Connect with us

Aktuelt

Quincy Promes: En perfekt backup for Sadio Mané ?

Publisert

den

Liverpool går inn i noen særdeles viktige måneder som langt på vei vil definere hvordan sesongen kommer til å bli, og med tanke på at Adam Lallana er ute i 2-3 uker med skade – og Sadio Mané borte i Januar med Senegal i Afrikamesterskapet – så virker det mer og mer sannsynlig at Liverpool trenger ytterligere forsterkninger i tidlig i Januar-vinduet..

Siste som har vært linket mer og mer siste par ukene er Spartak Moskva vingen Quincy Promes – og etter å ha sjekket nærmere opp i denne spilleren er det lett å se hvorfor potensielt Jürgen Klopp tenker å hente kantspilleren – det virker mer og mer som en lik-for-lik backup for Sadio Mané. Han innehar veldig mye av de samme ferdighetene og potensialet som vår eminente kantspiller. Nå er selvsagt spranget langt fra russisk fotball til engelsk fotball, men dette er et meget godt emne.

Alderen på 24-år og faktum at han ikke har mange landskamper for Nederland, kan langt på vei tolkes som om et tegn på at han kanskje ikke er så bra som rapportene vil ha det til – men etter overgangen fra FC Twente sommeren 2014 og til nå står han bokført med 36 mål på 71 kamper i Russland – og dette hovedsaklig fra en vingposisjon.

Quincy Promes har i mine øyne alle forutsetninger for å bli en TYPISK Klopp signering, og ville utgjort en potensielt sett formidabel trussel for motstanderne med Coutinho, Lallana, Firmino, Mané, Sturridge og Origi… da begynner vi å snakke dekning på mange plasser 🙂

Overgangssummen vil trolig ligge på £20-£25 millioner etter rapportene…

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her
Advertisement
Klikk for å kommentere

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

This is Melwood

Ox’s emosjonelle vei tilbake | This Is Melwood

Publisert

den

Av

Alex Oxlade-Chamberlain prater åpent om den fryktelige ACL-skaden som trolig holder ham utenfor hele sesongen 2018/19. This is Melwood

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Bezzies

BEZZIES with Van Dijk & Gomez

Publisert

den

Av

Siste i LFC.tv serien av ‘Bezzies’. Vår solide defensive duo med Joe Gomez og Virgil van Dijk har funnet skikkelig tonen så langt denne sesongen – hvor mye vet de om hverandre utenfor banen ?

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

This is Melwood

This Is Melwood : Virgil Van Dijk

Publisert

den

Av

Eksklusivt intervji levert av Liverpools FC sponsor BetVictor.
Virgil Van Dijk tar oss rundt Liverpools treningsannlegg – hvor han prater om basketball, humor på innsiden og sin første tid på Anfield.

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Aktuelt

VAR i kvartfinalene i Champions League i år ?

Publisert

den

Av

Skulle Liverpool gå videre til kvartfinalene i Chamnpions League til våren, så er det meget mulig det blir introdusert VAR (Video Assisted Refereeing) allerede denne sesongen.
UEFA skal ha blitt imponert (!) over hvordan det ble håndtert i sommerens VM-sluttspill i Russland, og vurderer nå seriøst å innføre det i de siste rundene i årets Champions League skal vi tro The Times.

UEFA har vært skeptisk til det store ressursbruken det ville krevd allerede fra kvalikk og gruppespillskamper – men fra og med kvartfinalene skal det være langt mer håndterbart med tanke på personell nødvendig.

Forrige sesong ble Liverpools kamp i FA-cupen mot West Bromwich gjennomført med VAR…

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Premier League

LIVE 14:30 | Jürgen Klopp’s pre-match pressekonferanse vs. Crystal Palace

Publisert

den

Av

Følg Jürgen Klopps pressekonferanse kl. 14.30 LIVE på Liverpoolbloggen.no

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Trending