Connect with us

Aktuelt

Vårrengjøring på Anfield

Publisert

den

Liverpool har tilbakelagt nok en skuffende sesong. Managerbytte, 8. plass i ligaen og to tapte cupfinaler ble den endelige fasiten i debutsesongen til Jürgen Klopp. Managerbyttet har allikevel gitt grobunn  for optimisme, og ettersom om CL-plassen glapp mot Sevilla, kan Liverpool konsentrere seg 100 prosent om ligaen neste sesong.

Når Premier League sparker i gang igjen i august, kommer Liverpool derfor til å bli en klar outsider til en plass i topp 4, og her kan du finne flere gode fotballodds mens du venter på at den nye sesongen skal starte.  Mye kommer til å avhenge av hvor bra Klopp gjør det på overgangsmarkedet, og om han klarer å sette sammen en stall som passer tyskerens krevende spillestil.

Spillere som allerede har forlatt Liverpool

Det er nå klart at Jerome Sinclair går til Watford etter fire år på Anfield Road. Jordan Rossiter er klar for nyopprykkede Rangers i Skottland, mens Jose Enrique er gitt tillatelse til å prate med andre klubber. Det er ventet at Klopp kommer til å kvitte seg med mer daukjøtt, ettersom det er behov for en ordentlig oppgradering av forsvarsrekken. Spillerne virker nå å ha full tiltro til Klopps krevende system, og en mindre omfattende terminliste enn de argeste konkurrentene bør absolutt tale til Liverpools fordel neste sesong.

Benteke på vei ut

adam-lallana

Adam Lallana har fått et oppsving under Klopp, og blir en viktig brikke neste sesong. Bilde: Pannathorn Sukmanont

Kjøpet av Christian Benteke for 32,5 millioner pund gjorde at en del øyenbryn ble hevet i fjor sommer, og alt tyder på at belgieren går samme vei som Andy Carroll. Klopp har sterkt antydet at han ønsker minst seks nye spillere som kan forsterke førsteelleveren, noe som betyr at enkelte høyt gasjerte spillere må forlate Anfield. I tillegg har det svirret en del rykter om at Adam Lallana ønsker en gjenforening med Mauricio Pochettino på White Hart Lane. Dette virker allikevel usannsynlig, ettersom Lallana har utviklet seg til å bli en av Liverpools nøkkelspillere  denne våren.

 

Ombestemmer Götze seg?

Rapportene de siste dagene tyder på at Mario Götze ønsker å bli værende hos Bayern München. Tyskernes nye trener, Carlo Ancelotti, har allikevel gjort det klart at matchvinneren fra VM i Brasil er velkommen til å finne seg en ny klubb. Det blir derfor spennende å se om Klopp kan lokke den tidligere eleven sin over kanalen. Det faktum at Götze har kvittet seg med den kontroversielle agenten sin, Volker Stroth, kan allikevel tyde på at han ønsker å spille seg inn i varmen igjen hos Bayern.

Ny keeper er endelig på plass

Det er en dårlig skjult hemmelighet at ledelsen og supporterne på Anfield har vært meget misfornøyde med Simon Mignolets variable innsats mellom stengene. Loris Karius har derfor blitt hentet fra Mainz for 4,7 millioner pund. I tillegg vender den serbiske landslagsspilleren Marko Grujic tilbake til Merseyside etter å ha vært på lån hos Røde Stjerne. Serberen ble signert i det forrige overgangsvinduet, men ble umiddelbart lånt tilbake til moderklubben. Det blir derfor spennende å se om han går rett inn i forsvaret til høsten, men vi kommer nok til å se flere forsterkninger i denne lagdelen i løpet av sommeren.

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her
Advertisement
Klikk for å kommentere

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

This is Melwood

Ox’s emosjonelle vei tilbake | This Is Melwood

Publisert

den

Av

Alex Oxlade-Chamberlain prater åpent om den fryktelige ACL-skaden som trolig holder ham utenfor hele sesongen 2018/19. This is Melwood

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Bezzies

BEZZIES with Van Dijk & Gomez

Publisert

den

Av

Siste i LFC.tv serien av ‘Bezzies’. Vår solide defensive duo med Joe Gomez og Virgil van Dijk har funnet skikkelig tonen så langt denne sesongen – hvor mye vet de om hverandre utenfor banen ?

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

This is Melwood

This Is Melwood : Virgil Van Dijk

Publisert

den

Av

Eksklusivt intervji levert av Liverpools FC sponsor BetVictor.
Virgil Van Dijk tar oss rundt Liverpools treningsannlegg – hvor han prater om basketball, humor på innsiden og sin første tid på Anfield.

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Aktuelt

VAR i kvartfinalene i Champions League i år ?

Publisert

den

Av

Skulle Liverpool gå videre til kvartfinalene i Chamnpions League til våren, så er det meget mulig det blir introdusert VAR (Video Assisted Refereeing) allerede denne sesongen.
UEFA skal ha blitt imponert (!) over hvordan det ble håndtert i sommerens VM-sluttspill i Russland, og vurderer nå seriøst å innføre det i de siste rundene i årets Champions League skal vi tro The Times.

UEFA har vært skeptisk til det store ressursbruken det ville krevd allerede fra kvalikk og gruppespillskamper – men fra og med kvartfinalene skal det være langt mer håndterbart med tanke på personell nødvendig.

Forrige sesong ble Liverpools kamp i FA-cupen mot West Bromwich gjennomført med VAR…

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Premier League

LIVE 14:30 | Jürgen Klopp’s pre-match pressekonferanse vs. Crystal Palace

Publisert

den

Av

Følg Jürgen Klopps pressekonferanse kl. 14.30 LIVE på Liverpoolbloggen.no

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Trending