Connect with us

Aktuelt

Liverpool knuste Bayern Munchen på Allianz Arena…

Publisert

den

Liverpool rundspilte Bayern Munchen etter alle kunstens regler igår kveld, og selvtilliten inn mot Watford kampen neste helg bør være stor – og igjen kom også Mohamad Salah på scoringslisten – hans 4. mål i pre-season – og det kunne lett vært flere… Sadio Mane er tilbake i godt lekent humør, med en scoring og flere fine detaljer i angrep – et angrep som kommer til å by på problemer for de fleste denne sesongen med mobiliteten og hurtigheten til Mane, Fimino og Salah… 🙂

Et skår i gleden var det derimot at Daniel Sturridge fikk en kjenning i lårmuskelen da han på utsøkt vis vippet inn 3-0 på slutten av kampen, selv om han bagateliserte det hele selv etter kampen… men skadene bekymrer nok helt klart Klopp – og spørsmålet er om ikke det vil få Klopp til å vurdere om han ikke bør hente inn en ekstra spiss før overgangsvinduet stenger….

En spiller som virkelig imponerte igår var Alberto Moreno med sine 2 målgivende pasninger og fremragende offensive backspill… men så er det også hans styrke også, det er det defensive som er hans største svakhet…og den ble han ikke tilstrekkelig utfordret på igår…

Time will tell!

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her
Advertisement
Klikk for å kommentere

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

This is Melwood

Ox’s emosjonelle vei tilbake | This Is Melwood

Publisert

den

Av

Alex Oxlade-Chamberlain prater åpent om den fryktelige ACL-skaden som trolig holder ham utenfor hele sesongen 2018/19. This is Melwood

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Bezzies

BEZZIES with Van Dijk & Gomez

Publisert

den

Av

Siste i LFC.tv serien av ‘Bezzies’. Vår solide defensive duo med Joe Gomez og Virgil van Dijk har funnet skikkelig tonen så langt denne sesongen – hvor mye vet de om hverandre utenfor banen ?

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

This is Melwood

This Is Melwood : Virgil Van Dijk

Publisert

den

Av

Eksklusivt intervji levert av Liverpools FC sponsor BetVictor.
Virgil Van Dijk tar oss rundt Liverpools treningsannlegg – hvor han prater om basketball, humor på innsiden og sin første tid på Anfield.

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Aktuelt

VAR i kvartfinalene i Champions League i år ?

Publisert

den

Av

Skulle Liverpool gå videre til kvartfinalene i Chamnpions League til våren, så er det meget mulig det blir introdusert VAR (Video Assisted Refereeing) allerede denne sesongen.
UEFA skal ha blitt imponert (!) over hvordan det ble håndtert i sommerens VM-sluttspill i Russland, og vurderer nå seriøst å innføre det i de siste rundene i årets Champions League skal vi tro The Times.

UEFA har vært skeptisk til det store ressursbruken det ville krevd allerede fra kvalikk og gruppespillskamper – men fra og med kvartfinalene skal det være langt mer håndterbart med tanke på personell nødvendig.

Forrige sesong ble Liverpools kamp i FA-cupen mot West Bromwich gjennomført med VAR…

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Premier League

LIVE 14:30 | Jürgen Klopp’s pre-match pressekonferanse vs. Crystal Palace

Publisert

den

Av

Følg Jürgen Klopps pressekonferanse kl. 14.30 LIVE på Liverpoolbloggen.no

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Trending