Connect with us

Nyheter

Årets store høydepunkt i Kiev nærmer seg!

Publisert

den

Liverpool spiller sin åttende finale i Champions League neste helg i Kiev, Ukraina kl. 20.45 – og forberedelsene til oppgjøret mot Real Madrid og trofé nummer 6 i rekken er allerede godt i gang.

Spillerne gjør sine forberedelser til årets høyepunkt i sol og varme i Marbella – mens fansen jobbet febrilsk med løsninger for å bare komme seg til finalen i Kiev – og ikke minst hjem igjen på en måte som ikke går på helsen løs og/eller ruinerer en fullstendig.

Mye har vært skrevet om de latterlige tilstandene som råder i den Ukrainske hovedstaden før kampen, men hoteller som kansellerer og tilbyr re-booking for mangedoble priser av normalen – i tillegg til at UEFA selv beholder over 50% av billettene på stadion til egne sponsorer og dyrkjøpte pakker for «nøytrale» tilskuere…

At Liverpool og Real Madrid er begge tilgodesett med i underkant av 17.000 billetter hver til en stadion som tar 70.000 – er intet mindre enn skandaløst – og faktum at Kiev ikke har kapasitet eller infrastruktur til å huse et slikt stort arrangement (les: hotell kapasitet, etc) er også forbausende i seg selv.

Prisene på overnattinger (de få som ennå er tilgjengelig i hovedstaden) er latterlige – med opp mot 80.000 kroner (!!!) bare for enkle 3 stjerners standard hotellrom for én natt (1) – og dette må føre til endringer for fremtiden – for det er på det rene at om det ikke var den drømmefinalen dette ligger an til å bli – så hadde vel neppe dette skjedd? (referanse: kyivpost.com)

Liverpool og Real Madrid har en enorm tilhengerskare på verdensbasis og lagenes tilhengere får til de grader svi for dette. Hadde en finale mellom Monaco og Sevilla (med all respekt) ført til samme tilstander? Det er på det rene at det må en regulering til for fremtiden.

Det burde med andre ord vært som standard at byen som hoster CL-finalen forplikter seg til å garantere et maks pristak på overnatting i forbindelse med finalen med dokumentasjon om gyldig billett til arrangementet – slik ville man kunne forhindret tilstandene som nå råder.

Bare det å komme seg til arrangementet er en utfordring i seg selv, og med diverse flybytter og potensielt lange togturer for å å komme seg frem og tilbake – og nå viser det seg også at om Liverpool skulle vinne finalen – vil fansen i Ukraina ha problemer med å rekke tilbake i tide til feiringen i Liverpool.

Liverpool med historisk overtak på Madridistaene

Liverpool har spilt én tidligere finale i Champions League (da serievinnercupen) mot Real Madrid – og LFC vant da 1-0 i Paris den 27.05.1981 etter mål av Alan Kennedy i 82.minutt.

Liverpool har totalt sett vunnet 3 av de totalt 5 kampene Liverpool har spilt mot Real Madrid i obligatoriske kamper siden – men hvor Real har vunnet de 2 siste i den siste og svake sesongen (2014/15) til Brendan Rodgers – da vi til alt overmål stilte med et B-lag i Madrid (tapte 0-1), og ble et nummer for lite på Anfield i returkampen i gruppespillet og tapte da (0-3).

Verd å merke seg er at ikke i noen av kampene har det endt uavgjort, og ei heller har begge lag scoret i noen av disse kampene (1-0, 3-0, 4-0, 1-0, 1-0), så kanskje finne verd å sette penger på hos bookmaker ?

Liverpool er mestscorende i Champions League denne sesongen med god margin, og har også 3 av de 4 mestscorende spillerne i turneringen denne sesongen – gjennom Firmino (10), Salah (10) og Mané (9). Det er kun Cristiano Ronaldo hos Real Madrid (15) som har scoret flere mål enn vår fryktede trio på top.

Ronaldo alene har faktisk alene scoret over 50% av målene til Real Madrid i CL så langt.

Om forfatteren:
Denne gjesteartikkelen er skrevet av Hans Martin Bredesen, en lidenskapelig fotballfan og online gambling ekspert.
URL: http://www.casinoer.com/

Les hele artikkelen her
Advertisement
Klikk for å kommentere

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Anbefales

Dejan Lovren – Mitt liv som flyktning

Publisert

den

Se den fulle dokumentaren om Dejan Lovren og han historie fra da de flyktet fra krigen på Balkan.

