Connect with us

Aktuelt

Kan det bli noen titler denne sesongen?

Publisert

den

Nyansatte Jürgen Klopp prøver muligens å tone ned forventningene, men en sesong uten en tittel for LFC må kunne defineres som mislykket. Den fargerike tyskeren kommer allikevel til å få tilstrekkelig tid til å forme sitt eget lag, og det blir spennende å se hva som skjer på overgangsmarkedet i sommer. Nå er det allikevel viktig å fokusere på resten av sesongen, og du kan klikke deg inn på bet365 for flere fotballtips.

Ligacupfinale neste søndag

Det er travle tider for spillerne på Liverpool, og neste søndag spilles ligacupfinalen mot Manchester City på Wembley. Motstanderen har hatt en variabel sesong og slitt mot de beste lagene. Nøkkelen blir derfor å ligge kompakt og ta dem på kontringer, men det spørs om det er nok med fart i laget. I tillegg må selvsagt Aguero stanses, og det blir spennende å se om Roberto Firmino kan fortsette den gode trenden han har vist i serien. Dette blir Liverpools første finale i denne turneringen siden seieren på straffespark mot Cardiff i 2012. Manchester City vant på sin side 3-1 mot Sunderland i 2014. Det kommer garantert til å bli en jevn affære, og man skal ikke se bort fra at vinneren også denne gangen avgjøres på straffespark.

Greit utgangspunkt i Europa League

Torsdagens målløse oppgjør borte mot Augsburg ble en søvndyssende affære, men 0-0 er et helt greit utgangspunkt å ta med seg til returkampen på Anfield kommende torsdag.  Klopp har også uttalt at den «letteste» måten å komme seg inn neste sesongs Mesterliga på, kan være å vinne denne turneringen. Det blir derfor spennende å se hvilket lag han velger til returkampen ettersom denne spilles kun 3 dager før ligacupfinalen. Det å satse noen kroner på at Liverpool vinner turneringen er kanskje ikke det dummeste veddemålet du kan inngå. Det ekstremt harde kampprogrammet har allikevel gjort det vanskelig for tyskeren å sette et lag og gjennomføre fullstendige treningsøkter, noe som nok betyr at vi først får se et skikkelig Klopp-preg på laget til høsten.

Benteke

Christian Benteke har fått mye kritikk etter overgangen fra Aston Villa, men kan han skyte Liverpool videre i Europaligaen?

 Serien virker kjørt

Mellom alle cupkampene skal det også spilles seriekamper, og årets PL-sesong har vært en gedigen skuffelse. Laget ligger for øyeblikket på en åttendeplass, og det er hele 9 poeng opp til City på den forjettede fjerdeplassen. Med 12 kamper igjen å spille, må derfor Liverpool vinne minst 10 kamper for å ha en realistisk mulighet på topp 4, noe som virker som en håpløs oppgave. Den siste muligheten kommer 2. mars, hvor nettopp Manchester City står på motsatt banehalvdel på Anfield. Deretter følger Crystal Palace (B), Chelsea (H) og Southampton (B). I tillegg kan det også komme nye kamper i Europa League hvis laget lykkes med å slå ut Augsburg. Det å satse på en topp 4-plassering på Liverpool virker derfor som bortkastede penger, og det er bare å krysse fingre og tær for at laget kan gå helt til topps i Europa League, noe som gjør at vi slipper torsdagskamper neste sesong

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her
Advertisement
Klikk for å kommentere

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

This is Melwood

Ox’s emosjonelle vei tilbake | This Is Melwood

Publisert

den

Av

Alex Oxlade-Chamberlain prater åpent om den fryktelige ACL-skaden som trolig holder ham utenfor hele sesongen 2018/19. This is Melwood

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Bezzies

BEZZIES with Van Dijk & Gomez

Publisert

den

Av

Siste i LFC.tv serien av ‘Bezzies’. Vår solide defensive duo med Joe Gomez og Virgil van Dijk har funnet skikkelig tonen så langt denne sesongen – hvor mye vet de om hverandre utenfor banen ?

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

This is Melwood

This Is Melwood : Virgil Van Dijk

Publisert

den

Av

Eksklusivt intervji levert av Liverpools FC sponsor BetVictor.
Virgil Van Dijk tar oss rundt Liverpools treningsannlegg – hvor han prater om basketball, humor på innsiden og sin første tid på Anfield.

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Aktuelt

VAR i kvartfinalene i Champions League i år ?

Publisert

den

Av

Skulle Liverpool gå videre til kvartfinalene i Chamnpions League til våren, så er det meget mulig det blir introdusert VAR (Video Assisted Refereeing) allerede denne sesongen.
UEFA skal ha blitt imponert (!) over hvordan det ble håndtert i sommerens VM-sluttspill i Russland, og vurderer nå seriøst å innføre det i de siste rundene i årets Champions League skal vi tro The Times.

UEFA har vært skeptisk til det store ressursbruken det ville krevd allerede fra kvalikk og gruppespillskamper – men fra og med kvartfinalene skal det være langt mer håndterbart med tanke på personell nødvendig.

Forrige sesong ble Liverpools kamp i FA-cupen mot West Bromwich gjennomført med VAR…

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Premier League

LIVE 14:30 | Jürgen Klopp’s pre-match pressekonferanse vs. Crystal Palace

Publisert

den

Av

Følg Jürgen Klopps pressekonferanse kl. 14.30 LIVE på Liverpoolbloggen.no

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Trending