Connect with us

Aktuelt

Mamadou Sakho sendt hjem fra touren…

Publisert

den

Mamadou Sakho er sendt hjem fra treningsleiren i USA – angivelig for å fokusere bedre på å bli klar av skaden han har pådratt seg i achilles’en – men med både Lucas ute med skade (1 mnd) samt Joe Gomez – som begge fortsatt er med på touren – så kan det virke som en lettkjøpt forklaring….

Symptomatisk nok spøkte Jürgen Klopp med å la Sakho bli igjen på Alcatraz etter besøket nylig, men har istedenfor valgt å sende ham hjem til Liverpool for å fokusere bedre på rehabiliteringen av skaden sin. Trolig har Klopp følt at Sakho ikke har tatt rehabiliteringen seriøst nok under leiren, og tatt grep – men inntil det kommer noe offisielt blir det bare spekulasjoner.

Mamadou Sakho byttet ellers draktnummer fra 17 til 3 nylig – så får vi se om Sakho får spilletid med sitt nye draktnummer, eller vil bli forsøkt solgt i sommer…. Pressen spekulerer i at Sakhos fremtid er usikker som følge av hjemsendelsen, og Liverpools ønske om ikke å kommentere hjemsendelsen ytterligere har ikke akkurat dempet spkulasjoner om at Sakho kan ha kommet på kant med trenerteamet «over-there»…..

NB! Brad Smith reiste med samme fly hjem til England, for å gjennomgå medisinsk test med Bournemouth i forbindelse med £3-4m overgang kommende dagene – og blir med det den andre Liverpool spiller som forlater klubben til fordel for sørkystklubben denne sommeren. Jordon Ibe fullførte sin £15m overgang for en knapp uke siden….

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her
Advertisement
Klikk for å kommentere

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

This is Melwood

Ox’s emosjonelle vei tilbake | This Is Melwood

Publisert

den

Av

Alex Oxlade-Chamberlain prater åpent om den fryktelige ACL-skaden som trolig holder ham utenfor hele sesongen 2018/19. This is Melwood

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Bezzies

BEZZIES with Van Dijk & Gomez

Publisert

den

Av

Siste i LFC.tv serien av ‘Bezzies’. Vår solide defensive duo med Joe Gomez og Virgil van Dijk har funnet skikkelig tonen så langt denne sesongen – hvor mye vet de om hverandre utenfor banen ?

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

This is Melwood

This Is Melwood : Virgil Van Dijk

Publisert

den

Av

Eksklusivt intervji levert av Liverpools FC sponsor BetVictor.
Virgil Van Dijk tar oss rundt Liverpools treningsannlegg – hvor han prater om basketball, humor på innsiden og sin første tid på Anfield.

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Aktuelt

VAR i kvartfinalene i Champions League i år ?

Publisert

den

Av

Skulle Liverpool gå videre til kvartfinalene i Chamnpions League til våren, så er det meget mulig det blir introdusert VAR (Video Assisted Refereeing) allerede denne sesongen.
UEFA skal ha blitt imponert (!) over hvordan det ble håndtert i sommerens VM-sluttspill i Russland, og vurderer nå seriøst å innføre det i de siste rundene i årets Champions League skal vi tro The Times.

UEFA har vært skeptisk til det store ressursbruken det ville krevd allerede fra kvalikk og gruppespillskamper – men fra og med kvartfinalene skal det være langt mer håndterbart med tanke på personell nødvendig.

Forrige sesong ble Liverpools kamp i FA-cupen mot West Bromwich gjennomført med VAR…

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Premier League

LIVE 14:30 | Jürgen Klopp’s pre-match pressekonferanse vs. Crystal Palace

Publisert

den

Av

Følg Jürgen Klopps pressekonferanse kl. 14.30 LIVE på Liverpoolbloggen.no

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Trending