Connect with us

Aktuelt

Fotballspillere som også spiller poker

Publisert

den

I sju år, fra 2001 til 2008, spilte John Arne Riise venstreback for Liverpool FC. Ett av hans høydepunkter som Liverpool-spiller var da de vant Champions League i 2005. Etter at han forlot klubben har han spilt for flere internasjonale storklubber, blant annet Roma og Fulham.

Sommeren 2016 la han fotballskoene på hylla, før han angret seg og signerte en korttidskontrakt med det indiske laget Chennaiyin F.C. Comeback på fotballbanen til tross, han setter også av tid til andre ting, som hobbyen sin; poker!

Han har spilt flere pokerturneringer, og deltok blant annet i WSOP – World Series Of Poker – main event, tidligere i år, hvor han dessverre ble slått ut på dag 2. Dette er verdens største pokerturnering og ble avholdt i Las Vegas. John Arnes pokermeritter er kanskje ikke like store som Daniel 73bd5b74fd1Negreanus ennå, og det gjenstår å se om de noen gang vil bli det. Daniel Negreanu er tidenes mest suksessfulle pokerspiller, og har vunnet WSOP main event hele seks ganger.

John Arne Riise er ikke den eneste tidligere Liverpool-spilleren som har funnet en hobby i poker, det har nemlig også danske Jan Mølby gjort. Denne midtbanespillerens Liverpool-karriere strakk seg over tolv år, fra 1984 til 1996. Når det kommer til poker så har også Mølby spilt i WSOP main event, i 2011. Etter dette har han blant annet spilt EPT – European Poker Tour, når det ble avholdt på hans hjemmebane i København i 2012.

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her
Advertisement
Klikk for å kommentere

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

This is Melwood

Ox’s emosjonelle vei tilbake | This Is Melwood

Publisert

den

Av

Alex Oxlade-Chamberlain prater åpent om den fryktelige ACL-skaden som trolig holder ham utenfor hele sesongen 2018/19. This is Melwood

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Bezzies

BEZZIES with Van Dijk & Gomez

Publisert

den

Av

Siste i LFC.tv serien av ‘Bezzies’. Vår solide defensive duo med Joe Gomez og Virgil van Dijk har funnet skikkelig tonen så langt denne sesongen – hvor mye vet de om hverandre utenfor banen ?

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

This is Melwood

This Is Melwood : Virgil Van Dijk

Publisert

den

Av

Eksklusivt intervji levert av Liverpools FC sponsor BetVictor.
Virgil Van Dijk tar oss rundt Liverpools treningsannlegg – hvor han prater om basketball, humor på innsiden og sin første tid på Anfield.

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Aktuelt

VAR i kvartfinalene i Champions League i år ?

Publisert

den

Av

Skulle Liverpool gå videre til kvartfinalene i Chamnpions League til våren, så er det meget mulig det blir introdusert VAR (Video Assisted Refereeing) allerede denne sesongen.
UEFA skal ha blitt imponert (!) over hvordan det ble håndtert i sommerens VM-sluttspill i Russland, og vurderer nå seriøst å innføre det i de siste rundene i årets Champions League skal vi tro The Times.

UEFA har vært skeptisk til det store ressursbruken det ville krevd allerede fra kvalikk og gruppespillskamper – men fra og med kvartfinalene skal det være langt mer håndterbart med tanke på personell nødvendig.

Forrige sesong ble Liverpools kamp i FA-cupen mot West Bromwich gjennomført med VAR…

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Premier League

LIVE 14:30 | Jürgen Klopp’s pre-match pressekonferanse vs. Crystal Palace

Publisert

den

Av

Følg Jürgen Klopps pressekonferanse kl. 14.30 LIVE på Liverpoolbloggen.no

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Trending