Connect with us

Aktuelt

Kan Liverpool gå helt til topps i år?

Publisert

den

Premier League-sesongen er endelig i gang på Anfield Road, og Liverpool fikk en knallstart med å slå tilttelrival Arsenal 4–3 på Emirates i seriepremieren. I tillegg ble europeiske storheter som AC Milan og Barcelona satt på plass i sesongoppkjøringen.

De positive resultatene har gitt grobunn for optimisme, og det finnes et berettiget håp om å kjempe om en plass i topp 4 og ligatittelen denne sesongen. Liverpool skal ikke delta i europacupene, og Klopp kan derfor satse for fullt på ligaen.

Mange lag om beinet

Man skal allikevel ikke stikke under en stol at et par andre klubber har sterkere lag enn Liverpool på papiret, og en del marginer blir derfor nødt til å gå Anfield-klubbens vei. Den rekordjevne ligaen gjør at det blir mer utfordrende enn noen gang å prikke inn riktige fotball tips i løpet av den lange Premier League-sesongen, og Liverpool er avhengig av at spillere som  Phillippe Coutinho, Adam Lallana og Sadio Mane holder seg skadefrie. I skrivende stund får du 8.00 i odds på at Liverpool vinner Premier League, men dette krever at Klopp forbedrer laget enda mer og kanskje henter inn et par nye fjes i løpet av høstens overgangsvindu. Mange lag kan gå til topps i årets Premier League, og Liverpools hovedutfordrere blir de to Manchester-klubbene, Tottenham, Arsenal og Chelsea.

Sturridge må bli kvitt skadeproblemene

Christian Bentekes tid i Liverpool har ikke gått som forventet, og spissen er i fullt firsprang på vei bort fra Anfield. Bilde: Erik Drost

Christian Bentekes tid i Liverpool har ikke gått som forventet, og spissen er i fullt firsprang på vei bort fra Anfield.

Nøkkelen til at Liverpool kan gå helt til topps ligger i at Daniel Sturridge kommer seg på banen igjen. Den engelske landslagsspissen har vært småskadet helt siden overgangen fra Chelsea, men forhåpentligvis kan Klopp matche ham på et forsiktig nivå, sånn at han kan komme tilbake på banen i godt gammelt slag. Begge de store sommersigneringene Wijnaldum og Mané gjorde en god kamp mot Arsenal, og det blir spennende å se om Liverpool gjør nye framstøt i markedet. Mye av dette avhenger av Benteke blir solgt før overgangsvinduet løper ut. Crystal Palace virker som den mest interesserte kandidaten, men Liverpool holder fast på at de ønsker minst 30 millioner pund. Londonlaget har tilbudt 23 millioner nå pluss 7 millioner ekstra hvis belgieren gjør det bra, men det virker som Liverpool ønsker hele beløpet betalt inn umiddelbart.

Burnley må slås på lørdag

Liverpool har fått en tøff start på sesongen med tre bortekamper, noe som skyldes ferdigstillelsen av den nye hovedtribunen på Anfield, og på lørdag står nyopprykkede Burnley på motsatt banehalvdel. The Clarets er soleklare nedrykkskandidater, og Liverpool blir nødt til å vise hvor skapet skal stå i denne kampen. Deretter venter Tottenham på White Hart Lane. Dette er nok en bortekamp mot en tittelutfordrer, men Liverpool har oppnådd noen veldig gode resultater borte mot Spurs de siste sesongene, og det er lov å håpe at den gode trenden kan fortsette.

Cupene bør nedprioriteres

Klopp er en vinnerskalle, men denne sesongen bør han nedprioritere begge de hjemlige cupene. Liverpool åpner i ligacupen borte mot Burton, og forhåpentligvis er det de nest beste som kommer til å delta i denne turneringen. Det er hevet over enhver tvil at belastningen på stallen ble alt for tung forrige vinter. Det må allikevel understrekes at laget ikke kommer til å være opptatt med europacupspill denne gangen, men to semifinaler i ligacupen i januar kan fort få store konsekvenser for lagets jakt på en plass blant de fire beste lagene i Premier League.

