Connect with us

Aktuelt

Wijnaldum eller Sturridge for skadet Lallana mot Southampton ?

Publisert

den

Liverpool står overfor et lite skadeproblem til helgens kamp mot Southampton – da Adam Lallana skadet seg i privatkampen mot Spania i uken – så det store spørsmålet blir da hvem som vil erstatte vår eminente tekniker i helgens bortekamp mot Southampton. Daniel Sturridge virket frisk da han kom inn mot slutten av kampen mot Watford sist, og scoret også for England mot Skottland forrige helg – men noe i meg sier meg at Georginio Wijnaldum er et bedre alternativ som erstatter.

Wijnaldum gir løpskapasitet og dynamikk i midtbaneleddet, mens Sturridge har et noe mer begrenset register på defensiven. Sturridge har tidligere vist at han er mer kalkulerende i hvilke løp og press han tar (på grunn av usikkerhet rundt egen helse kanskje ?) – mens Wijnaldum har en helt annen aksjonsradius fremover i banen.

Serieleder Liverpool må regne med å være storfavoritter på St. Marys Stadium i helgen, men effekten av at Adam Lallana er uaktuell gjør det hele mer usikkert. I tillegg har Philippe Coutinho & Roberto Firmino vært på lang reise til Sør-Amerika og to kamper mot Peru & Argentina i uken som har vært – og vil ikke være tilbake i England før idag, torsdag – noe som gir marginal tilvenningstid før helgens kamp.

Firmino som har utviklet seg til en særdeles viktig spiller i det fremste pressleddet bør være relativt uthvilt og klar til kamp, da han samlet spilte kun 8 minutter i uken som gikk – mens Coutinho spilte begge kampene fullt ut.

Tidligere oppgjør hvor brasilianeren har kommet tilbake slik tett opp til kamp har han startet på benken, og fått spilleminutter mot slutten – og det kan meget vel være det som Jürgen Klopp velger denne gangen også…

En mulighet kan være å skyve Roberto Firmino ned i midtbaneleddet, og kjøre Sturridge og Origi inn på topp – som de har gjort med hell mot Southampton tidligere – men Klopp vil nok helst se for seg å unngå å bytte ut Firmino på topp – men situasjonen rundt Lallana og Coutinho tvinger trolig frem en alternativ løsning på topp…

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her
Advertisement
Klikk for å kommentere

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

This is Melwood

Ox’s emosjonelle vei tilbake | This Is Melwood

Publisert

den

Av

Alex Oxlade-Chamberlain prater åpent om den fryktelige ACL-skaden som trolig holder ham utenfor hele sesongen 2018/19. This is Melwood

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Bezzies

BEZZIES with Van Dijk & Gomez

Publisert

den

Av

Siste i LFC.tv serien av ‘Bezzies’. Vår solide defensive duo med Joe Gomez og Virgil van Dijk har funnet skikkelig tonen så langt denne sesongen – hvor mye vet de om hverandre utenfor banen ?

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

This is Melwood

This Is Melwood : Virgil Van Dijk

Publisert

den

Av

Eksklusivt intervji levert av Liverpools FC sponsor BetVictor.
Virgil Van Dijk tar oss rundt Liverpools treningsannlegg – hvor han prater om basketball, humor på innsiden og sin første tid på Anfield.

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Aktuelt

VAR i kvartfinalene i Champions League i år ?

Publisert

den

Av

Skulle Liverpool gå videre til kvartfinalene i Chamnpions League til våren, så er det meget mulig det blir introdusert VAR (Video Assisted Refereeing) allerede denne sesongen.
UEFA skal ha blitt imponert (!) over hvordan det ble håndtert i sommerens VM-sluttspill i Russland, og vurderer nå seriøst å innføre det i de siste rundene i årets Champions League skal vi tro The Times.

UEFA har vært skeptisk til det store ressursbruken det ville krevd allerede fra kvalikk og gruppespillskamper – men fra og med kvartfinalene skal det være langt mer håndterbart med tanke på personell nødvendig.

Forrige sesong ble Liverpools kamp i FA-cupen mot West Bromwich gjennomført med VAR…

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Premier League

LIVE 14:30 | Jürgen Klopp’s pre-match pressekonferanse vs. Crystal Palace

Publisert

den

Av

Følg Jürgen Klopps pressekonferanse kl. 14.30 LIVE på Liverpoolbloggen.no

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Trending