Les hele artikkelen her

Anbefales

Mo Salah – A football Fairytaile

Publisert

den

En ny dokumentar om Mohamed Salah og hans fantastiske første sesong i Liverpool.
44 mål ble fasiten – og selv om det ikke ble det ønskede resultatet i finalen i Kiev – og skaden til Salah – så er det ingen tvil om hvilken utrolig påvirkning han har hatt på klubb, og fans sesongen som har vært.

Les hele artikkelen her

Nyheter

Liverpool jakter Lascelles fra Newcastle ?

Publisert

den

Liverpool er på jakt etter å forsterke midtforsvaret, og skal ha kastet sine øyne på Jamaal Lascelles fra Newcastle som et potensielt transfermål.

Det store spørsmålet er vel om The Magpies er interessert i å selge sin antatt beste spiller og forsvarssjef til de røde fra Merseyside ?

Sannsynligheten er liten, og om så skulle skje – vil dette være dråpen som får Rafael Benitez til å trekke seg ut av Newcastle ? Det har vært et spørsmål om overgangsmidler for Newcastle hele sesongen, og Benitez gjorde en formidabel jobb med å holde Newcastle i Premier League med strengt tatt samme mannskap som han rykket opp med sesongen før – og er eventuelt et salg av Lascelles et forsøk på å få inn midler til forsterkninger i andre ledd – og står det så dårlig til med en av de mest ikoniske klubbene i Premier League ?

Jamaal Lascelles vil være en god spiller å ha i en lang sesong med fire turneringer å konkurrere i – og alle skadene på Klavan, Matip og Lovren forrige sesong har synliggjort behovet for ytterligere dekning neste sesong.

Les hele artikkelen her

Overganger

Echo: Nabil Fekir klar imorgen

Publisert

den

Liverpool og Michael Edwards personlig har idag gjort store fremskritt vedrørende overgangen til Nabil Fekir fra Lyon – og skal være enige om en avtale på £48,4m + £4,4m i klausuler ved visse kriterier etter samtaler idag.

Fekir er med det franske landslaget, men skal være klar på å gjennomføre medisinsk test i Frankrike imorgen Fredag sammen med representanter fra Liverpools medisinske team.

Jean Michel Aulas skal forøvrig idag gått ut og sagt at Fekir ikke vil signere for en ny klubb før, eller under VM – og at alt må vente til etter verdensmesterskapet i Russland. Fekir på den andre siden har gitt tydelig beskjed om at Liverpool er eneste reelle alternativ, og at en budkrig med lag som Bayern Munchen, etc ikke vil få ham til å endre mening….

Overgangen vil være den tredje overgangen dette vinduet, etter Naby Keïta og Fabinho er klare – og om overgangssummen stemmer – så vil Liverpool effektivt ha brukt alle pengene for Coutinho overgangen på disse tre spillerne – og styrket ettertrykkelig midtbaneleddet inn mot den nye sesongen.

Fokus nå er ventet å ligge på en ny keeper og trolig også en ny midtstopper i tiden fremover – og kanskje også Goncalo Guedes som det har vært mye snakk om.
Goncalo Guedes scoret forøvrig 2 mål i kveldens oppvarmingskamp før VM mot Algerie – i en kamp Portugal vant 3-0.

 

Les hele artikkelen her

Nyheter

Ingen Oblak i sommer ?

Publisert

den

Liverpool skal på det nærmeste ha resignert i kampen om å sikre seg Jan Oblak i sommer fra Atletico Madrid – etter at klubben ikke virker å ville fire en tomme på overgangssummen som ventes å ligge på godt over £80m for den slovenske landslagskjempen. Dette vil effektivt være over dobbelt så mye som den gjeldende overgangsrekorden for en keeper i verden, og Liverpool synes dette er i meste laget.

Det er ventet at Liverpool vil signere en ny keeper, og spesielt etter den svake kampen til Loris Karius i Champions League finalen – men etter signalene å dømme blir det altså ikke Oblak om ikke noe radikalt skulle endre seg der.

Oblak har tre år igjen av sin kontrakt på Wanda Metropolitano.

Flyttes da fokus mot Roma’s Alisson – eller blir også han for dyr ?

Les hele artikkelen her
Advertisement

Facebook

Mest populært


Advertisement
Advertisement

Trending