Connect with us

Aktuelt

Spillerklausuler – på grensen til det latterlige ?

Publisert

den

Mario Balotelli hadde etter rapporter å dømme siste dagene en «god oppførsel» klausul i sin Liverpool kontrakt som ville gi han £1m ekstra per. år om han ikke fikk flere enn 2 røde kort pr. sesong… Det er forsåvidt greit at Mario har hatt problemer med oppførselen tidligere, men allerede på 2 røde kort begynner det å bli ganske mange røde – selv for Mario… Selve klausulen i seg selv sier ganske mye om hvilke forventninger klubben hadde til Balotelli da han kom – og egentlig kan man undre seg over hvorfor de samtidig skulle være villig til å betale £16m for en spiller som de tydeligvis var såpass usikker på…..   Selv hadde jeg tro på at Balotelli kunne vise sitt beste under Rodgers, men så feil kan man altså ta….

Roberto Firmino kommer det frem i dag at også har en noe spesiell klausul som spesifisert hindrer Arsenal å utløse kjøpsklausulen hans på £83m…… tydelig at episoden med Luis Suarez og £40m +1 pund har gjort sitt inntrykk på sjefene på Anfield… hehe 🙂

 

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her
Advertisement
Klikk for å kommentere

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

This is Melwood

Ox’s emosjonelle vei tilbake | This Is Melwood

Publisert

den

Av

Alex Oxlade-Chamberlain prater åpent om den fryktelige ACL-skaden som trolig holder ham utenfor hele sesongen 2018/19. This is Melwood

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Bezzies

BEZZIES with Van Dijk & Gomez

Publisert

den

Av

Siste i LFC.tv serien av ‘Bezzies’. Vår solide defensive duo med Joe Gomez og Virgil van Dijk har funnet skikkelig tonen så langt denne sesongen – hvor mye vet de om hverandre utenfor banen ?

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

This is Melwood

This Is Melwood : Virgil Van Dijk

Publisert

den

Av

Eksklusivt intervji levert av Liverpools FC sponsor BetVictor.
Virgil Van Dijk tar oss rundt Liverpools treningsannlegg – hvor han prater om basketball, humor på innsiden og sin første tid på Anfield.

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Aktuelt

VAR i kvartfinalene i Champions League i år ?

Publisert

den

Av

Skulle Liverpool gå videre til kvartfinalene i Chamnpions League til våren, så er det meget mulig det blir introdusert VAR (Video Assisted Refereeing) allerede denne sesongen.
UEFA skal ha blitt imponert (!) over hvordan det ble håndtert i sommerens VM-sluttspill i Russland, og vurderer nå seriøst å innføre det i de siste rundene i årets Champions League skal vi tro The Times.

UEFA har vært skeptisk til det store ressursbruken det ville krevd allerede fra kvalikk og gruppespillskamper – men fra og med kvartfinalene skal det være langt mer håndterbart med tanke på personell nødvendig.

Forrige sesong ble Liverpools kamp i FA-cupen mot West Bromwich gjennomført med VAR…

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Premier League

LIVE 14:30 | Jürgen Klopp’s pre-match pressekonferanse vs. Crystal Palace

Publisert

den

Av

Følg Jürgen Klopps pressekonferanse kl. 14.30 LIVE på Liverpoolbloggen.no

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Trending