Connect with us

Aktuelt

Latterlige påstander fra italiensk nyhetsbyrå om Liverpool-fansen

ANSA mener at opp mot 20% av de tilreisende Liverpool-fansen til Roma neste onsdag er potensielle bråkmakere

Publisert

den

Liverpool har avvist latterlige påstander i Italia, som mener at rundt 1000 fans som reiser til Roma for andre etappe i Champions League-semifinalen, er potensielle trøbbelmakere.

Det italienske nyhetsbyrået ANSA siterer «politikilder» i en historie som advarsel om at av de 5.000 røde tilhengerne som reiser til Stadio Olimpico neste onsdag, at «nesten 1000 av dem vil være hooligans og dermed en stor fare i forhold til å  utøve vold».

Liverpool FC’s tilhengerforbindelse Tony Barrett tweeter: «Ingenting å underbygge dette latterlige kravet. Ingen intelligens, ingen sitater, nei ingenting.»

«Hvis en overskriftsfigur er ønsket, bruk denne – ingen Liverpool-supportere er blitt arrestert i Europa denne sesongen.»

Liverpool har store bekymringer for sikkerheten til sine supporteree etter angrepet av Roma Ultras på Anfield tirsdag kveld, noe som etterlot bl.a 53 år gamle irske Sean Cox i koma med alvorlige hodeskader.

En delegasjon fra Liverpool er i den italienske hovedstaden i dag for samtaler med Roma, UEFA og italiensk politiet om sikkerhetsoperasjonen for andre og avgjørende kamp neste onsdag.

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her
Advertisement
Klikk for å kommentere

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

This is Melwood

Ox’s emosjonelle vei tilbake | This Is Melwood

Publisert

den

Av

Alex Oxlade-Chamberlain prater åpent om den fryktelige ACL-skaden som trolig holder ham utenfor hele sesongen 2018/19. This is Melwood

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Bezzies

BEZZIES with Van Dijk & Gomez

Publisert

den

Av

Siste i LFC.tv serien av ‘Bezzies’. Vår solide defensive duo med Joe Gomez og Virgil van Dijk har funnet skikkelig tonen så langt denne sesongen – hvor mye vet de om hverandre utenfor banen ?

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

This is Melwood

This Is Melwood : Virgil Van Dijk

Publisert

den

Av

Eksklusivt intervji levert av Liverpools FC sponsor BetVictor.
Virgil Van Dijk tar oss rundt Liverpools treningsannlegg – hvor han prater om basketball, humor på innsiden og sin første tid på Anfield.

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Aktuelt

VAR i kvartfinalene i Champions League i år ?

Publisert

den

Av

Skulle Liverpool gå videre til kvartfinalene i Chamnpions League til våren, så er det meget mulig det blir introdusert VAR (Video Assisted Refereeing) allerede denne sesongen.
UEFA skal ha blitt imponert (!) over hvordan det ble håndtert i sommerens VM-sluttspill i Russland, og vurderer nå seriøst å innføre det i de siste rundene i årets Champions League skal vi tro The Times.

UEFA har vært skeptisk til det store ressursbruken det ville krevd allerede fra kvalikk og gruppespillskamper – men fra og med kvartfinalene skal det være langt mer håndterbart med tanke på personell nødvendig.

Forrige sesong ble Liverpools kamp i FA-cupen mot West Bromwich gjennomført med VAR…

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Premier League

LIVE 14:30 | Jürgen Klopp’s pre-match pressekonferanse vs. Crystal Palace

Publisert

den

Av

Følg Jürgen Klopps pressekonferanse kl. 14.30 LIVE på Liverpoolbloggen.no

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Trending