Connect with us

Aktuelt

Daniel Sturridge på vei bort i Januarvinduet ?

Publisert

den

Liverpool har tatt Premier League med storm denne høsten, og bøtter inn mål som nær sagt aldri før – men det uten at vår antatt beste avslutter Daniel Sturridge har bidratt i målprotokollen. Surridge har ennå tilgode å spille 90 minutter i en seriekamp denne sesongen, og denne gangen uten at skader har skylden for det… Sturridge står med 4 mål for Liverpool denne sesongen, men alle har kommet i EFL cup (to stykker mot Burton Albion, og to stykker mot Tottenham Hotspurs) – men altså ingen i serien..

Sturridge er en fenomenal spiss i sine beste stunder, men det er mer og mer klart at han ikke passer inn i måten Klopp ønsker at Liverpool skal spille fotball på. Det er f.eks liten tvil om at Roberto Firmino er en spiller som matcher Klopps spillestill langt bedre – og siden det kun er plass til én spydspiss – så er Firmino det klare førstevalg på topp. Liverpool spiller som lagt mye bedre med Firmino i fremste rekke, og det må og skal være det viktigste. Hvorvidt Sturridge er for god til å sitte på benken spiller ingen rolle… Liverpool er bedre uten ham pr. idag – og det tror jeg Sturridge ser selv også.

Personlig tror jeg ikke at Sturridge kommer til å forsvinne i Januar vinduet, og seriøst så er alternativene som ryktes interessert (Stoke & West Ham) ikke er kaliber en spiss av Daniels klasse burde vurdere – ihvertfall ikke opp mot å fortsatt kjempe seg inn i planene til Klopp. Liverpool har mistet Danny Ings for hele sesongen, og sadio Mané forsvinner til Afrikamesterskapet i Januar – så det vil bli nok av sjanser for Sturridge til å vise seg frem fremover – forutsatt at ikke Liverpool signerer en ny rendyrket spiss i overgangsvinduet om 1 1/2 mnd….

Liverpool gjør lurt i å virke lite interessert i å kvitte seg med Daniel i denne omgang, og heller vurdere det på nytt til sommeren. Skulle Liverpool kvalifisere seg for Champions League neste sommer trenger vi kvalitetsspillere som Daniel i høyeste grad….

.. spørsmålet man selvsagt kan stille seg er hvordan Klopp rangerer potensialet til Divock Origi opp mot Sturridge.. Origi har flere ganger vist at han kan være effektiv i Klopp sitt system når han får sjansen, og er tilbøyelig til å mene at han oftere enn Sturridge har tatt vare på de sjansene han har fått. Origi var for eksempel enorm i vår for Liverpool frem til han ble skadet mot Everton på Anfield i 4-0 kampen..

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her
Advertisement
Klikk for å kommentere

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

This is Melwood

Ox’s emosjonelle vei tilbake | This Is Melwood

Publisert

den

Av

Alex Oxlade-Chamberlain prater åpent om den fryktelige ACL-skaden som trolig holder ham utenfor hele sesongen 2018/19. This is Melwood

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Bezzies

BEZZIES with Van Dijk & Gomez

Publisert

den

Av

Siste i LFC.tv serien av ‘Bezzies’. Vår solide defensive duo med Joe Gomez og Virgil van Dijk har funnet skikkelig tonen så langt denne sesongen – hvor mye vet de om hverandre utenfor banen ?

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

This is Melwood

This Is Melwood : Virgil Van Dijk

Publisert

den

Av

Eksklusivt intervji levert av Liverpools FC sponsor BetVictor.
Virgil Van Dijk tar oss rundt Liverpools treningsannlegg – hvor han prater om basketball, humor på innsiden og sin første tid på Anfield.

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Aktuelt

VAR i kvartfinalene i Champions League i år ?

Publisert

den

Av

Skulle Liverpool gå videre til kvartfinalene i Chamnpions League til våren, så er det meget mulig det blir introdusert VAR (Video Assisted Refereeing) allerede denne sesongen.
UEFA skal ha blitt imponert (!) over hvordan det ble håndtert i sommerens VM-sluttspill i Russland, og vurderer nå seriøst å innføre det i de siste rundene i årets Champions League skal vi tro The Times.

UEFA har vært skeptisk til det store ressursbruken det ville krevd allerede fra kvalikk og gruppespillskamper – men fra og med kvartfinalene skal det være langt mer håndterbart med tanke på personell nødvendig.

Forrige sesong ble Liverpools kamp i FA-cupen mot West Bromwich gjennomført med VAR…

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Premier League

LIVE 14:30 | Jürgen Klopp’s pre-match pressekonferanse vs. Crystal Palace

Publisert

den

Av

Følg Jürgen Klopps pressekonferanse kl. 14.30 LIVE på Liverpoolbloggen.no

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Trending