Connect with us

Aktuelt

Hint fra Wijnaldum om forestående overgang ?

Publisert

den

Liverpool vant igjen igår med 4-1 over Stoke, og går nå inn i de siste par kampene før Sadio Mané forsvinner til afrikamesterskapet i Januar. Kampen mot Sunderland 02.januar blir Mané sin siste før starten av Februar mot Hull på KCOM stadium 04.02 – og det virker klart at Jürgen Klopp vil ha inn en erstatter raskt for å dekke hullet etter vår toppscorer…

Quincy Promes fra Spartak Morskva har vært nevnt hyppig i det siste, og skal man tolke tweeten fra vår egen – og Quincy Promes landsmann – Georginio Wijnaldum så håper også han på at alt faller på plass for Promes og en overgang til Liverpool…

Overgangssummen som er nevnt er ca. £20m – en pris som Liverpool ikke bør ha noe problemer med å imøtekomme for Promes skulle det være hold i ryktene. Liverpool prøvde som kjent å signere Draxler fra Wolfsburg, men han endte til slutt opp i PSG – så derfor er Spartak vingen det heteste tipset om dagen i retning Liverpool.

Jese Rodriguez meldes også å være et mulig mål for Liverpool, men om det er bare noen som legger 2 og 2 sammen og får 5 er ikke godt å si – all den tid nettopp Draxler kom inn i direkte konkurranse i troppen med ham….. Las Palmas har virket det mest narturlige valget for Rodriguez – men skal ha problemer med å matche lønnen hans……

Spennende dager i møte for Liverpool-fansen da vi går Manchester City i møte, og en hektisk måned med semifinale i EFL cup mot Southampton over 2 kamper – og store oppgjør mot henholdsvis Manchester United og Chelsea i tillegg… en måned som langt på vei vil definere sesongen for Liverpool sin del…..

 

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her
Advertisement
Klikk for å kommentere

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

This is Melwood

Ox’s emosjonelle vei tilbake | This Is Melwood

Publisert

den

Av

Alex Oxlade-Chamberlain prater åpent om den fryktelige ACL-skaden som trolig holder ham utenfor hele sesongen 2018/19. This is Melwood

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Bezzies

BEZZIES with Van Dijk & Gomez

Publisert

den

Av

Siste i LFC.tv serien av ‘Bezzies’. Vår solide defensive duo med Joe Gomez og Virgil van Dijk har funnet skikkelig tonen så langt denne sesongen – hvor mye vet de om hverandre utenfor banen ?

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

This is Melwood

This Is Melwood : Virgil Van Dijk

Publisert

den

Av

Eksklusivt intervji levert av Liverpools FC sponsor BetVictor.
Virgil Van Dijk tar oss rundt Liverpools treningsannlegg – hvor han prater om basketball, humor på innsiden og sin første tid på Anfield.

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Aktuelt

VAR i kvartfinalene i Champions League i år ?

Publisert

den

Av

Skulle Liverpool gå videre til kvartfinalene i Chamnpions League til våren, så er det meget mulig det blir introdusert VAR (Video Assisted Refereeing) allerede denne sesongen.
UEFA skal ha blitt imponert (!) over hvordan det ble håndtert i sommerens VM-sluttspill i Russland, og vurderer nå seriøst å innføre det i de siste rundene i årets Champions League skal vi tro The Times.

UEFA har vært skeptisk til det store ressursbruken det ville krevd allerede fra kvalikk og gruppespillskamper – men fra og med kvartfinalene skal det være langt mer håndterbart med tanke på personell nødvendig.

Forrige sesong ble Liverpools kamp i FA-cupen mot West Bromwich gjennomført med VAR…

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Premier League

LIVE 14:30 | Jürgen Klopp’s pre-match pressekonferanse vs. Crystal Palace

Publisert

den

Av

Følg Jürgen Klopps pressekonferanse kl. 14.30 LIVE på Liverpoolbloggen.no

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Trending