Connect with us

Aktuelt

EFL Cup: Derby – Liverpool kl. 21.00

Publisert

den

Liverpool spiller borte mot et sterkt redusert og formsvakt Derby County fra Championship ikveld – teknisk sett en kamp Liverpool skal vinne greit, men det blir neppe en enkel reise videre ikveld av den grunn.

Det er ventet at Liverpool stiller med 2 debutanter idag i form av den meget lovende 18-årige Ovie Ejaria fra akademiet og Loris Karius i mål (som er fullt ut restituert etter bruddet i hånden under pre-season). Det er ventet at Liverpool hviler en hel del av spillerne som så overbevisende vant på Stamford Bridge fredag – deriblant Daniel Sturridge, Joel Matip, Adam Lallana, og Georginio Wijnaldum bl.a.

Roberto Firmino ventes skal vi tro Jürgen Klopps hint å komme tilbake i startoppstillingen til ikveld… så får vi bare krysse fingrene for at «Bobby» ikke får kjenning med lyskeskaden som holdt han borte fra London-turen forrige fredag….

Spillere som Grujic og Chirivella forventes også å få spilletid ikveld, og undertegnede tror at de kommer til å starte på midtbanen, sammen med Emre Can som også er tilbake fra skade igjen.

Kampen vises ikke på norske TV-skjermer.

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her
Advertisement
Klikk for å kommentere

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

This is Melwood

Ox’s emosjonelle vei tilbake | This Is Melwood

Publisert

den

Av

Alex Oxlade-Chamberlain prater åpent om den fryktelige ACL-skaden som trolig holder ham utenfor hele sesongen 2018/19. This is Melwood

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Bezzies

BEZZIES with Van Dijk & Gomez

Publisert

den

Av

Siste i LFC.tv serien av ‘Bezzies’. Vår solide defensive duo med Joe Gomez og Virgil van Dijk har funnet skikkelig tonen så langt denne sesongen – hvor mye vet de om hverandre utenfor banen ?

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

This is Melwood

This Is Melwood : Virgil Van Dijk

Publisert

den

Av

Eksklusivt intervji levert av Liverpools FC sponsor BetVictor.
Virgil Van Dijk tar oss rundt Liverpools treningsannlegg – hvor han prater om basketball, humor på innsiden og sin første tid på Anfield.

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Aktuelt

VAR i kvartfinalene i Champions League i år ?

Publisert

den

Av

Skulle Liverpool gå videre til kvartfinalene i Chamnpions League til våren, så er det meget mulig det blir introdusert VAR (Video Assisted Refereeing) allerede denne sesongen.
UEFA skal ha blitt imponert (!) over hvordan det ble håndtert i sommerens VM-sluttspill i Russland, og vurderer nå seriøst å innføre det i de siste rundene i årets Champions League skal vi tro The Times.

UEFA har vært skeptisk til det store ressursbruken det ville krevd allerede fra kvalikk og gruppespillskamper – men fra og med kvartfinalene skal det være langt mer håndterbart med tanke på personell nødvendig.

Forrige sesong ble Liverpools kamp i FA-cupen mot West Bromwich gjennomført med VAR…

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Premier League

LIVE 14:30 | Jürgen Klopp’s pre-match pressekonferanse vs. Crystal Palace

Publisert

den

Av

Følg Jürgen Klopps pressekonferanse kl. 14.30 LIVE på Liverpoolbloggen.no

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Trending