Connect with us

Aktuelt

L’Equipe: Mamadou Sakho forlater Liverpool i Januar

Publisert

den

Liverpool avanserte til kvartfinalen i EFL Cup igår, men det var igjen uten Mamadou Sakho på banen – selv om Dejan Lovren og Joel Matip fikk hvile inn mot kampen i helgen. Liverpools midtforsvar bestod av Ragnar Klavan og Lucas Leiva – og var et tydelig signal fra Jürgen Klopp om at selv om at han akter å stå for det som han ga beskjed om til Sakho i sommer – at han burde finne seg en annen klubb på utlån – men nektet bl.a å melde overgang til Stoke før vinduet stengte 1.september – til Klopps store frustrasjon.

Mamadou Sakho ble som kjent sendt hjem fra USA-touren i sommer grunnet brudd på flere av retningslinjene, kom for sent til fellesmåltider, trening og behandling (for en achillesskade) – og ble stemplet som uprofesjonell – men også hans stadige sosiale medier krumspring via bl.a SnapChat skal også ha forarget ledelsen i klubben – og de så ingen annen utvei enn å sende ham hjem tidlig… dette kom på toppen av den famøse episoden med slankemiddelet som satt ham i dopingkarantene – og dermed mistet Europa League finalen mot Sevilla og hele serieinnspurten.

Det har med andre ord ikke vært noe gode 6 måneder for den franske landslagsspilleren….

Mamadou Sakho har vært en populær mann blant fansen lenge, men mer og mer av fansen stiller seg bak Klopp og den avgjørelsen som er tatt (spesielt med tanke på den gode starten på sesongen Liverpool har hatt uten Sakho på banen).

Mamadou Sakho har gjort sitt beste på U23-laget de siste ukene, og bidratt til at laget har klatret helt i toppen på U23-tabellen etter en litt dårlig start – men det synes altså klart at hans fremtid på A-laget til Liverpool virker blek. Det virker å være ingen vei tilbake, og at Klopp velger f.eks midtbanespilleren Lucas Leiva som midtstopper istedenfor Mamadou Sakho sier det meste egentlig (selv om Lucas Leiva generelt har klart seg veldig bra de gangene han har blitt bedt om å spille stopper for Klopp)..

Det ryktes as bunnplasserte Lille i den franske toppdivisjonen er interessert i å hente Sakho på lån i Januar – så spørs det om Liverpool ønsker primært og selge – eller om de er likeglad til å få bort Sakho og problemene som omkranser han ved første og beste anledning. Sakho er ihvertfall som «damaged goods» å regne – og spørs hvor mye av de £17m (som Liverpool betalte PSG da de kjøpte ham for 3 sesonger siden) vi får igjen for ham…

Alt i alt er sagaen rundt Mamadou Sakho litt trist – da han virkelig hadde begynt å slå rot på Merseyside i lokalsamfunnet, etc – men han ble tydeligvis LITT for relaxed i møte med Jürgen Klopp og hans lederstil…..

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her
Advertisement
Klikk for å kommentere

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

This is Melwood

This Is Melwood : Virgil Van Dijk

Publisert

den

Av

Eksklusivt intervji levert av Liverpools FC sponsor BetVictor.
Virgil Van Dijk tar oss rundt Liverpools treningsannlegg – hvor han prater om basketball, humor på innsiden og sin første tid på Anfield.

(2 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Aktuelt

VAR i kvartfinalene i Champions League i år ?

Publisert

den

Av

Skulle Liverpool gå videre til kvartfinalene i Chamnpions League til våren, så er det meget mulig det blir introdusert VAR (Video Assisted Refereeing) allerede denne sesongen.
UEFA skal ha blitt imponert (!) over hvordan det ble håndtert i sommerens VM-sluttspill i Russland, og vurderer nå seriøst å innføre det i de siste rundene i årets Champions League skal vi tro The Times.

UEFA har vært skeptisk til det store ressursbruken det ville krevd allerede fra kvalikk og gruppespillskamper – men fra og med kvartfinalene skal det være langt mer håndterbart med tanke på personell nødvendig.

Forrige sesong ble Liverpools kamp i FA-cupen mot West Bromwich gjennomført med VAR…

(3 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Premier League

LIVE 14:30 | Jürgen Klopp’s pre-match pressekonferanse vs. Crystal Palace

Publisert

den

Av

Følg Jürgen Klopps pressekonferanse kl. 14.30 LIVE på Liverpoolbloggen.no

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

pressekonferanse

LIVE: Jürgen Klopp’s Pre-Match vs. West Ham Pressekonferanse kl. 11.45

Publisert

den

Av

Følg Jürgen Klopps pressekonferanse kl. 11.45 LIVE på Liverpoolbloggen.no

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

DeadlineDay

Danny Ings på lån – og så permanent til Southampton neste sommer

Publisert

den

Av

Liverpool hadde en stille Deadline Day da vi hadde gjort unna overgangene våre tidlig i år – og må sies å ha vært et meget vellykket overgangsvindu – i motsetning til flere av våre direkte konkurrenter om topp plasseringene i Premier League. Liverpool ble klubben som brukte mest, men effektivt har vi i bunn og grunn brukt pengene vi fikk for Coutinho i Januar denne sommeren – så netto så er det så avgjort ikke så ille 🙂

Det kan fortsatt forsvinne spillere permanent (utlandet) eller på lån (championship og til utlandet) frem til 31.08.18 – men nå er det ubønnhørlig stopp for innkommende frem til 1.januar 2019 for Premier League klubbene.

Danny Ings forlot Liverpool helt på tampen igår kveld, og har signert for 4 år for sørkystklubben – så kanskje på tide at vi gir litt tilbake til dem også. Overgangen er første sesongen et rent lån, men at overgangen gjøres permanent fra 01.07.19 for 3 år – og Soton er forpliktet til å kjøpe ham for £18m + 2m ved visse klausuler. Liverpool har også sikret seg 20% av et eventuelt videresalg av den populære spilleren. Ings kom til Liverpool for £6,5m i 2015, og når han nå forlater klubben neste sommer må klubben også ut med 20% av overskuddet til Burnley som del av avtale om 20% videresalgsklausul som også de satt inn i avtalen den gangen….

Vi ønsker Danny Ings all lykke i sesongen og tiden som kommer – en fantastisk hyggelig og flott spiller – som desverre fikk sin tid på Anfieldf ødelagt av to stygge korsbåndskader – som igjen gjorde at det stoppet på 25 kamper og 4 mål for A-laget.

 

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her
Advertisement

Facebook

Mest populært

Advertisement

Trending