Connect with us

Aktuelt

Enda en ny kontrakt for Coutinho ?

Publisert

den

Liverpool skal etter sigende være i prosess ved å tilby Phillipe Coutinho en ny og forbedret kontrakt – mindre enn 1 år siden han signerte for 5-nye år for Liverpool. Det sies ingenting om lengden på den nye kontrakten, men skal visstnok være enda et solid lønnshopp opp for vår eminente brasilianske tekniker – en ny anerkjennelse av den solide fremgang Coutinho har hatt over de siste vel 24 månedene. Coutinho kan nok ventes en kontrakt som i så fall vil gjøre ham i ypperste lønnsadel i Liverpool..

Phillipe har så langt denne sesongen notert seg for 4 mål og 4 målgivende – sist 2 målgivende mot Crystal Palace i 4-2 seieren på Selhurst Park i helgen som var. Coutinho var lagets bestemann nok en gang, og utgjør en formidabel trio på topp med Sadio Mane og Roberto Firmino.

Barcelona skal visstnok være svært interessert i å signere vår 24-årige tekniker, men hvem ønsker ikke det ?

Skal Liverpool igjen miste vår antatt beste spiller til Barcelona ? I så fall kan man spørre seg hva Liverpool kan tenkes å forlange for 24-årige Coutinho. Tror neppe Liverpool vil la seg avskrive med bare £65m – som vi fikk for Luis Suarez – denne gang om Barecelona skulle gjøre alvor av spekulasjonene…..

Er Paul Pogba verd £89m ? I så fall bør vi snakke verdens dyreste fotballspiller med god margin – men personlig håper jeg han blir værende der han er… men det er strengt tatt ingenting som tyder på at Coutinho ikke stortrives under Jürgen Klopp på Anfield!

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her
Advertisement
Klikk for å kommentere

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

This is Melwood

Ox’s emosjonelle vei tilbake | This Is Melwood

Publisert

den

Av

Alex Oxlade-Chamberlain prater åpent om den fryktelige ACL-skaden som trolig holder ham utenfor hele sesongen 2018/19. This is Melwood

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Bezzies

BEZZIES with Van Dijk & Gomez

Publisert

den

Av

Siste i LFC.tv serien av ‘Bezzies’. Vår solide defensive duo med Joe Gomez og Virgil van Dijk har funnet skikkelig tonen så langt denne sesongen – hvor mye vet de om hverandre utenfor banen ?

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

This is Melwood

This Is Melwood : Virgil Van Dijk

Publisert

den

Av

Eksklusivt intervji levert av Liverpools FC sponsor BetVictor.
Virgil Van Dijk tar oss rundt Liverpools treningsannlegg – hvor han prater om basketball, humor på innsiden og sin første tid på Anfield.

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Aktuelt

VAR i kvartfinalene i Champions League i år ?

Publisert

den

Av

Skulle Liverpool gå videre til kvartfinalene i Chamnpions League til våren, så er det meget mulig det blir introdusert VAR (Video Assisted Refereeing) allerede denne sesongen.
UEFA skal ha blitt imponert (!) over hvordan det ble håndtert i sommerens VM-sluttspill i Russland, og vurderer nå seriøst å innføre det i de siste rundene i årets Champions League skal vi tro The Times.

UEFA har vært skeptisk til det store ressursbruken det ville krevd allerede fra kvalikk og gruppespillskamper – men fra og med kvartfinalene skal det være langt mer håndterbart med tanke på personell nødvendig.

Forrige sesong ble Liverpools kamp i FA-cupen mot West Bromwich gjennomført med VAR…

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Premier League

LIVE 14:30 | Jürgen Klopp’s pre-match pressekonferanse vs. Crystal Palace

Publisert

den

Av

Følg Jürgen Klopps pressekonferanse kl. 14.30 LIVE på Liverpoolbloggen.no

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Trending