmeste ha resignert i kampen om å sikre seg Jan Oblak i sommer fra Atletico Madrid – etter at klubben ikke virker å ville fire en tomme på overgangssummen som ventes å ligge på godt over £80m for den slovenske landslagskjempen. Dette vil effektivt være over dobbelt så mye som den gjeldende overgangsrekorden for en keeper i verden, og Liverpool synes dette er i meste laget.

Det er ventet at Liverpool vil signere en ny keeper, og spesielt etter den svake kampen til Loris Karius i Champions League finalen – men etter signalene å dømme blir det altså ikke Oblak om ikke noe radikalt skulle endre seg der.

Oblak har tre år igjen av sin kontrakt på Wanda Metropolitano.

Flyttes da fokus mot Roma’s Alisson – eller blir også han for dyr ?

Les hele artikkelen her
Advertisement

Facebook

Mest populært


Advertisement
Advertisement

Trending