Connect with us

Aktuelt

Daniel Sturridge om Jürgen Klopp: «Du ønsker ikke være den som roter det til…»

Publisert

den

Daniel Sturridge har ennå til gode å score mål i årets Premier League – for et Liverpool som absolutt ikke har problemer med å finne veien til nettmaskene for tiden… 30 mål har det blitt på 11 seriekamper, og altså ikke ett eneste av disse er blitt scoret av Daniel Sturridge eller Divock Origi..

Nå røper Sturridge litt rundt Jürgen Klopp sin intense og taktiske tilnærmiong til trening – og at det har trolig vært nøkkelen til Liverpools reise mot toppen denne sesongen – og innrømmer samtidig at ingen ønsker å være den som «roter det til»…

Det er ikke bare på banen at spillerne må imponere, men at det settes veldig høye krav til fokus på trening og at Klopp setter en høy standard for alt!
Daniel Sturridge har hatt problemer med å gjøre spissplassen til sin egen denne sesongen, og står så langt med kun 4 starter i serien – og har en solid kamp om å ta fra Roberto Firmino spissplassen i månedene som kommer…

Treningene på Melwood er veldig taktisk orientert, og at five-a-side treningen som tradisjonelt har vært en del av Liverpools trening er omtrent borte – nesten utelukkende bare i etterkant av kamper mellom spilere som ikke spilte kampen.

«Vi har omtrent ikke smålagsspill lengre på trening – men mest fokus på pasningsspillet – og økter som knytter pasningsspill og skytetrening sammen.

Liverpool er en fryd for øye å se på om dagen – og det er tydelig at fokuset på trening har gitt gode resulater allerede – så får tiden vise om Daniel Sturridge har en fremtid på Anfield ?
I undertegnedes øyne er han fremdeles lagets beste avslutter, men for Klopp’s lag er det ikke nok… arbeidsmengden på topp må opp, om Daniel skal ha en fremtid der i det lange løp…

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her
Advertisement
Klikk for å kommentere

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

This is Melwood

Ox’s emosjonelle vei tilbake | This Is Melwood

Publisert

den

Av

Alex Oxlade-Chamberlain prater åpent om den fryktelige ACL-skaden som trolig holder ham utenfor hele sesongen 2018/19. This is Melwood

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Bezzies

BEZZIES with Van Dijk & Gomez

Publisert

den

Av

Siste i LFC.tv serien av ‘Bezzies’. Vår solide defensive duo med Joe Gomez og Virgil van Dijk har funnet skikkelig tonen så langt denne sesongen – hvor mye vet de om hverandre utenfor banen ?

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

This is Melwood

This Is Melwood : Virgil Van Dijk

Publisert

den

Av

Eksklusivt intervji levert av Liverpools FC sponsor BetVictor.
Virgil Van Dijk tar oss rundt Liverpools treningsannlegg – hvor han prater om basketball, humor på innsiden og sin første tid på Anfield.

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Aktuelt

VAR i kvartfinalene i Champions League i år ?

Publisert

den

Av

Skulle Liverpool gå videre til kvartfinalene i Chamnpions League til våren, så er det meget mulig det blir introdusert VAR (Video Assisted Refereeing) allerede denne sesongen.
UEFA skal ha blitt imponert (!) over hvordan det ble håndtert i sommerens VM-sluttspill i Russland, og vurderer nå seriøst å innføre det i de siste rundene i årets Champions League skal vi tro The Times.

UEFA har vært skeptisk til det store ressursbruken det ville krevd allerede fra kvalikk og gruppespillskamper – men fra og med kvartfinalene skal det være langt mer håndterbart med tanke på personell nødvendig.

Forrige sesong ble Liverpools kamp i FA-cupen mot West Bromwich gjennomført med VAR…

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Premier League

LIVE 14:30 | Jürgen Klopp’s pre-match pressekonferanse vs. Crystal Palace

Publisert

den

Av

Følg Jürgen Klopps pressekonferanse kl. 14.30 LIVE på Liverpoolbloggen.no

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Trending