Connect with us

Aktuelt

Førjulsprogrammet gir Liverpool muligheten til å feste grepet

Publisert

den

Liverpool jakter sitt første seriegull siden 1990, og mangelen på europacupspill denne sesongen kommer utvilsomt til å være en fordel i sesonginnspurten. Før vi kommer så langt, må laget allikevel gjennomføre det knallharde vinterprogrammet og forhåpentligvis klare å distansere rivalene før sluttspurten setter inn.

Å toppe tabellen 1. juledag har nemlig vært et godt tegn de siste seks sesongene. Vi må faktisk helt tilbake til 2009 for å finne forrige gang serielederne den 25.desember ikke greide å vinne trofeet. Laget som fikk denne noe tvilsomme æren var Liverpool, og det er derfor lov å håpe på bot og bedring denne gangen.

Få skadeproblemer

Forutsetningene for å ta tidenes første PL-gull blir ikke mindre av de få skadene som er i troppen, noe som betyr at du får gode odds hos bet365 på at Liverpool roter bort ledelsen i Premier League i løpet av de nærmeste ukene. Adam Lallana hinket dessverre av banen i tirsdagens landskamp mot Spania, men det forventes at den kreative midtbanespilleren kommer seg raskt på beina igjen. I tillegg er Danny Ings ute resten av sesongen, og det er derfor sannsynlig at Liverpool kommer til å forsterke angrepet i det neste overgangsvinduet. Unggutten Sheyi Ojo har vært ute med skade hele sesongen, men det rapporteres at han snart kan begynne å trene og spille kamper i Premier League igjen.

Det kommende kampprogrammet er ikke avskrekkende

Premier League spar

Adam Lallana er forhåpentligvis snart tilbake på banen igjen. Bilde: Pannathorn Sukmanont

Adam Lallana er forhåpentligvis snart tilbake på banen igjen.
Bilde: Pannathorn Sukmanont

ker i gang igjen til helgen, og første oppgave for Klopps menn blir Southampton borte. Laget fra sørkysten har nærmest vært en farmerklubb for de tradisjonelle toppklubbenene de siste sesongene, men også i år har de bitt godt fra seg med en foreløpig 10.plass på tabellen. Southampton har allikevel store skadeproblemer, og Liverpool bør derfor kunne hente hjem tre poeng i dette oppgjøret. Deretter følger bunnlaget Sunderland på Anfield, hvor Liverpool har feid de fleste motstanderne av banen denne sesongen. Black Cats har flørtet med nedrykk i flere sesonger på rad nå, og det virker som det blir veldig tøft å holde seg denne gangen. Bare én seier på 11 ligakamper taler sitt tydelige språk, og et lag med tittelambisjoner må ta tre poeng mot alle bunnlagene.

Desember starter med nok en tur til sørkysten. Bournemouth er Premier Leagues minste klubb, og har prestert over all forventning, men full pott bør også være innen rekkevidde i denne kampen. Det forholdsvis enkle førjulsprogrammet avsluttes mot West Ham hjemme på Anfield. The Hammers har kommet seg litt i det siste, men dette virker som en mellomsesong for laget fra Øst-London. Vi føler oss derfor ganske sikre på at Jürgen Klopp har blinket seg ut full pott i de neste fire seriekampene, og laget kommer til å være i en veldig god posisjon når juleklokkene begynner å ringe hvis det skulle greie å innfri disse forventningene.

Hvor høyt prioriteres Ligacupen?

Den eneste «forstyrrelsen» i løpet av de neste par ukene er kvartfinalen i Ligacupen mot Leeds. Dette er et oppgjør som har en god klang blant de eldre supporterne, men det er sannsynlig at Klopp fortsetter med å bruke ungguttene i denne kampen. Liverpool tapte finalen i Ligacupen i fjor, og ambisiøse Klopp er nok ute etter å vinne sitt første trofé som Liverpool-manager etter å ha tapt to cupfinaler forrige sesong.

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her
Advertisement
Klikk for å kommentere

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

This is Melwood

Ox’s emosjonelle vei tilbake | This Is Melwood

Publisert

den

Av

Alex Oxlade-Chamberlain prater åpent om den fryktelige ACL-skaden som trolig holder ham utenfor hele sesongen 2018/19. This is Melwood

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Bezzies

BEZZIES with Van Dijk & Gomez

Publisert

den

Av

Siste i LFC.tv serien av ‘Bezzies’. Vår solide defensive duo med Joe Gomez og Virgil van Dijk har funnet skikkelig tonen så langt denne sesongen – hvor mye vet de om hverandre utenfor banen ?

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

This is Melwood

This Is Melwood : Virgil Van Dijk

Publisert

den

Av

Eksklusivt intervji levert av Liverpools FC sponsor BetVictor.
Virgil Van Dijk tar oss rundt Liverpools treningsannlegg – hvor han prater om basketball, humor på innsiden og sin første tid på Anfield.

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Aktuelt

VAR i kvartfinalene i Champions League i år ?

Publisert

den

Av

Skulle Liverpool gå videre til kvartfinalene i Chamnpions League til våren, så er det meget mulig det blir introdusert VAR (Video Assisted Refereeing) allerede denne sesongen.
UEFA skal ha blitt imponert (!) over hvordan det ble håndtert i sommerens VM-sluttspill i Russland, og vurderer nå seriøst å innføre det i de siste rundene i årets Champions League skal vi tro The Times.

UEFA har vært skeptisk til det store ressursbruken det ville krevd allerede fra kvalikk og gruppespillskamper – men fra og med kvartfinalene skal det være langt mer håndterbart med tanke på personell nødvendig.

Forrige sesong ble Liverpools kamp i FA-cupen mot West Bromwich gjennomført med VAR…

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Premier League

LIVE 14:30 | Jürgen Klopp’s pre-match pressekonferanse vs. Crystal Palace

Publisert

den

Av

Følg Jürgen Klopps pressekonferanse kl. 14.30 LIVE på Liverpoolbloggen.no

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Trending