Connect with us

Aktuelt

Klopp vraker Loris Karius til Middlesbrough kampen ikveld!

Publisert

den

Jürgen Klopp velger ikveld å vrake Loris Karius i målet mot Middlesbrough etter en serie med svake opptredner den siste tiden – noe annet ville vært særdeles rart i mine øyne – hvis det skal være en reell konkurranse situasjon mellom keeperne i klubben.

Karius har spilt direkte svakt i flere av de siste kampene, mens Simon Mignolet gjorde sine saker bra mellom stengene mot Leeds i EFL Cup forleden – så det er dermed på sin plass at Karius nå får hvile / Mignolet får en sjanse igjen.

Spennende å se hvilke andre endringer det blir på laget til kveldens kamp på Riverside – en arena vi bare har scoret 1 gang siste 7 oppgjørene – så noen målfest blir det trolig ikke mot et hjemmelag som slipper inn veldig få mål – og har også gode resultater mot flere av topplagene i det siste (Manchester City og Arsenal spilte begge 1-1) riktignok på bortebane. Hjemme har det gått mer så-som-så – men ikveld er det ikke annet å forvente at Middlesbrough vil være mer enn tilfreds med å ligge bak å satse på kontringer mot sin raske kantspiller Adama Traore….

Et tidlig mål for Liverpool ville gjort det hele meget interessant på østkysten ikveld – vel vitende om at en 3 målsseier ikveld sikrer 2.plass etter at Arsenal gikk på et noe overraskende tap igår kveld mot Everton på Goodison Park!

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her
Advertisement
Klikk for å kommentere

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

This is Melwood

Ox’s emosjonelle vei tilbake | This Is Melwood

Publisert

den

Av

Alex Oxlade-Chamberlain prater åpent om den fryktelige ACL-skaden som trolig holder ham utenfor hele sesongen 2018/19. This is Melwood

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Bezzies

BEZZIES with Van Dijk & Gomez

Publisert

den

Av

Siste i LFC.tv serien av ‘Bezzies’. Vår solide defensive duo med Joe Gomez og Virgil van Dijk har funnet skikkelig tonen så langt denne sesongen – hvor mye vet de om hverandre utenfor banen ?

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

This is Melwood

This Is Melwood : Virgil Van Dijk

Publisert

den

Av

Eksklusivt intervji levert av Liverpools FC sponsor BetVictor.
Virgil Van Dijk tar oss rundt Liverpools treningsannlegg – hvor han prater om basketball, humor på innsiden og sin første tid på Anfield.

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Aktuelt

VAR i kvartfinalene i Champions League i år ?

Publisert

den

Av

Skulle Liverpool gå videre til kvartfinalene i Chamnpions League til våren, så er det meget mulig det blir introdusert VAR (Video Assisted Refereeing) allerede denne sesongen.
UEFA skal ha blitt imponert (!) over hvordan det ble håndtert i sommerens VM-sluttspill i Russland, og vurderer nå seriøst å innføre det i de siste rundene i årets Champions League skal vi tro The Times.

UEFA har vært skeptisk til det store ressursbruken det ville krevd allerede fra kvalikk og gruppespillskamper – men fra og med kvartfinalene skal det være langt mer håndterbart med tanke på personell nødvendig.

Forrige sesong ble Liverpools kamp i FA-cupen mot West Bromwich gjennomført med VAR…

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Premier League

LIVE 14:30 | Jürgen Klopp’s pre-match pressekonferanse vs. Crystal Palace

Publisert

den

Av

Følg Jürgen Klopps pressekonferanse kl. 14.30 LIVE på Liverpoolbloggen.no

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Trending