Connect with us

Aktuelt

Zeljko Buvac ny Arsenal-manager ?

Publisert

den

Mandag sprakk nyhetet om at Zeljko Buvac blir borte resten av sesongen – av personlige årsaker. Det har versert mye rykter rundt hva disse personlige årsakene er, og noe skal være at han har røket uklar med Klopp, og at derfor trukket seg bort – og at han skal ha levert sin oppsigelse som følge av dette. Dette har derimot blitt tilbakevist av klubben – men det er helt tydelig noe som henger i luften her – og spesielt med tanke på timingen av det hele.

Liverpool spiller ikveld returoppgjøret mot Roma – etter å ha vunnet 5-2 på Anfield – og inntil 2-0 tap for de røde ikveld er nok til avansement mot Real Madrid i finalen i Kiev.

Ingen ideell oppladning til Roma kampen

Oppladningen med Buvac er langt fra ideell, men om det stemmer de siste ryktene om at Buvac allerede «har alt klart» med tanke på å ta over Arsenal etter sesongen, så kan det forstås at han ikke er ønsket lengre rundt laget og prosessene – med tanke på at vi nærmer oss overgangsvinduet i sommer – og en eventuell overtagelse av Arsenal vil sette dem i direkte konkurranse om de samme overgangsmålene – all den tid Buvac i så fall er ventet å innstille Arsenal i samme spillestil som de røde fra Merseyside…..

Kjedelig om dette stemmer, men Buvac er samtidig uprøvd som Manager – men føler at etter 18 år i skyggen av Klopp – så er tiden kommet for å prøve seg selv.
Spørsmålet er bare om det er Arsenal som er planen. Stillheten fra Buvac-leiren tyder også på at det kan være noe i Arsenal-ryktene….
Oddsene på at Buvac blir ny Arsenal-manager er ihvertfall kraftig redusert de siste dagene….

Det har også vært rykter om sykdom i nær familie og at han tilbringer tiden med sin syke far i Banja Luka – så ethvert rykte bør tas med en klype salt…

Sesongavgjørende uke for Liverpool

.. men ikveld er det bare Champions League som betyr noe – og ingen andre distraksjoner fra det er ønskelig fra klubben – så alle rykter etc får komme senere, og er nok ventet å bli bekreftet / avkreftet i tiden etter semifinalen og den avgjørende kampen mot Chelsea på Stamford Bridge til helgen – som langt på vei kan avgjøre topp 4 helt. Uavgjort eller bedre til Liverpool – og Chelsea havner på 5.plass i Premier League – og kan ikke ta igjen verken Liverpool eller Tottenham….

Spennende dager i møte – men først ikveld på Stadio Olimpico mot Roma!

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her
Advertisement
Klikk for å kommentere

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

This is Melwood

Ox’s emosjonelle vei tilbake | This Is Melwood

Publisert

den

Av

Alex Oxlade-Chamberlain prater åpent om den fryktelige ACL-skaden som trolig holder ham utenfor hele sesongen 2018/19. This is Melwood

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Bezzies

BEZZIES with Van Dijk & Gomez

Publisert

den

Av

Siste i LFC.tv serien av ‘Bezzies’. Vår solide defensive duo med Joe Gomez og Virgil van Dijk har funnet skikkelig tonen så langt denne sesongen – hvor mye vet de om hverandre utenfor banen ?

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

This is Melwood

This Is Melwood : Virgil Van Dijk

Publisert

den

Av

Eksklusivt intervji levert av Liverpools FC sponsor BetVictor.
Virgil Van Dijk tar oss rundt Liverpools treningsannlegg – hvor han prater om basketball, humor på innsiden og sin første tid på Anfield.

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Aktuelt

VAR i kvartfinalene i Champions League i år ?

Publisert

den

Av

Skulle Liverpool gå videre til kvartfinalene i Chamnpions League til våren, så er det meget mulig det blir introdusert VAR (Video Assisted Refereeing) allerede denne sesongen.
UEFA skal ha blitt imponert (!) over hvordan det ble håndtert i sommerens VM-sluttspill i Russland, og vurderer nå seriøst å innføre det i de siste rundene i årets Champions League skal vi tro The Times.

UEFA har vært skeptisk til det store ressursbruken det ville krevd allerede fra kvalikk og gruppespillskamper – men fra og med kvartfinalene skal det være langt mer håndterbart med tanke på personell nødvendig.

Forrige sesong ble Liverpools kamp i FA-cupen mot West Bromwich gjennomført med VAR…

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Premier League

LIVE 14:30 | Jürgen Klopp’s pre-match pressekonferanse vs. Crystal Palace

Publisert

den

Av

Følg Jürgen Klopps pressekonferanse kl. 14.30 LIVE på Liverpoolbloggen.no

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Trending