Connect with us

Nyheter

Årets store høydepunkt i Kiev nærmer seg!

Publisert

den

Liverpool spiller sin åttende finale i Champions League neste helg i Kiev, Ukraina kl. 20.45 – og forberedelsene til oppgjøret mot Real Madrid og trofé nummer 6 i rekken er allerede godt i gang.

Spillerne gjør sine forberedelser til årets høyepunkt i sol og varme i Marbella – mens fansen jobbet febrilsk med løsninger for å bare komme seg til finalen i Kiev – og ikke minst hjem igjen på en måte som ikke går på helsen løs og/eller ruinerer en fullstendig.

Mye har vært skrevet om de latterlige tilstandene som råder i den Ukrainske hovedstaden før kampen, men hoteller som kansellerer og tilbyr re-booking for mangedoble priser av normalen – i tillegg til at UEFA selv beholder over 50% av billettene på stadion til egne sponsorer og dyrkjøpte pakker for «nøytrale» tilskuere…

At Liverpool og Real Madrid er begge tilgodesett med i underkant av 17.000 billetter hver til en stadion som tar 70.000 – er intet mindre enn skandaløst – og faktum at Kiev ikke har kapasitet eller infrastruktur til å huse et slikt stort arrangement (les: hotell kapasitet, etc) er også forbausende i seg selv.

Prisene på overnattinger (de få som ennå er tilgjengelig i hovedstaden) er latterlige – med opp mot 80.000 kroner (!!!) bare for enkle 3 stjerners standard hotellrom for én natt (1) – og dette må føre til endringer for fremtiden – for det er på det rene at om det ikke var den drømmefinalen dette ligger an til å bli – så hadde vel neppe dette skjedd? (referanse: kyivpost.com)

Liverpool og Real Madrid har en enorm tilhengerskare på verdensbasis og lagenes tilhengere får til de grader svi for dette. Hadde en finale mellom Monaco og Sevilla (med all respekt) ført til samme tilstander? Det er på det rene at det må en regulering til for fremtiden.

Det burde med andre ord vært som standard at byen som hoster CL-finalen forplikter seg til å garantere et maks pristak på overnatting i forbindelse med finalen med dokumentasjon om gyldig billett til arrangementet – slik ville man kunne forhindret tilstandene som nå råder.

Bare det å komme seg til arrangementet er en utfordring i seg selv, og med diverse flybytter og potensielt lange togturer for å å komme seg frem og tilbake – og nå viser det seg også at om Liverpool skulle vinne finalen – vil fansen i Ukraina ha problemer med å rekke tilbake i tide til feiringen i Liverpool.

Liverpool med historisk overtak på Madridistaene

Liverpool har spilt én tidligere finale i Champions League (da serievinnercupen) mot Real Madrid – og LFC vant da 1-0 i Paris den 27.05.1981 etter mål av Alan Kennedy i 82.minutt.

Liverpool har totalt sett vunnet 3 av de totalt 5 kampene Liverpool har spilt mot Real Madrid i obligatoriske kamper siden – men hvor Real har vunnet de 2 siste i den siste og svake sesongen (2014/15) til Brendan Rodgers – da vi til alt overmål stilte med et B-lag i Madrid (tapte 0-1), og ble et nummer for lite på Anfield i returkampen i gruppespillet og tapte da (0-3).

Verd å merke seg er at ikke i noen av kampene har det endt uavgjort, og ei heller har begge lag scoret i noen av disse kampene (1-0, 3-0, 4-0, 1-0, 1-0), så kanskje finne verd å sette penger på hos bookmaker ?

Liverpool er mestscorende i Champions League denne sesongen med god margin, og har også 3 av de 4 mestscorende spillerne i turneringen denne sesongen – gjennom Firmino (10), Salah (10) og Mané (9). Det er kun Cristiano Ronaldo hos Real Madrid (15) som har scoret flere mål enn vår fryktede trio på top.

