Connect with us

Nyheter

Årets store høydepunkt i Kiev nærmer seg!

Publisert

den

Liverpool spiller sin åttende finale i Champions League neste helg i Kiev, Ukraina kl. 20.45 – og forberedelsene til oppgjøret mot Real Madrid og trofé nummer 6 i rekken er allerede godt i gang.

Spillerne gjør sine forberedelser til årets høyepunkt i sol og varme i Marbella – mens fansen jobbet febrilsk med løsninger for å bare komme seg til finalen i Kiev – og ikke minst hjem igjen på en måte som ikke går på helsen løs og/eller ruinerer en fullstendig.

Mye har vært skrevet om de latterlige tilstandene som råder i den Ukrainske hovedstaden før kampen, men hoteller som kansellerer og tilbyr re-booking for mangedoble priser av normalen – i tillegg til at UEFA selv beholder over 50% av billettene på stadion til egne sponsorer og dyrkjøpte pakker for «nøytrale» tilskuere…

At Liverpool og Real Madrid er begge tilgodesett med i underkant av 17.000 billetter hver til en stadion som tar 70.000 – er intet mindre enn skandaløst – og faktum at Kiev ikke har kapasitet eller infrastruktur til å huse et slikt stort arrangement (les: hotell kapasitet, etc) er også forbausende i seg selv.

Prisene på overnattinger (de få som ennå er tilgjengelig i hovedstaden) er latterlige – med opp mot 80.000 kroner (!!!) bare for enkle 3 stjerners standard hotellrom for én natt (1) – og dette må føre til endringer for fremtiden – for det er på det rene at om det ikke var den drømmefinalen dette ligger an til å bli – så hadde vel neppe dette skjedd? (referanse: kyivpost.com)

Liverpool og Real Madrid har en enorm tilhengerskare på verdensbasis og lagenes tilhengere får til de grader svi for dette. Hadde en finale mellom Monaco og Sevilla (med all respekt) ført til samme tilstander? Det er på det rene at det må en regulering til for fremtiden.

Det burde med andre ord vært som standard at byen som hoster CL-finalen forplikter seg til å garantere et maks pristak på overnatting i forbindelse med finalen med dokumentasjon om gyldig billett til arrangementet – slik ville man kunne forhindret tilstandene som nå råder.

Bare det å komme seg til arrangementet er en utfordring i seg selv, og med diverse flybytter og potensielt lange togturer for å å komme seg frem og tilbake – og nå viser det seg også at om Liverpool skulle vinne finalen – vil fansen i Ukraina ha problemer med å rekke tilbake i tide til feiringen i Liverpool.

Liverpool med historisk overtak på Madridistaene

Liverpool har spilt én tidligere finale i Champions League (da serievinnercupen) mot Real Madrid – og LFC vant da 1-0 i Paris den 27.05.1981 etter mål av Alan Kennedy i 82.minutt.

Liverpool har totalt sett vunnet 3 av de totalt 5 kampene Liverpool har spilt mot Real Madrid i obligatoriske kamper siden – men hvor Real har vunnet de 2 siste i den siste og svake sesongen (2014/15) til Brendan Rodgers – da vi til alt overmål stilte med et B-lag i Madrid (tapte 0-1), og ble et nummer for lite på Anfield i returkampen i gruppespillet og tapte da (0-3).

Verd å merke seg er at ikke i noen av kampene har det endt uavgjort, og ei heller har begge lag scoret i noen av disse kampene (1-0, 3-0, 4-0, 1-0, 1-0), så kanskje finne verd å sette penger på hos bookmaker ?

Liverpool er mestscorende i Champions League denne sesongen med god margin, og har også 3 av de 4 mestscorende spillerne i turneringen denne sesongen – gjennom Firmino (10), Salah (10) og Mané (9). Det er kun Cristiano Ronaldo hos Real Madrid (15) som har scoret flere mål enn vår fryktede trio på top.

Ronaldo alene har faktisk alene scoret over 50% av målene til Real Madrid i CL så langt.

Om forfatteren:
Denne gjesteartikkelen er skrevet av Hans Martin Bredesen, en lidenskapelig fotballfan og online gambling ekspert.
URL: http://www.casinoer.com/

(2 besøk idag)
Les hele artikkelen her
Advertisement
Klikk for å kommentere

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kontrakt

Alberto Moreno blir ikke enig om ny kontrakt

Publisert

den

Av

Liverpools Alberto Moreno blir ikke enig med Liverpool om ny kontrakt, og kommer høyst sannsynlig til å forlate klubben til sommeren gratis. Det har vært forsøk på å komme til enighet, men klubben skal ha trukket seg tilbake fra forhandlingene – og er forberedt på å la ham gå gratis.

Moreno har ca. 140 kamper for klubben, og er et soleklart andrevalg bak skotten Andrew Robertson på venstrebacken.

Ryktes at Barcelona kan være nytt stoppested…

(2 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Overganger

Sheyi Ojo til Stade de Reims for sesongen

Publisert

den

Av

Overgangsvinduet er stengt for innkommende i England, men det internasjonale er fortsatt åpent – og flere spillere forventes ut fra Liverpool siste 48 timene av vinduet.

Idag har Sheyi Ojo signert ny avtale med Liverpool, og samtidig blitt lånt ut til fransk fotball og Reims for hele inneværende sesong.

Lykke til Ojo!

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

This is Melwood

This Is Melwood : Virgil Van Dijk

Publisert

den

Av

Eksklusivt intervji levert av Liverpools FC sponsor BetVictor.
Virgil Van Dijk tar oss rundt Liverpools treningsannlegg – hvor han prater om basketball, humor på innsiden og sin første tid på Anfield.

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Aktuelt

VAR i kvartfinalene i Champions League i år ?

Publisert

den

Av

Skulle Liverpool gå videre til kvartfinalene i Chamnpions League til våren, så er det meget mulig det blir introdusert VAR (Video Assisted Refereeing) allerede denne sesongen.
UEFA skal ha blitt imponert (!) over hvordan det ble håndtert i sommerens VM-sluttspill i Russland, og vurderer nå seriøst å innføre det i de siste rundene i årets Champions League skal vi tro The Times.

UEFA har vært skeptisk til det store ressursbruken det ville krevd allerede fra kvalikk og gruppespillskamper – men fra og med kvartfinalene skal det være langt mer håndterbart med tanke på personell nødvendig.

Forrige sesong ble Liverpools kamp i FA-cupen mot West Bromwich gjennomført med VAR…

(2 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Overganger

Loris Karius lånes ut for 2 år til Besiktas

Publisert

den

Av

Loris Karius er i ferd med å signere en låneavtale for 2 år, med kjøpsopsjon på slutten av perioden.
Prisen skal være £1,25 pr. år + ca. £2m etter siste sesongen – dermed vil Liverpool få igjen ganske nøyaktig hva de betalte for Karius for et par sesonger siden.

Simon Mignolet blir da etter alle solemerker ny 2.keeper denne sesongen bak Alisson Becker, og må nok vente seg å bli værende som følge av Karius-avtalen.

(2 besøk idag)
Les hele artikkelen her
Advertisement

Facebook

Mest populært

Advertisement

Trending