Connect with us

Aktuelt

Skadeproblemene begynner å merkes….

Publisert

den

Liverpool gikk på nytt poengtap hjemme mot West Ham igår (2-2), og på tross av en relativt sett god kamp – og en kamp vi virkelig SKULLE vunnet sett sjanser å spill under ett – men som mot Bournemouth så sliter vi fortsatt med kvaliteten mellom stengene. Karius hadde en meget svak kamp mot Bournemouth sist (skulle tatt ihvertfall 2 av målene), og var langt fra patent på Dimitry Payet sitt frisparkmål igår heller…

Liverpool gjør alt i alt en god kamp, og hadde vi satt sjansene våre hadde dette mer blitt en liten palgsom notis – men når vi er begynt å bli nokså inneffektive fremover blir det mer påfallende at vi ikke har en patent sisteskanse i de bakre rekker som gir trygghet og ro i forsvaret….

Før kampen igår måtte Emre Can kaste inn håndkleet med en smell på trening, og i pausen måtte Dejan Lovren ut med en kjenning i hamstringen – og ble erstattet av Ragnar Klavan – som forøvrig spilte en meget oppløftende omgang sammen med Matip i 2.omgang på Anfield.

Verd å merke seg igår var at Liverpool hadde en meget ung benk, og få erfarne alternativer å kalle på til for å snu kampen igår – med Ben Woodburn, Ovie Ejaria og Trent Alexander Arnold… bredden i troppen har blitt merkbart tynnet ut de siste ukene med skader, og krysser fingrene for at vi kommer oss gjennom de neste par kampene med poeng og 0 nye på behandlingsbenken – for snart må vi begynne å benytte de nevnte ungguttene fra start om det ikke snurt snart…. og spørs om det er ideelt for deres fremtidige utvikling å bli tillagt så mye press så tidlig…..

Liverpool kan ellers også risikere å miste Sadio Mane til suspensjon, etter at det verserer video og bilder av Mané som etter sigende slår Andy Carroll i magen under en opphetet diskusjon i straffefeltet til West Ham – men her avhenger det meste av dommer rapporten til Mark Clattenburg i etterkant….. en potensiell 3 kampers karantene på Mané ville effektivt satt ham utenfor for resten av kampene for Liverpool frem til Februar – grunnet hans deltagelse i Afrikamesterskapet i Januar.

Mané har ikke vært helt sitt gamle jeg i det siste, men var sterkt delaktig i begge Liverpools mål igår – fremspillet til Lallana, og innlegget som via hanskene til Randolph ble ekspedert i mål av Divock Origi – hans 4. mål på like mange kamper på rad….

Neste kamp er borte mot Middlesbrough – som på sin muligens må stille selv uten Alvaro Negredo og Gaston Ramirez grunnet skader….

 

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her
Advertisement
Klikk for å kommentere

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

This is Melwood

Ox’s emosjonelle vei tilbake | This Is Melwood

Publisert

den

Av

Alex Oxlade-Chamberlain prater åpent om den fryktelige ACL-skaden som trolig holder ham utenfor hele sesongen 2018/19. This is Melwood

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Bezzies

BEZZIES with Van Dijk & Gomez

Publisert

den

Av

Siste i LFC.tv serien av ‘Bezzies’. Vår solide defensive duo med Joe Gomez og Virgil van Dijk har funnet skikkelig tonen så langt denne sesongen – hvor mye vet de om hverandre utenfor banen ?

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

This is Melwood

This Is Melwood : Virgil Van Dijk

Publisert

den

Av

Eksklusivt intervji levert av Liverpools FC sponsor BetVictor.
Virgil Van Dijk tar oss rundt Liverpools treningsannlegg – hvor han prater om basketball, humor på innsiden og sin første tid på Anfield.

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Aktuelt

VAR i kvartfinalene i Champions League i år ?

Publisert

den

Av

Skulle Liverpool gå videre til kvartfinalene i Chamnpions League til våren, så er det meget mulig det blir introdusert VAR (Video Assisted Refereeing) allerede denne sesongen.
UEFA skal ha blitt imponert (!) over hvordan det ble håndtert i sommerens VM-sluttspill i Russland, og vurderer nå seriøst å innføre det i de siste rundene i årets Champions League skal vi tro The Times.

UEFA har vært skeptisk til det store ressursbruken det ville krevd allerede fra kvalikk og gruppespillskamper – men fra og med kvartfinalene skal det være langt mer håndterbart med tanke på personell nødvendig.

Forrige sesong ble Liverpools kamp i FA-cupen mot West Bromwich gjennomført med VAR…

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Premier League

LIVE 14:30 | Jürgen Klopp’s pre-match pressekonferanse vs. Crystal Palace

Publisert

den

Av

Følg Jürgen Klopps pressekonferanse kl. 14.30 LIVE på Liverpoolbloggen.no

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Trending