Ronaldo alene har faktisk alene scoret over 50% av målene til Real Madrid i CL så langt.

Om forfatteren:
Denne gjesteartikkelen er skrevet av Hans Martin Bredesen, en lidenskapelig fotballfan og online gambling ekspert.
URL: http://www.casinoer.com/

pressekonferanse

LIVE: Jürgen Klopp’s Pre-Match vs. West Ham Pressekonferanse kl. 11.45

Publisert

den

Følg Jürgen Klopps pressekonferanse kl. 11.45 LIVE på Liverpoolbloggen.no

Les hele artikkelen her

DeadlineDay

Danny Ings på lån – og så permanent til Southampton neste sommer

Publisert

den

Liverpool hadde en stille Deadline Day da vi hadde gjort unna overgangene våre tidlig i år – og må sies å ha vært et meget vellykket overgangsvindu – i motsetning til flere av våre direkte konkurrenter om topp plasseringene i Premier League. Liverpool ble klubben som brukte mest, men effektivt har vi i bunn og grunn brukt pengene vi fikk for Coutinho i Januar denne sommeren – så netto så er det så avgjort ikke så ille 🙂

Det kan fortsatt forsvinne spillere permanent (utlandet) eller på lån (championship og til utlandet) frem til 31.08.18 – men nå er det ubønnhørlig stopp for innkommende frem til 1.januar 2019 for Premier League klubbene.

Danny Ings forlot Liverpool helt på tampen igår kveld, og har signert for 4 år for sørkystklubben – så kanskje på tide at vi gir litt tilbake til dem også. Overgangen er første sesongen et rent lån, men at overgangen gjøres permanent fra 01.07.19 for 3 år – og Soton er forpliktet til å kjøpe ham for £18m + 2m ved visse klausuler. Liverpool har også sikret seg 20% av et eventuelt videresalg av den populære spilleren. Ings kom til Liverpool for £6,5m i 2015, og når han nå forlater klubben neste sommer må klubben også ut med 20% av overskuddet til Burnley som del av avtale om 20% videresalgsklausul som også de satt inn i avtalen den gangen….

Vi ønsker Danny Ings all lykke i sesongen og tiden som kommer – en fantastisk hyggelig og flott spiller – som desverre fikk sin tid på Anfieldf ødelagt av to stygge korsbåndskader – som igjen gjorde at det stoppet på 25 kamper og 4 mål for A-laget.

 

Les hele artikkelen her

Nyheter

Inside Anfield: Liverpool – Torino 3-1

Publisert

den

Gjennopplev den uoffisielle hjemmedebuten til Alisson Becker, Fabinho, Xherdan Shaqiri og Naby Keita.

Les hele artikkelen her

Aktuelt

Highlights: Liverpool – Torino 3-1

Publisert

den

Liverpool rundspilte og slo italienske Torino 3-1 på Anfield.
Se høydepunktene fra kampen her. Målene til Liverpool ble scoret av Roberto Firmino, Georginio Wijnaldum og Daniel Sturridge

Les hele artikkelen her

Nyheter

Knuste Napoli 5-0 i Irland

Publisert

den

Liverpool tok i mot Napoli på Aviva Stadium i Irland, og et fullsatt stadion fikk se festfotball fra Liverpool (igjen).
Målene ble scoret av Milner, Wijnaldum, Salah, Sturridge og Moreno.

Seieren kunne og burde vært større, hvor også Firmino fikk et feilaktig annulert mål bl.a (noe også Napoli gjorde for å være ærlig).
Nydelig kamp mot fjorårets nummer 2 i Italia – og feelgood faktoren bare øker inn mot sesongstart til helgen.

Alisson Becker gjorde sin debut i målet til Liverpool, og kom greit fra det. Et par usikre opptredener i kampen, men viste sin gode distribusjonsferdigheter og hadde stort sett god kontroll på alt som kom i luften og på skudd.

Les hele artikkelen her
Advertisement

Facebook

Mest populært


Advertisement
Advertisement

Trending