Connect with us

Aktuelt

Imorgen braker det løs med UEFA Champions League kamp mot Manchester City på Anfield

Publisert

den

Liverpool tar onsdag imot Manchester City på Anfield til hva som fort kan bli en av tidenes oppgjør mellom to engelske lag i Europa.  Liverpool og Manchester City er eneste to gjenværende klubbene fra Premier League, etter at Tottenham røk ut mot Juventus og Manchester United røk mot Sevilla  i 1/8-finalen.

Idag kom nyheten om at Joel Matip er ute resten av sesongen med skade, og dermed er det trolig duket for Dejan Lovren som partner til Virgil Van Dijk i midtforsvaret – mens det på midtbanen synes klart at Emre Can ikke rekker kampen etter hans ryggskade mot Watford i 5-0 seieren for et par uker siden.

Hvem skal stoppe Sane ?

En spiller som er tilbake igjen er ellers Nathaniel Clyne, som meget vel kan vise seg å bli en joker over de to kampene – sett at Trent Alexander-Arnold har vist svakhetstegn siste tiden mot Manchester United og borte mot Crystal Palace – og skal opp mot Leroy Sane imorgen om han får sjansen – en stor oppgave for den unge scouseren om han får fornyet tillit. Joe Gomez er ute  med skade i ankelen, så eneste andre reelle alternativet er egentlig bare Clyne – som ennå har tilgode å spille for Liverpool denne sesongen….

Liverpool står tradisjonelt sett godt til Manchester City, og Jürgen Klopp er også den manageren som historisk sett har best tak på Pep Guardiola – med sine 6 seire mot Pep’s 5 innbyrdes dem i mellom fra deres tid i Tyskland og England.

Manchester City må regnes å være favoritter til oppgjøret på Anfield imorgen kveld, men må samtidig klare seg uten sin toppscorer Sergio Agüero som fortsatt ikke er helt klar av skaden han pådro seg for 1 mnd siden – men forventes klar til returoppgjøret sies det… Agüero scorer «alltid» på Etihad mot Liverpool, og aldri på Anfield – så kanskje ikke det store tapet for City allikevel kanskje ?

En spiller som igjen kan regne med en noe fiendtlig atmosfære imorgen kveld er Raheem Sterling. Raheem har tapt alle kampene han har spilt på Anfield siden han forlot Liverpool for City i 2015 – 3-0 i 2015/2016, 1-0 i 2016/17 og 4-3 denne sesongen – måtte trenden bare fortsette…. Morgendagens kamp lever sitt eget liv, og det vil være første oppgjøret i Europa mellom disse to lagene – og spørsmålet er om vi får en av våre kjente «European Nights» imorgen kveld ?

Alt tyder på at det vil bli en fantastisk atmosfære rundt kampen – og spenningen er til å ta og føle på hos alle Liverpool-fans dagen før dagen. Skal du sette noen kroner på spill imorgen sjekk norsk betting bonus og få deg noen ekstra kroner å spille for.

Imorgen kl. 20.45 er det bare å line seg opp foran skjermen, skru opp volumet – for dette blir stort! Nervene er utenpå!

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her
Advertisement
Klikk for å kommentere

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

This is Melwood

Ox’s emosjonelle vei tilbake | This Is Melwood

Publisert

den

Av

Alex Oxlade-Chamberlain prater åpent om den fryktelige ACL-skaden som trolig holder ham utenfor hele sesongen 2018/19. This is Melwood

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Bezzies

BEZZIES with Van Dijk & Gomez

Publisert

den

Av

Siste i LFC.tv serien av ‘Bezzies’. Vår solide defensive duo med Joe Gomez og Virgil van Dijk har funnet skikkelig tonen så langt denne sesongen – hvor mye vet de om hverandre utenfor banen ?

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

This is Melwood

This Is Melwood : Virgil Van Dijk

Publisert

den

Av

Eksklusivt intervji levert av Liverpools FC sponsor BetVictor.
Virgil Van Dijk tar oss rundt Liverpools treningsannlegg – hvor han prater om basketball, humor på innsiden og sin første tid på Anfield.

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Aktuelt

VAR i kvartfinalene i Champions League i år ?

Publisert

den

Av

Skulle Liverpool gå videre til kvartfinalene i Chamnpions League til våren, så er det meget mulig det blir introdusert VAR (Video Assisted Refereeing) allerede denne sesongen.
UEFA skal ha blitt imponert (!) over hvordan det ble håndtert i sommerens VM-sluttspill i Russland, og vurderer nå seriøst å innføre det i de siste rundene i årets Champions League skal vi tro The Times.

UEFA har vært skeptisk til det store ressursbruken det ville krevd allerede fra kvalikk og gruppespillskamper – men fra og med kvartfinalene skal det være langt mer håndterbart med tanke på personell nødvendig.

Forrige sesong ble Liverpools kamp i FA-cupen mot West Bromwich gjennomført med VAR…

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Premier League

LIVE 14:30 | Jürgen Klopp’s pre-match pressekonferanse vs. Crystal Palace

Publisert

den

Av

Følg Jürgen Klopps pressekonferanse kl. 14.30 LIVE på Liverpoolbloggen.no

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Trending