Connect with us

Aktuelt

Danny Ings store sjanse mot Tottenham ?

Publisert

den

Liverpool har startet sesongen forrykende, og imorgen venter Tottenham i neste runde av EFL Cup (tidligere Ligacupen) på Anfield. Det er ventet at begge lag kommer til å bytte flere spillere til oppgjøret for å gi sentrale spillere en liten pause inn mot helgens viktige kamp på Selhurst Park mot Crystal Palace.

En spiller som det forventes vil få bra med spilletid imorgen, er Danny Ings – men spørsmålet er bare hvor han eventuelt vil bli brukt ? Personlig så tror jeg han passer langt bedre i 9’er rollen enn f.eks Daniel Sturridge gjør det, gitt Ings sitt konstante bevegelsesmønster på topp. Ings har hatt noen meget gode uker på U23-laget hvorpå han har scoret hyypig og spilt meget bra på topp – og virker å komme i god form. Det hadde gledet mange å se ham få sjansen imorgen, og lykkes – da man skal lete lenge etter en mer sympatisk spiller i Premier League enn Danny Ings!

Daniel Sturridge og Divock Origi sliter forøvrig også med spilletid denne høsten ettersom Roberto Firmino har storspilt i den falske 9’er rollen på topp – og kanskje spesielt Daniel Sturridge (som ennå har til gode å score i serien denne sesongen) – men står forøvrig med to scoringer borte mot Burton Albion i 2.runde av EFL Cup. Daniel Sturridge fikk sjansen i 0-0 kampen mot Manchester United forleden, men imponerte ingen – og virker mer og mer tydelig at han ikke er en spiller som passer spesielt bra til måten Jürgen Klopp ønsker å forsvare seg fra topp – da Daniel ikke har nok bevegelse og «tiltro» til kroppen sin til å ta de krevende spurtene og lange løpene som må til. Det var påfallende hvor mye bedre Liverpool ble mot United straks Adam Lallana erstattet Sturridge siste halvtimen og Firmino igjen ble flyttet opp……

Undertegnede tror Liverpool kommer til å starte med 2 av de tre nevnte spissene fra start imorgen, og frykter vel egentlig at Sturridge og Origi blir valget fra start – med Ings på benken…. personlig tror jeg kombinasjonen av Origi og Ings er en spennende alternativ kombo på topp – og håper vi får se dem sammen imorgen…

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her
Advertisement
Klikk for å kommentere

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

This is Melwood

Ox’s emosjonelle vei tilbake | This Is Melwood

Publisert

den

Av

Alex Oxlade-Chamberlain prater åpent om den fryktelige ACL-skaden som trolig holder ham utenfor hele sesongen 2018/19. This is Melwood

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Bezzies

BEZZIES with Van Dijk & Gomez

Publisert

den

Av

Siste i LFC.tv serien av ‘Bezzies’. Vår solide defensive duo med Joe Gomez og Virgil van Dijk har funnet skikkelig tonen så langt denne sesongen – hvor mye vet de om hverandre utenfor banen ?

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

This is Melwood

This Is Melwood : Virgil Van Dijk

Publisert

den

Av

Eksklusivt intervji levert av Liverpools FC sponsor BetVictor.
Virgil Van Dijk tar oss rundt Liverpools treningsannlegg – hvor han prater om basketball, humor på innsiden og sin første tid på Anfield.

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Aktuelt

VAR i kvartfinalene i Champions League i år ?

Publisert

den

Av

Skulle Liverpool gå videre til kvartfinalene i Chamnpions League til våren, så er det meget mulig det blir introdusert VAR (Video Assisted Refereeing) allerede denne sesongen.
UEFA skal ha blitt imponert (!) over hvordan det ble håndtert i sommerens VM-sluttspill i Russland, og vurderer nå seriøst å innføre det i de siste rundene i årets Champions League skal vi tro The Times.

UEFA har vært skeptisk til det store ressursbruken det ville krevd allerede fra kvalikk og gruppespillskamper – men fra og med kvartfinalene skal det være langt mer håndterbart med tanke på personell nødvendig.

Forrige sesong ble Liverpools kamp i FA-cupen mot West Bromwich gjennomført med VAR…

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Premier League

LIVE 14:30 | Jürgen Klopp’s pre-match pressekonferanse vs. Crystal Palace

Publisert

den

Av

Følg Jürgen Klopps pressekonferanse kl. 14.30 LIVE på Liverpoolbloggen.no

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Trending