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her
Advertisement
Klikk for å kommentere

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

This is Melwood

This Is Melwood : Virgil Van Dijk

Publisert

den

Av

Eksklusivt intervji levert av Liverpools FC sponsor BetVictor.
Virgil Van Dijk tar oss rundt Liverpools treningsannlegg – hvor han prater om basketball, humor på innsiden og sin første tid på Anfield.

(2 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Aktuelt

VAR i kvartfinalene i Champions League i år ?

Publisert

den

Av

Skulle Liverpool gå videre til kvartfinalene i Chamnpions League til våren, så er det meget mulig det blir introdusert VAR (Video Assisted Refereeing) allerede denne sesongen.
UEFA skal ha blitt imponert (!) over hvordan det ble håndtert i sommerens VM-sluttspill i Russland, og vurderer nå seriøst å innføre det i de siste rundene i årets Champions League skal vi tro The Times.

UEFA har vært skeptisk til det store ressursbruken det ville krevd allerede fra kvalikk og gruppespillskamper – men fra og med kvartfinalene skal det være langt mer håndterbart med tanke på personell nødvendig.

Forrige sesong ble Liverpools kamp i FA-cupen mot West Bromwich gjennomført med VAR…

(3 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Premier League

LIVE 14:30 | Jürgen Klopp’s pre-match pressekonferanse vs. Crystal Palace

Publisert

den

Av

Følg Jürgen Klopps pressekonferanse kl. 14.30 LIVE på Liverpoolbloggen.no

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

pressekonferanse

LIVE: Jürgen Klopp’s Pre-Match vs. West Ham Pressekonferanse kl. 11.45

Publisert

den

Av

Følg Jürgen Klopps pressekonferanse kl. 11.45 LIVE på Liverpoolbloggen.no

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

DeadlineDay

Danny Ings på lån – og så permanent til Southampton neste sommer

Publisert

den

Av

Liverpool hadde en stille Deadline Day da vi hadde gjort unna overgangene våre tidlig i år – og må sies å ha vært et meget vellykket overgangsvindu – i motsetning til flere av våre direkte konkurrenter om topp plasseringene i Premier League. Liverpool ble klubben som brukte mest, men effektivt har vi i bunn og grunn brukt pengene vi fikk for Coutinho i Januar denne sommeren – så netto så er det så avgjort ikke så ille 🙂

Det kan fortsatt forsvinne spillere permanent (utlandet) eller på lån (championship og til utlandet) frem til 31.08.18 – men nå er det ubønnhørlig stopp for innkommende frem til 1.januar 2019 for Premier League klubbene.

Danny Ings forlot Liverpool helt på tampen igår kveld, og har signert for 4 år for sørkystklubben – så kanskje på tide at vi gir litt tilbake til dem også. Overgangen er første sesongen et rent lån, men at overgangen gjøres permanent fra 01.07.19 for 3 år – og Soton er forpliktet til å kjøpe ham for £18m + 2m ved visse klausuler. Liverpool har også sikret seg 20% av et eventuelt videresalg av den populære spilleren. Ings kom til Liverpool for £6,5m i 2015, og når han nå forlater klubben neste sommer må klubben også ut med 20% av overskuddet til Burnley som del av avtale om 20% videresalgsklausul som også de satt inn i avtalen den gangen….

Vi ønsker Danny Ings all lykke i sesongen og tiden som kommer – en fantastisk hyggelig og flott spiller – som desverre fikk sin tid på Anfieldf ødelagt av to stygge korsbåndskader – som igjen gjorde at det stoppet på 25 kamper og 4 mål for A-laget.

 

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her
Advertisement

Facebook

Mest populært

Advertisement

Trending