Connect with us

Aktuelt

Vi mangler klasse på backplass….

Publisert

den

Liverpool gjorde idag unna sin første kamp i International Champions Cup i Pasadena California – og med det lagets første tap i pre-season. Jürgen Klopp kan ikke ha vært mer enn sånn «passe» fornøyd med kampen – men håpet er at han ihvertfall har sett at Liverpool på backplass er i beste fall tynn suppe pr. idag.

Alberto Moreno har hatt sine kritikere siden overgangen fra Sevilla, og har viser gang på gang sine begrensede taktiske egenskaper i det defensive spillet – selv om han ikke akkurat kan ilegges skyld for scoringen idag – så er han ofte på etterskudd i dueller og når motstanderne angriper. Pr. idag har ikke Liverpool noen fullgod cover eller utfordrer for Moreno på backen etter at Brad Smith ble solgt til Bournemouth. Spørsmålet er om Ragnar Klavan som visstnok også kan bekle en backplass sees på som et alternativ på backen om skader/suspensjoner skulle inntreffe !?

Connor Randall er pr. idag backup til Nathaniel Clyne på høyrebacken, så lenge Joe Gomez fortsatt er ute med skade – og med tanke på at Clyne sliter med stram hamstring allerede før sesongen – så er det foruroligende å gå inn i de siste 14 dagene før sesongen med Randall som eneste «friske» alternativ på høyrebacken… Randall er en begrenset spiller, selv om han er rød tvers gjennom, så har han ingen store styrker annet enn innsatsen… ikke spesielt teknisk, rask, eller taktisk sterk – så er han i undertegnedes øyne høyst League One kvalitet for øyeblikket.

Med tanke på at Jon Flanagan trolig lånes ut til Burnley denne sesongen, så må det forsterkes på backplass – både venstre og høyre. Det vi har å rutte med er rett og slett tynn suppe på disse plassene for øyeblikket….

Verd å merke seg så nevnte Klopp i etterkant av kampen i natt – at det ikke er sikkert at det kommer flere spillere til Liverpool i dette overgangsvinduet….

Det er ihvertfall ganske risikabelt i mine øyne…..

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her
Advertisement
Klikk for å kommentere

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

This is Melwood

Ox’s emosjonelle vei tilbake | This Is Melwood

Publisert

den

Av

Alex Oxlade-Chamberlain prater åpent om den fryktelige ACL-skaden som trolig holder ham utenfor hele sesongen 2018/19. This is Melwood

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Bezzies

BEZZIES with Van Dijk & Gomez

Publisert

den

Av

Siste i LFC.tv serien av ‘Bezzies’. Vår solide defensive duo med Joe Gomez og Virgil van Dijk har funnet skikkelig tonen så langt denne sesongen – hvor mye vet de om hverandre utenfor banen ?

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

This is Melwood

This Is Melwood : Virgil Van Dijk

Publisert

den

Av

Eksklusivt intervji levert av Liverpools FC sponsor BetVictor.
Virgil Van Dijk tar oss rundt Liverpools treningsannlegg – hvor han prater om basketball, humor på innsiden og sin første tid på Anfield.

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Aktuelt

VAR i kvartfinalene i Champions League i år ?

Publisert

den

Av

Skulle Liverpool gå videre til kvartfinalene i Chamnpions League til våren, så er det meget mulig det blir introdusert VAR (Video Assisted Refereeing) allerede denne sesongen.
UEFA skal ha blitt imponert (!) over hvordan det ble håndtert i sommerens VM-sluttspill i Russland, og vurderer nå seriøst å innføre det i de siste rundene i årets Champions League skal vi tro The Times.

UEFA har vært skeptisk til det store ressursbruken det ville krevd allerede fra kvalikk og gruppespillskamper – men fra og med kvartfinalene skal det være langt mer håndterbart med tanke på personell nødvendig.

Forrige sesong ble Liverpools kamp i FA-cupen mot West Bromwich gjennomført med VAR…

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Premier League

LIVE 14:30 | Jürgen Klopp’s pre-match pressekonferanse vs. Crystal Palace

Publisert

den

Av

Følg Jürgen Klopps pressekonferanse kl. 14.30 LIVE på Liverpoolbloggen.no

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Trending