Connect with us

Aktuelt

Coutinho ute i 5-6 uker – hvem står frem i hans fravær ?

Publisert

den

Liverpool fikk en særdeles ubeleilig skade på Philippe Coutinho i lørdagens 2-0 seier mot Sunderland, og må klare seg uten vår eminente midtbanemotor de neste 5-6 ukene skal vi tro rapportene som har kommet fra Anfield.

Coutinho har et håp om å rekke nyttårskampen mot Manchester City på Anfield 31.12 – men mer realistisk er det vel gjerne at han er tilbake til kampen mot Manchester United på Old Trafford 14.01.17… Skaden på den unge brasilianeren kommer selvsagt svært ubeleilig med Adam Lallana, Danny Ings og Daniel Sturridge (liten skade som holdt ham utenfor lørdag) allerede på skadebenken – men det skal altså være håp om at Lallana er tilbake til helgens kamp mot Bournemouth på sørkysten…

Divock Origi sto på mange måter frem for Liverpool i helgen da Coutinho måtte ut, og det er et håp om at han kan trø til med like stor pondus som han gjorde i vårsesongen frem til skaden hans mot Everton – som satte en effektiv stopper for sesongen hans ifjor….

Helt klart er det ihvertfall at dette er en stor test for Liverpool de kommende ukene med kamper som kommer tett som hagl – men samtidig er det en optimisme og tro på at Jürgen Klopp har et godt arsenal av alternativer på benken til å sette innpå ennå – men flere skader på sentrale spillere trenger vi absolutt ikke den kommende tiden. Spørsmålet er hvem står frem i Coutinho’s fravær.. Kan Origi, eller kanskje Ben Woodburn – som debuterte på A-laget i helgen – få en sjanse og gripe den med begge armer ? Trolig i tidligste laget for vårt 17-årige stortalent – men ingenting hadde vært mer gledelig enn å få frem et nytt stjerneskudd fra akademiet til regelmessig spill på A-laget…

Ikveld er det kamp mnot Leeds United på Anfield i kvartfinalene i EFL- cup, og man kan forvente seg et noe reservepreget mannskap mot Championship-laget – med spillere som Ben Woodburn, Ovie Ejarie, Kevin Stewart, Marko Grujic og Trent-Alexander Arnold alle ventet å få en en god del minutter ikveld.

Går Liverpool videre ikveld, venter semifinale over 2 kamper i Januar måned…

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her
Advertisement
Klikk for å kommentere

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

This is Melwood

Ox’s emosjonelle vei tilbake | This Is Melwood

Publisert

den

Av

Alex Oxlade-Chamberlain prater åpent om den fryktelige ACL-skaden som trolig holder ham utenfor hele sesongen 2018/19. This is Melwood

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Bezzies

BEZZIES with Van Dijk & Gomez

Publisert

den

Av

Siste i LFC.tv serien av ‘Bezzies’. Vår solide defensive duo med Joe Gomez og Virgil van Dijk har funnet skikkelig tonen så langt denne sesongen – hvor mye vet de om hverandre utenfor banen ?

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

This is Melwood

This Is Melwood : Virgil Van Dijk

Publisert

den

Av

Eksklusivt intervji levert av Liverpools FC sponsor BetVictor.
Virgil Van Dijk tar oss rundt Liverpools treningsannlegg – hvor han prater om basketball, humor på innsiden og sin første tid på Anfield.

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Aktuelt

VAR i kvartfinalene i Champions League i år ?

Publisert

den

Av

Skulle Liverpool gå videre til kvartfinalene i Chamnpions League til våren, så er det meget mulig det blir introdusert VAR (Video Assisted Refereeing) allerede denne sesongen.
UEFA skal ha blitt imponert (!) over hvordan det ble håndtert i sommerens VM-sluttspill i Russland, og vurderer nå seriøst å innføre det i de siste rundene i årets Champions League skal vi tro The Times.

UEFA har vært skeptisk til det store ressursbruken det ville krevd allerede fra kvalikk og gruppespillskamper – men fra og med kvartfinalene skal det være langt mer håndterbart med tanke på personell nødvendig.

Forrige sesong ble Liverpools kamp i FA-cupen mot West Bromwich gjennomført med VAR…

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Premier League

LIVE 14:30 | Jürgen Klopp’s pre-match pressekonferanse vs. Crystal Palace

Publisert

den

Av

Følg Jürgen Klopps pressekonferanse kl. 14.30 LIVE på Liverpoolbloggen.no

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Trending